Sofia var namnet

"livet deluxe"

grinmorgon nr1

Publicerad 2012-02-29 16:30:55 i Skitsnack,

äntligen hemma från arbetet.
eller äntligen och äntligen ska man väl inte säga. jobbet är bra, man blir glad av att ha alla fina människor omkring sig som alltid frågar hur man mår vare sig de vill veta eller inte (fniss).

ja, körkortet kan man ju ta och glädja sig åt! dock råkade jag klanta till mig lite på det där jävla facebook. jobbigt när det man menar blir en helt annan mening på internet. usch vad arg jag blir på mig. men jag skulle 'glädjas åt det bra och vara positiv' istället för att 'klandra mig själv som alltid'. men ja, det är ju jävla lätt när man känner att man hamna på ruta jävla ett hela tiden och inte får något direkt svar på om det är som vanligt. fan.

måste gå över till mamma och be om alvedon också,
jag känner febern stå runt hörnet.
dega på soffan blir steget efter det.
köttfärsen i kylen kan ju glömma att bli rullen till köttbullar om jag mår såhär.

as!

Publicerad 2012-02-29 05:17:14 i Skitsnack,

Facebook har gjort det igen. den sårar människor och förstör liv. ärligt, åt helvete med skiten.

jag börjar bli sjuk. halsont, förkyld och så rinner det i ögonen. hatar att det klias i munnen också. jag har inte hiv iaf.

Livet!

Publicerad 2012-02-28 09:27:43 i Skitsnack,

jag har världens bästa familj, jag har lägenheten jag alltid önskade mig, jag har två underbara grisar, jag har världens underbaraste C, jag har ett jobb och jag kan vara stolt och säga att jag klarade körkortet idag!

våren ger ljusare tid

Publicerad 2012-02-27 11:28:12 i Skitsnack,

jag såg lyckan komma, jag såg lyckan gå, jag kände lyckan försvinna och inte var min att ha i ägo.

jag känner lyckan komma tillbaka sakta men säkert. jag börjar tro på något större, något övermäktigt. tack för att du hjälper mig.

sommarplaner

Publicerad 2012-02-26 20:55:57 i Skitsnack,

tanken är att vara full på en tunnelbana i stan, iklädd porta muffar på händerna och tjäna in tusenlappar på den youtube video som ska spelas in under detta skede. otroligt!

äventyrarhelgen nummer ett

Publicerad 2012-02-26 20:14:36 i Skitsnack,

fredag: världens bästa Olle och Biz kom till hemstaden. det blev några bärs och skitsnack så hemgång. langade värsta vurpan på vägen hem från bussen i siggis så man fick sig en rejäl lårkaka (ville nästan dö faktiskt!) livsfarligt med is och lyst över hela världen blev man av käraste C. kräktes fram till sex på morgonen - nej jag var inte full (då hade jag haft en baksmälla att inte kalla duga) men säkerligen måttligt matförgiftad av rött griskött tidigare på dagen.

lördag: släktträff på dop i mälarhöjden för världens sötaste unge, Milia. saknar min fina faster nu, önskar man kunde ta in förlorade år. får bli ändring på det nu! familjen är stark om de är tillsammans.
barnvakt till mina två vildar på kvällen, taco och godismys till mello. samt att min värld förändrades ganska drastiskt runt tre tiden mot söndagen. min fina, nu lämnar jag dig aldrig.

söndagen bestod av en hel del bambi på hal is och nu massa kärlekutbyte med H. lite film och körkortsteori därmellan.

puss på min hjälte. du har räddat en del av mitt hjärta som jag aldrig trodde gick att laga. du har räddat ett värde i mig jag aldrig trodde skulle komma tillbaka. du har räddat mig från den rädsla människor gett mig genom att erbjuda mig trygghet. du har räddat mig som människa.
- det är svårt att spela fotboll med trasiga knän.

jag saknar det som inte finns

Publicerad 2012-02-25 20:18:22 i Skitsnack,

livet är en svår och tung resa som jag tror kan bli lättare på vägen. tro, hopp och kärlek.
jag saknar det som inte finns och jag önskar mer än någonsin att allt jag kämpat för kommer ordna sig. med lite tillit och tålamod så kommer allt lösa sig. om inte annat får tiden läka alla sår. jag vet i alla fall att jag har träffat den underbaraste människa på denna jord och är oerhört tacksam för allt den gjort för mig. jag älskar dig Christian!

klockan slog just tolv

Publicerad 2012-02-24 00:09:17 i Skitsnack,

jag gjorde världens läskigaste prov idag. svar om två veckor. bara tanken av att mitt blod är inskickat och är på analys ger läskiga och negativa tankar. vad gör man om man ska dö? jag måste göra en lista!

arbete slut för dagen och jag börjar klockan 8 fredag morgon. woho! jag är så smart ibland. men jag säger allt för min Ollebus som är i Stockholm! jag och grabbarna (som vanligt) en fredagkväll, gillas!

det händer något i mitt liv just nu som jag aldrig trodde skulle hända någonsin. jag vågar inte ha för stora förhoppningar, men tanken gör mig lycklig och ger mig ett leende på läpparna! tänk vad livet kan bli som man inte alls tänkte sig. från noll till hundra. vad gjorde jag?

Sofia Veronica

Publicerad 2012-02-22 00:10:56 i Skitsnack,

jag fick veta innebörden av mitt andra namn, tankeställare.

jag har funderat på det här med beroenden och rus. en person sa till mig idag att den gjorde sig av med ett och det gjorde mig glad så den valde ett bort ett tillfälligt med ett bestående. den valde kärlek.
när jag var arton valde jag två - alkohol och snus. nikotinrus tillsammans med alkohol är bra, just då. man gillar stunden då det snurrar och man skrattar. skratt är likamed lycka. när man inser att de inte varar mer än bara en stund och man blir van är det inte lika kul längre. valet är då att ta mer eller lägga ner. själv valde jag bort snuset för jag insåg att det inte var värt för det kommer senare att övergå till ett gegär. en intressant tanke då tillfälliga rus bara ger lycka för stunden och då personen idag sa till mig, det rus jag behöver är din kärlek.
kärlek är ett bestående rus som aldrig har ett slut.

ny vecka - nya möjligheter. typ

Publicerad 2012-02-20 11:37:47 i Skitsnack,

har varit sjukt dålig på att uppdatera i den här,
sjukt mycket som snurrar i huvudet bara. men det blir bättre!

too much @work också. fällde en tår, kanske två.
det är jobbigt när folk fuckar ens huvud precis hela tiden,
speciellt när man bara är en människa och det till slut brister!
hård fasad och hård yta är lätt att bryta med de rätta orden under rätt tid.
jag fick en ursäkt i alla fall.

hinner inte riktigt uppdatera för att göra er besvikna,
dags att tillaga den där torsken jag hitta på östermalmstorg (skämt åsido!) och ta en dusch. måste dammsuga det här förbannade golvet också, jäkla katthår!


andra helgen i mars! då händer det. tydligen


trygghet

Publicerad 2012-02-19 10:20:53 i Skitsnack,

känslan att somna omfamnad av trygghet och vakna där det känns helt rätt. känslan av att du vill vara där föralltid!
jag älskar dig!

.

Publicerad 2012-02-18 12:56:28 i Skitsnack,

såklart tappade jag bort orden. men jag fick tio timmars sömn!

fantastiskt

Publicerad 2012-02-17 23:40:47 i Skitsnack,

imorgon ska jag skriva ett väldigt poetiskt och filosofiskt inlägg. jag borde göra det nu med detsamma men faktumet är att min mobil dör när som helst, jag är trött och jag det är lättare på en dator! extremt fantastiska tankar, jag kan knappt bärga mig att läsa det jag ska skriva - så otroligt är det. god natt världen.

jag är räddad

Publicerad 2012-02-15 16:58:00 i Skitsnack,

jag fick reda på världens bästa nyhet idag på min lunch:
ollebus kommer upp till stockholm den tjugotredje!

det kan jag leva lyckligt på ett tag. saknar!


not all love stories have a happy ending

Publicerad 2012-02-14 13:31:07 i Skitsnack,

jag hatar att det är mitt fel att jag aldrig kommer få vara med den underbaraste människan jag någonsin träffat och jag hatar mig för det.

jag är lika smutsig som marken på en tågstation.
förlåt att jag aldrig någonsin sagt förlåt.

fight the deep in the dark

Publicerad 2012-02-14 00:21:44 i Skitsnack,

det är lite som att jag bara går och väntar på den dagen du kommer säga nej, jag vill inte träffa dig längre. något säger mig att det kommer hända, eller faktum är att jag vet det. det känns ju alltid bättre att lämna det man tycker om före det lämnar dig. inte sant? vill inte, men jag tror jag måste.

jag behöver se fram mot våren nu.
vara med mina vänner.
umgås med mina katter!
vara hemma.

svårt, sjukt svårt.
sofia kan du snälla hitta styrkan igen?
kanske den inte var min, utan du hjälpte mig.
du fanns där precis hela tiden när jag såg mitt gamla liv bli pasé.
och nu är du mer eller mindre mitt liv.
jag måste hitta mig och mitt liv.
tänk vad människor kan göra med dig.

jag önskar mig en ängel

Publicerad 2012-02-13 12:41:32 i Skitsnack,

har varit mycket den här veckan. eller senaste tiden. upp och ner och fram och tillbaka. aldrig dock riktigt på topp.

det känns skönt att tiden går fort, men nu är jag såhär lite smårädd att tiden ska gå för fort. att det här året bara kommer fortsätta vara fullt av dilemman. 2011 var kanske ett bra år i alla fall..

rena rama Rolf!

Publicerad 2012-02-12 16:37:44 i Skitsnack,

igår var det kalas hos Robin! chokladtårta och grejer, måste säga att det var alldeles utomordentligt trevligt. nu vet jag i alla fall varför jag inte dricker så ofta längre haha. en hel del vin och massa gos med dessie i natten gjorde veckan! och söndagsmys nu såklart. det är dags att bli glad nu!

sju rasten

Publicerad 2012-02-09 19:22:49 i Skitsnack,

en te och en bulle, helt själv på rast. roligare med sällskap så att säga. åt min jätte goda röra faster lärt mig bestående av spaghetti, tonfisk och körsbärstomater med lite persilja och olivolja. grymt gott!
massor med todoer att göra innan hemgång, this is gonna be a long night!
eloge till min fina Caroline som jobbar halva passet imorgon! förhoppningsvis blir det middag med familjen på blå. i annat fall en film eller två med min goda vän Nea.
på återseende!

du frågade mig varför jag alltid tror du är arg. sanningen är den att det inte är så men många av gångerna är svaret att det faktiskt känns så. som att jag alltid gör fel, vartenda steg eller andetag jag tar. det är så många som är missnöjda med mig just nu att jag blir osäker på hela min existens. varje val och varje beslut ger i sin tur någon form av konsekvens som jag alltid måste lösa. jag är ingen bläckfisk, jag har inte mer än två armar. det jag väljer är det jag mår bra av, eller som åtminstone ger mig en gnutta glädje. alla väljer dock att se det som mina stedsteg. jag är en vuxen kvinna med förmågan att bestämma själv, dock en väldigt vilsen kvinna som känner att hela hennes existens är fel.

en dag kvar

Publicerad 2012-02-09 10:10:42 i Skitsnack,

sen är det äntligen helg, puh. lång vecka.

snöar bara mer och mer utomhus, tror det är dags att göra snöänglar snart. samt åka pulka och göra snögubbe! fast å andra sidan, varför skynda på? lär ju ha femtio kalla vintrar till med snö.

fullspäckad dag igår!
lunch med britta, fika med nadia och kvällsfika med carro.
vi kvinnor tycker om att prata och analysera, så det är skönt att få göra det ibland.
det ordnar sig till slut.
tror inte jag fått så många jag saknar dig på flera månader.
jätte fin gest, men kan det inte innehålla så mycket alkohol nästa gång så det slipper flippas?

försöker få ordning på min header här, men det vägrar lägga sig till höger så jag ger upp för nu. tjejen med dåligt tålamod ni vet.

på återseénde!
puss

min bön har besannas

Publicerad 2012-02-07 22:55:41 i Skitsnack,

nu kommer det bli bättre snart. det tackar jag för.

nu undrar jag vad jag gör hos det här otrevliga fanskapet. ärligt? kanske göra sig av med det med så blir livet fullbordat typ. my answer is yes!

tisdag

Publicerad 2012-02-07 08:50:06 i Skitsnack,

det finns gott om ormar.

upptåg till arbetet då. sovit relativt bra. vi satsar på bättre sömn inatt, då kan jag gå och lägga mig i rimlig tid!
middag hos vår ägare ikväll, jag ska hålla tal. tror dom kommer halshugga mig i sina drömmar - önska mig lycka till! gratis mat och alkohol kommer det vara också, men vet ni vad? ikväll ska jag vara nykter. som alla de andra typ tretton dagarna. tjejen börjar bli redig. eloge till mig.

upptäckte just att jag glömde min handkräm också. fan! kaos händer, kan man önska sig ny hud eller?

humörfittornas stad

Publicerad 2012-02-06 00:19:39 i Skitsnack,

lack tjej (börjat snacka som värsta white trashet?) väntar på upptåg, precis slutat arbetet. måttlig irriterad hur som helst på mina kamrater som bara ställer upp för varandra och vägrar släppa om någon annan. önskar jag kunde säga, "not my lost" men det blev det ju.

längtar till det varma täcket. fyrtio minuter inkluderad en tjugo minuters promenad så är jag där. kylan kommer vara värt det, lätt.

PUSS

Publicerad 2012-02-05 19:32:27 i Skitsnack,

det bästa med den här dagen är att jag får sova bredvid världens bästa senare.

- 1000 gånger

Publicerad 2012-02-05 14:54:42 i Skitsnack,

- kan du inte sjuka dig idag, jag vill ligga i sängen och krama dig hela dagen.

well, stänger ikväll igen då! funderar på att be Malin om lobbystängning ikväll igen, jobbigt men nice för omväxlingens skull.

trött tjej idag, men mår mycket bättre nu än vad jag gjorde igår kväll. cocilana, alvedon och otrivin är mina vänner.

lördagkväll

Publicerad 2012-02-04 23:44:40 i Skitsnack,

stämpla ut tjugotre efter att ha gjort världens bästa lobby stängning (Tim kan intyga, han skickade på golvet!) och en öl med Malin på det för att nu direkt åka på filmmys med H, vilket lördag hörrni!
puss.

lördagmorgon

Publicerad 2012-02-04 11:19:28 i Skitsnack,

solen stiger i siggis och strålar in i mitt fönster halv tio. godmorgon Sofia!

låg på soffan och såg sista delen av Harry Potter när jag kom hem från jobb.
den överträffade ju inte några förväntningar direkt, blev rätt besviken.
men men, breaking dawn del 1 däremot - big love.

för övrigt var pojkarna jätte duktiga igår.
dags för lite frulle kanske?
och råttatouille på teven. mysmorgon!

tidsoptimist -javisst!

Publicerad 2012-02-03 13:53:49 i Skitsnack,

går alltid i tid till bussen oavsett var jag befinner mig. är det tre minuter till hållplatsen går jag med en marginal på typ två minuter (så jag får vänta två minuter). det är väl två på hundra att jag missar. känns oerhört onödigt att vänta på bussen i evigheter när jag faktiskt hinner varje gång. nog om det! konstaterat är att jag är en tidsoptimist!

nu är staven insatt, woho! det enda som gjorde ont var bedövningen. skyddad till 99% till och med att jag är 25år! perfekt. från och med sju dagar då. stackars barnmorskan blev alldeles till sig när jag sa att jag är latexallergiker och inte kan använda vanliga kondomer och ursäktade sig så hemskt mycket. men lika glad är jag för det! (dock ska dom beställa in sådana för oss allergiker så jag kunde hämta ett par, fniss).

frukostmys och solsidan med H och nu kneg med typ veckans sämsta personal (jo, men typ). ciao.

vad sägs om att bli lycklig igen?

Publicerad 2012-02-02 21:32:50 i Skitsnack,



sitter i min vita soffa igen.
tänker, tänker och tänker lite till men kommer aldrig fram till något vettigt. förutom att jag vill tillbaka till mitt fina förflutna. när man var liten och satt på bänkarna i smedgärdshallen och kollade på GAIK pojkarnas innebandy matcher. lite av en groupie. eller när man var sexton år och precis hade upptäckt cidern, en 7,0 räckte för att bli full. fast tiden när jag var arton, hade precis flyttat hemifrån, färgat håret vitblont och hade den bästa tiden i mitt liv. ren jävla lycka.

nu är jag snart tjugotre och har inte den blekaste aning om vad jag ska göra med livet. kent går på spotify och jag är lika oviss som jag var innan jag ens påbörjde skriva. jag vet inte vem jag är längre. jag är i ett starkt behov att hitta mig själv igen. dock gör olycklighet det svårt. jag hatar kärlek, jag hatar livet. inte på riktigt. men lite.

time make it pass

Publicerad 2012-02-01 21:27:26 i Skitsnack,

till och börja med måste jag ge min far en eloge, du är en av dom bästa.

fick beskedet om bilen idag, den går inte att rädda. inget oväntat men ledsen i ögat blir man. tror nog det här med bil blir ett avslutat projekt till man blir sugen igen!

Well, saker och ting börjar väl lösa sig. så småningom..
ciao.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela