Sofia var namnet

"livet deluxe"

forgot to update

Publicerad 2011-06-28 23:08:20 i Skitsnack,

okey, i'll do this in english cause there's no swedish letters here so it's just gonna look funnie.

right now where in Venice beach, still L.A, California.
amagad it's soooo beautiful but still not like you see in movies (haha). we tried to get tanned today but it was just cloudy, warm doh but the sun were not shining like we wanted to. think were gonna take a walk to Santa Monica beach to find a shopping mall or something.

tonight were goin out with the hostel, pub crawl and that means - GET DRUNK! (haha)

sista dagen

Publicerad 2011-06-27 05:05:10 i Skitsnack,

idag är det sista dagen på USA hostelet. Imorgon åker vi till beachen och glassar! Måste nog ligga och pressa känner jag så man får en fin bränna till vi kommer hem!

Vi shoppade igår, jag hittade extremt fina hörlurar i rosa och en massa fina kläder!
Kvällen bjöd på öl i mängder! Vi spårade som vanligt, haha. Vår roommate Rhanna joinade oss in en rond beerpong mot nya zeelandre. Vi höll precis på att vinna då dom gav upp, det sög lite men kul hade väl jag lite senare.

Följden blev feber och en extrem bakfylla. Men jag har sett världens finaste ögon.

Beverly hills

Publicerad 2011-06-25 01:14:52 i Skitsnack,

Med världens bästa tourguide, låtsandes vara arkitektstudent har vi besökt beverly hills och bel air.
Det är helt galet vilken bild man har över den delen av L.A (eller L.A överhuvudtaget) och man upplever motsatsen. Det enda man kan se är höga häckar och portar/grindar stora som ett helt hus men känslan av att vara så nära är helt galen.

Fått se Elvis hus han bodde i när han levde, sett uppfarten där ambulansen hämtade Micael Jackson och sett skymten av sovrummet han dog i. Stått utanför portarna utanför Playboy mansion. Den här staden är helt galen. Vår guide sa, dra nytta av media i den här staden, gå på inspelningar av program och få chansen att hälsa på exempelvis Charlie Sheen. Sånt man inte tror existerar hemma men som faktiskt finns här. Allt här existerar bakom stängda dörrar men kan upptäckas om man bara vill. Jag tror jag hittat min favoritstad. Allt behöver inte vara så uppenbart!

Jag hittade en fransman

Publicerad 2011-06-23 21:12:01 i Skitsnack,

Det är lite smått jobbigt att skriva på telefonen, men jag tar det! Idag är jag smått bakis efter pubrundan med hostelet men fy vad kul det var. Så nu har man gått ut i Hollywood också, slå den! Trodde dock det skulle va hårdare med leg men dom kollade ju knappt, haha.

Vi ska hooka upp med fransmännen i venice igen sen.

På dagen igår var vi på six flags magic mountain. Kan ju bara säga att jag har nog aldrig gjort nå så sjukt någonsin när jag åkte en berg o och dalbana liggandes med ansiktet nedåt. Även det roligaste jag gjort var den man stod i. Säger bara grönan och Liseberg, släng er i väggen!

Nu ska vi ut och leta stjärnor!

här!

Publicerad 2011-06-22 03:48:44 i Skitsnack,

efter att ha sovit på golvet på heathrow och flygit 11h därifrån har vi äntligen anlänt till los angeles. det var lite lagom svettigt efter 25h, men det var det värt! vi bor på ett hostel i Hollywood och har redan gått på walk of fame. snart är det tänkt att vi ska få i oss lite bärs och imorgon ska vi förmodligen till six flag mountain - ett nöjesfält med bara berg och dalbanor. Spännande!

CHECK!

Publicerad 2011-06-20 16:16:29 i Skitsnack,

nu ska allt vara med!
får alltid sån ångest när man ska packa ner hela sitt liv i en väska.
men det är bara tre veckor.

nu kör vi Nea!

magget me mammi

Publicerad 2011-06-19 23:13:07 i Skitsnack,

helt galen kväll igår!

mammi gjorde en smarr middag som vanligt och så blev det mys på balkongen med ett glas vin och lite öl. vi promenerade sedan ner till våfflan och en tur till sportsbar där vi träffade lite skönt folk. inte trodde jag att sigtunafolk kunde vara så grymt underbara!
taxin 00.30 tog oss till magget i väsby, mamma beställde in shots och öl sen spårade det! legendary I just say.

sliten idag men det blev grillning med madde och grabbarna trots regn
det finns inget dåligt väder.

nu är det dags att ta ner lite musik till mobilen,
har dock inte löst hur batterierna ska räcka i typ 24h,
men FUCK YEAH,

USA FÖRBERED ER FÖR OOOOOOOSS!


kaffe och vin

Publicerad 2011-06-17 18:12:29 i Skitsnack,

nu är det äntligen semester efter en sjuhelvetes dag. den började bra men det för sällan med sig något gott! bättre om det börjar kaos för då brukar det jämna ut sig, fniss.

träffade natta med leon på willys. gud vad jag saknar den där ungen, den bästa ungen som finns! vi bestämde oss för att träffas någon dag så jag kan berätta historien. men även hon tycker han är lite konstig. men det kanske vi alla är?
värst vad jag nämner honom i varje inlägg, gotta stop. men det är skönt att sätta ord på känslor ibland.

skulle egentligen ta det lugnt den här helgen eftersom det är USA på måndag, men jag och H bestämde för att hinka lite! ska bli mys. vi börjar med kopp med kaffe!
han är en bra människa.

someday were gonna get so high

Publicerad 2011-06-16 19:34:48 i Skitsnack,

jag kom hem idag och deckade direkt på sängen. vaknade upp en fyrtio minuter senare, hah. jag som va sjukt pigg idag.

nåväl hur som helst! jag började kolla på gamla foton. trodde det skulle framkalla tårar men det blev snarare glädje inombords till den tid som varit. hur mycket man än kan önska kommer det aldrig att bli detsamma, någonsin.

vi har haft det bra och jag tackar för den tid vi haft. alla kommer vi till en punkt i livet där förändring behövs oavsett och man vill det eller ej. min var nu. du är det bästa som någonsin hänt mig och du har alltid varit den enda för mig. trodde jag. jag tackar för allt du givit mig, hjälpt mig till att bli den jag är idag. jag minns när du sa att jag var din nu och du lovade aldrig att lämna mig. jag missförstod och tyckte du bröt ditt löfte för det gjorde du ju men nu har jag lärt mig att inte älta. allt kan bara bli bättre.
jag kommer alltid älska dig. är det menat att bli blir det igen, men inte nu. vi växte ihop för att sedan växa ifrån.
någon gång ska vi alla en gång dö, men jag glömmer dig aldrig.

onsdag

Publicerad 2011-06-15 21:46:54 i Skitsnack,

även kallad lill-lördag. fast jag drack ju vin igår och fnissade med H hela kvällen hah.

lacki är helt tokig när jag kommer hem och nu när jag väl är hemma då vill han vara ute! knäpp katt. jag borde egentligen sova men jag blev typ pigg efter shoppingen med Nea. vi hade världens tur och hittade midjeväskor! i svarta skinn med gulddetaljer, sjukt snygga. nu återstår bara att se om kamran får plats där i, det tvivlar jag ju på men vi pressar!

jag längtar sjukt mycket till USA nu.
tabben är att vi måste beställa våra converse när vi är där.
längtar efter att få träffa Leo igen!

bästa H!

Publicerad 2011-06-14 17:39:54 i Skitsnack,

det blev tredje dagen igår och idag kanske den fjärde. hur skönt som helst!

nyss hemkommen från jobb och sitter med ett glas vitt i handen. jag försöker verkligen ha modet och humöret uppe, tycker jag lyckas väldigt bra och det känns bra.
tänkte värma på lite käk medan jag inväntar Madde som ska komma över en stund.

inte direkt något vettigt att säga men ändå en uppdatering!
jag passade bara inte in i din önskan till ett perfekt liv.
jag hoppas bra tider kommer igen.

jag kom ju på en jätte bra sak!
för det första är vi i USA om precis en vecka och v.30 ska jag till emmaboda och fira min födelsedag med två av världens bästa grabbar, Olle och Simon. legendary! för att inte glömma infected mushroom, slagsmålsklubben och familjen. biljett ska bokas senast måndag! sommar kommer bli min som 07 och 08. nu mådde jag genast ännu bättre!

kaos

Publicerad 2011-06-13 15:48:16 i Skitsnack,

måndag igen.

en rätt bra måndag faktiskt, kom nyss hem från vesby efter en god lunch med 'farmor'. det är skönt att ha folk omkring sig som bryr sig och faktiskt vill och försöker förstå.

i lördags var Daniel hos mig. han betedde sig som att han faktiskt sakna mig, famna om mig och gav mig en jätte kram. när jag frågade om han saknade mig svara han ja.
kvällen kom och det blev en supernice grillning hos mig med nea såklart, fulla finnar (hah!), bästa maddelutt och neas s.k pojkvän. Jag lyckades sluka hela vinpavan och stod senare i köket med s.k pojkvän och shottade tequila! WTF! ställde mig till och med och gjorde irish coffee.
vi drog till bryggeriet där s.k pojkvän bjöd på bira som jag kräktes upp innan vi skulle hem. sjukt bra kväll!

sedan kommer vi till det som kom att förändra mig liv väldigt drastiskt igen på bara en minut.
tessan körde så jag joinade med till vesby, så sjukt tråkigt att sova själv som man gör jämt numera. jag deckade hos H och vaknade upp som ett jävla bakisvrak och så ringde Daniel. han började lacka. ja, men den kändes ju bra.
vi var ju faktiskt inte tillsammans längre kommer vi väl överens om?! jag fattar fortfarande ingenting.

besvikelse

Publicerad 2011-06-10 10:53:53 i Skitsnack,

det blev ingen lägenhet den här veckan. men jag spanar vidare och anmäler mig till jag får en! tycker dom borde ta hänsyn till hur aktivt sökande man är också. nu är frågan, ha en inneboende eller inte? är på mcjob, hard work som gäller! en vecka till semester, om jag längtar!

picknick in the backyard

Publicerad 2011-06-09 14:49:43 i Skitsnack,

suttit inne hela jävla dagen när solen skiner!
men det är ju som vanligt när det gäller mig på lediga dagar med inget planerat, heh.
sen gick jag ut och upptäckte hur skönt det var att sitta ute, så jag slog mig ned på en filt på baksidan med lite chips och saft samt letar efter lite sysselsättningar.

jag ska sällskapa med H på söndag, ska bli kul! och ikväll ska jag försöka se på film med någon! eller något i den stilen.

lite mer än en vecka som "singel" eller med "ett förhållandet lagt på hyllan" går det rätt bra. kännes mer som ett öppet förhållande. det kom några tårar igår, men no hard feelings. vi fikade igår och pratade, det kändes jävligt skönt faktiskt. vi får se hur allt blir efter USA.

ska försöka bli bättre på att skriva. blir lite osammanhängande men det är nice att skriva av sig.

förändring

Publicerad 2011-06-06 21:05:21 i Skitsnack,

jag kände lite för att uppdatera vad som pågår i mitt liv.
jag är varken offeciellt singel eller upptagen. jag är bara min egen.

det är en vecka sen han tog sina grejer och drog nu, men han va här igår vilket kändes bra men konstigt. jag började gråta och ville att han skulle stanna, men han sa att det inte var meningen, så gick han. till min förvåning så hade han dock kvar sitt halsband, jag har tagit av mitt. det hänger på smyckesdockan. det kändes inte rätt att ha den på sig, det står ju oss är likamed sant, men det är det ju inte.
jag blir bara lite kluven. ibland känns det så bra att vara själv men andra gånger får jag panik för jag saknar honom så mycket, som det blev igår men idag är det helt lugnt. jag vill spendera mitt liv med honom men jag vet inte om jag skulle orka med så mycket fram och tillbaka. men jag antar att det inte bara är så med mitt förhållande.

ska jag vara ärlig mot mig själv vill jag flytta dit och bilda familj. det är vad jag vill. men jag har bestämt att jag ska flytta till sigtuna först, närmare mamma och mina syskon. jag tycker om att vara där, jag känner mig trygg då.

jag hoppas han kan bestämma sig snart, jag vill ju bara veta om det är värt att sakna och gråta.
jag vill ju faktiskt ha honom, det vill jag.
men det kanske inte vore det rätta just nu. just nu är det jag som gäller,

me myself and i.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela