Sofia var namnet

"livet deluxe"

FUCKING AWESOME

Publicerad 2011-07-31 18:58:34 i Skitsnack,

denna vecka har gjort mig så sjukt lycklig. jag tror jag har lärt känna och upplevt en ny sida av mig själv på ett bra sätt. dom säger att du formas efter din omgivning och jag säger bara det, mina hjältar! love you guys!

tack för ni överlevde katla, eloge till olle

och tydligen har jag en snygg röv, så det jämnade ut sig! tack handsome guy!

småland nästa!

Publicerad 2011-07-26 09:44:08 i Skitsnack,

dammsugit, check
torkat golv, check
städat toan, check
liggunderlag, check
hink, check
sovsäck, check
nödvändiga ting, check
ryggsäck, check
regnjacka & stövlar, check!

YES, då drar vi!
HEY HOE, LET'S GO - emmabodafestivalen här kommer vi!

overklighet

Publicerad 2011-07-25 21:37:31 i Skitsnack,

jag behöver återvända till verkligheten igen. jag känner och säger att jag mår bra, men så fort jag är ensam så känns det som att jag lever på botten och inte kan ta mig upp. jag vill flytta nu, jag vill till min faster nu. starta upp ett nytt liv med mig själv.

jag är så ledsen att det blev såhär, nu tar vi oss vidare i livet men det kommer ta ett tag.

Lyckan vände just

Publicerad 2011-07-24 01:09:44 i Skitsnack,

det är precis som hela världen blev svart, tyst och full av tårar. helt tom inombords och jag vill bara lägga mig i ett dike för att dö. jag misshandlar mitt eget psyke. jag vet inte hur mycket mer jag orkar.

superfylla

Publicerad 2011-07-23 20:00:57 i Skitsnack,

nja, inte riktigt kanske men H sa att jag va asfull när jag kom till honom, fniss. jag började dagen med en öppning med bara tre timmars sömn. köpte en box vin och bjöd Olle på middag, sjukt mysigt. saknat honom som fan, nu är det nya bullar! hur som helst så skjutsade han över mig och Nea till Tessi som hade bombvinkväll med alla brudar, robin & kim för att jag senare bröt ihop hos H över allt i världen, knasfia. Har i alla fall kommit fram till en sak, konstigt. det beskriver allt.

besök hos familjen von Reis

Publicerad 2011-07-20 15:50:27 i Skitsnack,

Syrran fyllde år igår, hela sju bast! Jag köpte en beige kavaj jacka till henne och jätte söta rosörhängen i rosa. Man kunde se i hennes blick att hon blev rätt stolt och så även jag. Min fina lillesyster! Tiden går så fort.

H åkte på kryss igår, så nea kom över en stund så drack vi lite öl på min baksida och snackade lite skit. Grymt mysigt! Jag önskar sommaren kunde vara för evigt, det är liksom lite lättare att leva då. Men jag längtar lite till idol börjar så fredagarna med vin och musik kommer tillbaka!
Attberopå det så fick jag tag i Honom igår och det var inte ens spydiga svar, imponerande. Jag berättade att jag var rädd för honom, I think he got it now.

Just nu smaskar jag god sallad med salami, fetaost och vitlök, ska snart åka till H och sova.

hard lovestory

Publicerad 2011-07-19 16:47:49 i Skitsnack,

Det psykologiska nedbrytandet fortsätter. Jag har blivit paranoid och vill inte vara hemma, men mamma hjälpte mig häromdagen det tackar jag för. Skulle velat se minen om han nu varit där. Jag önskar lite att allt det här inte hade hänt, jag mår väldigt bra nu utan massa måsten, men så som Han fick mig att må ibland slår allt. Som när vi satt på en rauk på Öland i solnedgången då det bara var du och jag mot världen. Enda stället jag kan vara trygg just nu är i Hs famn, men det varar ju inte föralltid. Tiden läker alla sår, jag tackar H som ger mig stöd i en svår tid och alla mina vänner som ger mig lycka.

rehab fixat mannen!

Publicerad 2011-07-15 19:29:00 i Skitsnack,

Inte på riktigt, det var bara vi som skrattade åt det igår fastän det hela egentligen inte är kul.
Som sagt det är galet med strul just nu, jag vet inte om jag ska skratta eller gråta för det är så patetiskt. Jag är ett monster och jag är en alkolist, det är vad han säger.

Jag och H kom hem till mig igår och upptäckte plåster på köksbänken och ett sönderslaget vardagsrumsbord. Ja, man kan ju bli arg och ledsen förstås men att flippa ur är inte helt okej. Och människan tycker jag ska söka upp vård för mitt drickande. Men det tänker jag inte ens ta åt mig, jag är värd mer än det.
Screw that, hade sjukt kul inatt. Somnade kl 8 imorse när jag inte ens kunde höra vad jag sa längre, fniss. Jag må dricka oftare än vanligt nu, men jag firar livet! Så enkelt är det.

Och inte fan ska du få ta min katt.

Jag är ledsen för att det blev såhär, trodde inte du var kapabel till att säga sådant som du gör och bete dig som du gör, men dom säger att det kan hända även den man trodde var den bästa. Jag älskade dig, jag var kär i dig, du var min stora kärlek, men det tror du inte på. Det var du som lämnade mig först, jag valde inte det här. Det var du som gick.

LANDAT!

Publicerad 2011-07-14 00:45:47 i Skitsnack,

Bättre sent än aldrig, men nu är jag på 'trygg' mark igen! Kändes ändå rätt bra att vara hemma, på jobbet var det som att en ängel kommit tillbaka till jorden! Underbara människor dom där donkenmänniskorna (dom flesta!) en speciell eloge till Tanja!

imorgon klockan nio

Publicerad 2011-07-11 06:38:05 i Skitsnack,

Då lämnar vi denna kontinent och flyger över Atlanten hem till Sverige. Jag vill inte, jag vill stanna här. Jag mår så bra av att vara här, jag älskar detta land. De må ha sina dåliga sidor men det lär man sig leva med. Jag ska hem och spara pengar så jag kan åka hit nästa sommar igen och sedan förhoppningsvis kunna vara borta ett tag. Allt hemma blir ett senare problem. Jag tackar alla vi mött och lärt känna! Framförallt min underbara faster (du är bäst!), Victoria och kusin Jake samt min underbara Linnea! Fy vad sorgligt det känns. Positivt är att jag får träffa H! Vi behöver prata om allt som hänt här och hemma. Det är en bra människa.

det enda du är bra på är att supa

Publicerad 2011-07-11 06:32:33 i Skitsnack,

Alltså fyfan vad människor kan vara elaka. Människan må vara den ondaste varelsen som existerar på denna jord. Jag blev verkligen ledsen trots att jag inte ska bry mig men med tanke på vilken sjukdom som finns i vår släkt tog det väldigt hårt. "Man kan inte älska såna som du". Släng dig i väggen.

det värsta jag varit med om

Publicerad 2011-07-10 04:35:47 i Skitsnack,

Det sista jag minns är att jag kramade Ingela och Stacy sen vaknar jag upp hemma. Vi var på en krog i Georgetown och dom berättade att vi skulle ut och ta luft och att jag gått in i en vägg och nästan ramlat ner för trappan då vakten hjälpte mig och jag blev utkastad. Linnea hade gått in igen och hämtat Victoria och när dom kommer ut sitter jag på marken och ropar efter hjälp. Jag kunde inte gå eller stå, knappt hålla upp mitt huvud. Då såg dom ögonen, en demons ögon. Jag blev buren till taxin, dom fick be om hjälp för jag var alldeles ledlös. När vi kom hem fick Linnea superkrafter och bar in mig. Jag minns ingenting och idag har jag mått väldigt konstigt. Jag blev drogad, antagligen med GHB. Fyfan vad läskigt det var.

legendary!

Publicerad 2011-07-09 02:20:45 i Skitsnack,

now i'm gonna write in english again cause i'm on Ingelas computer and it's easier then to use the phone. hope you'll understand! (you can always use google translate, haha)

today has been a hangover day! damn, i went to bed 6.15 this morning and three hours later Ingela wake us up, still drunk. we had an appointment, pedicure! so now my feets are like the best in the world, haha.

we went out in old town last night. it was crazy i just say.
tonight were goin out with Victoria! looooong time since we were out in Sweden so were gonna have sooooo fun! and leo is coming to. i'm pretty nervous about that.

legendary!

Publicerad 2011-07-09 02:19:19 i Skitsnack,

now i'm gonna write in english again cause i'm on Ingelas computer and it's easier then to use the phone. hope you'll understand! (you can always use google translate, haha)

today has been a hangover day! damn, i went to bed 6.15 this morning and three hours later Ingela wake us up, still drunk. we had an appointment, pedicure! so now my feets are like the best in the world, haha.

we went out in old town last night. it was crazy i just say.
tonight were goin out with Victoria! looooong time since we were out in Sweden so were gonna have sooooo fun! and leo is coming to. i'm pretty nervous about that.

jag är full igen

Publicerad 2011-07-07 08:37:11 i Skitsnack,

eller inte full, vi dricker öl och kollar på Simpson.
hur ska jag överleva hemma?
jag tror det här är mitt andra hem,
det känns som hemma att vara här! well, whatever.

befinner mig just nu i richmond hos my cuz.
han har nyss flyttat in i ett hus, galet fint (jag vill också bo hit!).
igår gick vi ut med roommate colleen & tanner,
drack lite öl och drack massa tequila hemma efter det.
allt slutade med att alla deckade och vaknade med bakfylla idag, haha.
vi är på semester, JAG FÅR!
skrev lite sjuka saker till H också, men han tyckte bara jag var söt. tur! hihi.

idag hade vi oväder, vilket är varannan dag här,
ösregn, åska följ av blixtar och sen skinande sol men alltid över 30C, nice huh?!
vi shoppade lite och sen blev det hockey, jakes lag vann - awesome! (vi fick se fight!).
nu super jag vidare med cuz, Nea gick och sov (prata med s.k pojkvän, heh).

förresten jag ska hälsa på norsken! han e söt.

4th of the july

Publicerad 2011-07-05 16:28:47 i Skitsnack,

upplevt staternas nationaldag för första gången! galna fryverkerier som lös upp himlen i minst tio minuter (bättre än nyårsafton!),
baseball i 5h och öl & margaritas i 12h! fniss.
och såklart det bästa, VICTORIA!!!
vi ska träffa henne på fredag också och förhoppningsvis åka till Virginia beach,
men huvudsaken är att vi får träffa henne!

lite sliten idag, men sena nätter tidiga morgonar nu blir det tatueringsstudio och sen drar vi till richmond och hälsar på cuz!

äventyret fortsätter

Publicerad 2011-07-03 14:04:44 i Skitsnack,

klockan är fem här och vi sitter och äter yoghurt.
äventyret fortsätter i DC, flyget går om tre timmar.
trött tjej, but hey hoe let's go!
tackar california för två grymma veckor och alla människor vi träffat på vägen!
gotta love life!

världens bästa sms

Publicerad 2011-07-02 22:30:38 i Skitsnack,

jag offrade pengar och messade igår.
'jag e inte kär, men full' och jag fick ett urgulligt svar. det kommer jag leva länge på!

vi va ute igår, vi hookade upp med hostelfolk i Santa Monica, sjukt kul även fast det sista stället som va nattklubb sög (ursäkta men det var bara massa äckliga människor där!).
vi träffade norsken igår! men han åkte hem i samma veva, bu.
nu är det dags att gå ner till stranden! vi somnade visst om.

uppraggad av bart simpson

Publicerad 2011-07-02 06:14:49 i Skitsnack,

dagen då! fredag it is, vår sista fredag i L.A. rätt sorgligt men det finns nya äventyr!

dagen spenderades på universal studios, helt sjukt bra upplevelse! shrek i 4D
(dock kan jag inte uppleva 3D effekten pga mitt ögonfel),
krustyland, jurassic park (vi blev dyblöta!) och mycket därtill.
sist tog vi tåget runt i universal studios, så nu har vi sett var alla filmer spelas i bland annat desperet housewives. helt klart värt pengarna!

som bonus blev jag ju också då uppraggad av bart simpson och fotograferad med svampbob fyrkant, den ni!
nu blir det ett par öl på hostelet sen ska vi ut på jakt efter en ros jag ska skicka ut med havet för Märta.
hennes begravning var idag och enligt mamma var det en jätte vacker cermoni så jag och Nea ska ta en tyst minut för gammelmormor och jag ska ta ett sista farväl.
jag vet att du har det bra nu, vila i frid!

glassigt

Publicerad 2011-07-01 08:19:30 i Skitsnack,

igår var typ bakisdag! vi somnade på stranden, men inte blev man brunare för det (kan ju varit molnens fel!) hur som helst så var det rätt nice ändå men tanke på hur varmt vårt rum utan ac är. på kvällen blev det en timmas, om inte mer, promenad till grannstranden Santa Monica i jakt på kaffe - där vi hittade ett schysst barhak. tydligen har inte amerikaner någonsin sett kombinationen öl och kaffe, måste vara en svensk grej! fniss. sen blev det ett par öl på hostelet med svensken och norsken. jag ska för övrigt hooka upp med svensken i emmaboda (nice, gratis mobilladdning!!!). måste ta reda på vad han hette bara, skäms på mig. idag drog vi till Disneyland. fyfan vilket imponerande ställe! nackdelen var allt jävla folk och steksol men man kan inte få allt, vi fick ju i alla fall träffa musse, puh, tiger och i-or! införskaffade en sjukt nice fläkt som kan spruta vatten dessutom. den kommer vara min bästa vän hela natten i detta rum! på söndag flyger vi till Ingela, LÄNGTAR!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela