Sofia var namnet

"livet deluxe"

ursäkta röran, jag bygger om

Publicerad 2011-09-12 19:45:57 i Skitsnack,

gröna lund i fredags, håkan bjöd på sång, dans & kärlek.
okej, jag erkänner - jag blev full.
miss N brast i gråt och i ett försök att få henne gladare bjöd jag på ord om mig själv som en människa för ett tag sedan kallat mig:

falsk, otrogen, alkis, hemsk och rent utav dum i hela huvudet.
nu kan man ju spekulera kring om det stämmer eller inte, jag har valt att inte ta åt mig men det sitter kvar i tankarna. hur som helst var det en sju helvetes kväll! för att sedan boom decka sönder hos H. vakna en sisådär klockan 5 med allt man somnade i dvs smink, kläder, linser och smycken - ingen höjdare när man dessutom fortfarande är packad. röjde sönder lite i badrummet för att sedan somna om 11h till då man mådde som en pärla igen!
jag har upptäckt bästa bakismaten! jag ville ha fett där till en början, men slå dig i väggen kebab & pommes med vitlökssås (fyfan vad gott) - spaghetti & köttfärssås is the shit!

lördagkvällen spenderades över ett par glas vin på söder tillsammans med miss N och Manda. överdrivet mysigt! jag kallar det mig hjärta söder. varför hänger vi inte där oftare? raka spåret med tåget och 7mins promenad och vips är vi där! vem sa att det var nå fel på hösten? mysiga halsdukar, mössor och vantar, fina kjolar, strumpbyxor tillsammans med en snygg jacka och schyssta pjux! vips har vi början på en kall sommar sk höst. gillas

igår såg jag och min kära syster yster smurfarna. shit vad det påminner om när man var liten, tror jag måste se om tecknade smurfarna på nytt faktiskt. dom ligger säkert och skräpar i någon låda någonstans och dessutom på VHS - gamla bettan får jobba, woho! och imorgon ser jag fram emot apornas planet med laila!

dags att brygga på lite te med en biskivi till.
förresten, jag åt husmanskost idag, fan magen har slutat vänja sig vid bra mat jävla tredje världskriget i magen. nu är det dags att sluta upp med dumheterna. imorgon blir det.. något jag hittar i frysen.

ciao.


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela