Sofia var namnet

"livet deluxe"

enter night

Publicerad 2013-05-30 23:54:00 i Skitsnack,

då ska vi försöka sova ensam för första gången på veckor. inte taggad efter förra nattens mardröm, som var väldigt brutal. stress, oro, ångest. fuck dedär.
 
G'nite

tänk vad lustigt man tänker ibland. 'ensamhet' is the shit, ensam är stark. så fan heller, så jävla mycket lögn. man må vara mer sårbar när man är två för tillit kan hugga dig i ryggen när som, men fortfarande - två kommer alltid vara bättre än en.
 
 saknad är bra ibland.
men jag saknar min trygghet bredvid när jag är som mest sårbar, när jag är ensam i sängen, när jag sover. 
K♥
 
 - if I die before I wake, I pray the lord my soul to take.
 
 

graduation

Publicerad 2013-05-30 23:47:40 i Skitsnack,

så, sju öppningar avklarade. check. möten om framtiden avklarade. check. stämplat ut med gott samvete och tackar för mig. check. 
fyfan vad jag ska sova ut imorgon!
haft en riktig mördarvecka. slitit som ett djur med allt känns det som, mina boobs har svällt upp till ballonger och ögonen faller ihop bara jag sitter ned. men då finns det att göra, tackar för det. men nu får det vara nog med stress. en vecka kvar till jag hoppar in på nytt schema med nya uppgifter - äntligen motivation! (så länge det varar).
 
imorgon tar min älskade finaste lillasyster studenten. fan, det hade jag aldrig kunnat drömma om när jag själv stod där på trappan och såg henne hålla i min skylt! (kanske var linnea, men iaf!) jag är så oerhört stolt att hon klarat det här, jobb varje helg, pojkvän, nybliven arton åring, skilda föräldrar och en sjuhelvetes resväg (den var man ju med om!) och hon går ut med jätte fina betyg! motivation! det här ska firas, har verkligen längtat! och grattis på din födelsedag gumman!
 
vissa människor orkar och mödan för besväret kommer så småningom! 
nya mottot, målet: motivation.
 
 

maci

Publicerad 2013-05-30 10:26:37 i Skitsnack,

rasr helt ensam på jobbet. minst sagt - inte jätte kul.
ska nog ta och vila en stund.
 
klockan tre kan jag med gott samvete stämpla ut och gå hem och få vara ledig efter sju dagars öppning! hårt liv.se
 
 

tacka mig en gång, skit i mig en gång

Publicerad 2013-05-29 16:54:11 i Skitsnack,

jag blir besviken, ledsen och arg på människor som inte ger uppskattning till rätt personer. som inte ser hur mycket man gör och försöker för att den ska få det bra och göra livet lite lättare för den. det gör mig förbannad att man inte ens kan få ett tack. inte ens ett svar på ett hjärta eller på en fras "du är bäst". 
personer som utnyttjar en till hundra procent, vet om det och skiter i. tar för givet.
 
det gör mig tårögd att du verkligen är någon jag tycker om, men som jag inte får ett skit tillbaka av.
du liknar en bästa vän, en syster i mitt hjärta som lämnade mig en gång, gick bakom ryggen på mig och sket totalt i mig och mina känslor. du är precis som henne. 
en jävla skitstövel till kompis.
 

ändå fortsätter jag hjälpa dig och finnas för dig.
varför?
för det är den jag är.
 
 

!

Publicerad 2013-05-29 16:44:04 i Skitsnack,

jag borde typ lägga mig ned och läsa en bok och bara koppla av.
det går ju inte! hemma i tid för en gångs skull, hunnit med vardagssysslorna på en timme ungefär. jätte skönt att slippa stressa och kunna känna att man gör och har gjort ett bra jobb. arbetet kommer ju fan ge mig magsår deluxe snart. jag vet att alla jobb ger en käftsmällar ofta och man ibland inte orkar men ni som aldrig prövat donken vet inte. donken är värst. därför jag inte rekommenderar det till någon eller något. bara gilla läget och kila stadigt! man saknar den gamla goda tiden, då det faktiskt var riktigt kul och man faktiskt kände sig som något, någon bra. nu är det ju bara lekstuga av alltihopa..
nåja, nog talat om det - vi hoppas på att min framtid ser ljus ut vad gäller studera och mitt framtida arbete!
 
imorgon har jag jobbat min sjunde öppning och fan vad trött jag är. sova ut på fredag ohja! fira systers födelsedag som är imorgon och student som är på fredag!
det är så jävla sjukt när man ser tillbaka på sina egna studentbilder och hon bara var en liten syster! kunde fan aldrig drömma om att hon en vacker dag skulle ta studenten, den där lilla systern. och på fredag är hon helt klar, överlevd och redo för framtiden! brutalt stolt!
längtat som tusan efter din hittills bästa dag i livet! fredag fredag fredag, kom nu snälla!
 
 
inte mycket mer på hjärtat faktiskt. 
fastnat för johnossi och kings of leon igen. musik för kropp och själ.
desperation. motivation.
 
jag undrar hur det kommer att vara, kommer att bli, kommer att sluta.
 
 

crap

Publicerad 2013-05-28 10:29:20 i Skitsnack,

när man är trött blir man precis som ett litet barn som gråter och inte vet varför. dessa scenarion är väldigt påfrestande och hände mig igår.
och det faktum att jag höll på att somna sittandes på jobbet är ju hemskt..
 
..så kommer han hem med choklad och säger förlåt.
jag dör lite!
 
ny dag, nya tag
 
 

.

Publicerad 2013-05-27 16:47:17 i Skitsnack,

ångesten är tillbaka. 
det är bara att börja kriga om igen, gå in i väggen ftw. 
eller nåt..
 
 

see gold in the sand

Publicerad 2013-05-26 16:47:21 i Skitsnack,

- now you'll never know how it feels, to be alone, but gone. 
dreams may be dead but I see every memory even if it all seems like it's forgotten.
 

jag sitter i mitt rosa inspirerade vardagsrum och Johnossi spelas. det regnar utanför, ösregnar. ibland känns det som man levt föralltid och som att livet kommer vara föralltid. allt är under kontroll och allt går som planerat. tror man. saker händer, folk kommer och folk går. man lyckas och misslyckas. man vinner och man förlorar. allt har ett pris och man kan inte få allt. 
det är viktigt att glädjas åt det man har och inte sörja det man inte har och aldrig fick. med vänner, familj, tak över huvudet och ett jobb ska man vara nöjd. och kärlek, det allra viktigaste. 
jag tänker tillbaka och undrar, hur det kunde ha varit. varför vissa saker hände och varför det var jag som fick ta den hårda biten att vandra ensam i mörkret. för att hitta ljuset såklart. uppskatta det fina jag har och hade, inte leta efter lycka och rikedom. det stod redan framför mig, hela tiden. 
det låter patetiskt när man säger det, men det har inte funnits mer sanning i några ord någonsin än dessa, det var verkligen när jag stod bredvid en karl på gröna lund och jag hörde kapten röd sjunga: framåt för evigt, du och jag ska dit, som levande bevis som mina ögon såg klart, mitt sinne tänkte klart och mitt föralltd stängda hjärta öppnade sig. det är ju han, som gör mig alltid glad, som står vid min sida när ingen annan var där, det är ju honom jag vill ha.
min kärlek.
den lyckligaste natten i mitt liv, var den första natten jag valde att gå hem med dig, att inte bara somna utan en kyss. magi.
 

jag skiter i vad som kunde ha varit, jag skiter i vad som gjorde mig lycklig förr och jag skiter fullständigt i det som gjort mig illa och fortfarande egentligen gör ont - för det har ju ingen jävla betydelse. jag lever idag och imorgon, det är framtiden som spelar roll. du spelar roll, vi spelar roll.
jag sätter dig på en pedistal, men den pedistalen är det du som skapat i mitt liv.
jag älskar dig.
 
 
 
 

sleeping pill

Publicerad 2013-05-25 22:03:06 i Skitsnack,

ligger i sängen med hjärtat och ser på champions league (eller mest han egentligen, lol mig). jätte mysigt hur som. vi har grillat och tagit en dryck i solen på framsidan. 
vad har jag gjort för att förtjäna all denna tid med dig?
uppskattar!
 
 

dikteri

Publicerad 2013-05-24 17:43:00 i Skitsnack,

skulle bloggat igår kväll men det blev sängen istället. 
ledigt var det minsann och hjärtat var också ledigt (vi kommer jobba samma helg, vilket jag tycker är väldigt bra), så det blev ut på äventyr som resulterade i massa sylt osv i kylskåpet av Ks momma och ett helt nytt vardagsrum för mig! eller ja, nya gardiner, som skapade ett helt nytt rum, fniss. jätte nöjd tjej i alla fall. man behöver förändring ibland! nu vill jag betala av min dator och mina glasögon fort som fan så det kan inköpas en fet tv och högtalare till vardagsrummet! 
slutat oroa mig massa om ekonomin, eller grubbla snarare. en dam på bussen sa häromdagen, varför jobbar man för om man inte ska spendera pengarna, då kan man ju lika gärna gå och dö!
true story!

ja, förändring i hemmet och förhoppningsvis förändring på arbetet. nu har sofia avreagerat sig tillsammans med sina medarbetande i hopp om att våra röster är hörda, även om det är dags att dra snart.
 
 
 
from the true soul of me.. i loved and i lost and i found love again. in an early time in a relationship i must just say - i think i found my true love. not that I believe in forever love, but I'll love you for a long time and that's for sure and I'll fight until my last breath. I have give you my whole heart, for as long as you want it. 
 
jag vill börja skriva dikter, poesi, musik, böcker. 
jag vill skriva allt, allt min hjärna framkallar. 
passion.
 
"jag tänker tillbaka, sluter ögonen och jag ser, det förflutna. jag ser oss, dom, vi, ni. jag ser mig. en fängslad kvinna i ensamhet med en kärlek bredvid sig. hon slåss med sitt inre och vill ta sig loss. för många nycklar, för svårt. hon ger med sig och hänger kvar, till hon bryter mönstret. vaknar upp, med en redig bakfylla och blod på lakanen. fattar ingenting. fattar allt. jag vaknar, jag vaknar ur en dröm, en mardröm. jag blir bortstött, lämnad och ensam i sin helhet. befrielse. känslan av att kunna andas, se klart och kunna leva, på riktigt. se fantastiska människor, värda att leva för, en fantastisk värld med alla möjligheter i hela den världen. hon ser.. honom. den där han. den där varelsen. folk säger nej. jag chansar och i samma stund blir han ett begär - allt hon någonsin vill ha."
 
alla handlingar har konsekvenser. 
konsekvensen för mig, ett lyckligt jävla liv. 
 
 
 
 

sova i evigheter

Publicerad 2013-05-22 23:23:30 i Skitsnack,

Gud så skönt med ledighet. en välbehövlig dag! känts som trettiåtta i sträck fastän det bara varit tre. men jag överlever! 
vi får väl se vad för spännande äventyr som väntar för morgondagen - köpa gardiner står på listan i alla fall! och sova. 
 
nu, ciao bella. 
btw, iron man 3 rockade fett. fett fett fett.
 
 
 

vardagslivet

Publicerad 2013-05-21 18:16:42 i Skitsnack,

händer inte mycket inte.
lyssnar på min spellista "chill" på spotify och bara myser.
lagat en god middag till mig (och hjärtat som är på jobbet och får äta sen). har haft sällskap hela förra veckan och förmodligen veckan ut. fett mysigt, värmer i hjärtat att ha honom här jämt. men jag måste säga att man uppskattar den lilla tid man har för sig själv, och den behöver man verkligen. tror nog han kommer få en jag-behöver-vara-ensam-en-stund snart, fniss. 

vad som är viktigt är att uppskatta varandra hela tiden. att aldrig ta för givet och att hela tiden våga öppna käften, säga vad man tycker och tänker. annars rasar det. åh vad jag trivs med mitt liv. behöver bara få igång plugget och byte av jobb - plugget är ju på g men den andra delen, lättare sagt än gjort! 
 
nu är det ju åtminstonde sommar så man får lite motivation.
 
vem hade jag varit om jag inte träffat dig?
 
 

sun is shining

Publicerad 2013-05-19 20:39:00 i Skitsnack,

jag vet att jag kan vara en riktig jävla bitterfitta ibland, men även om jag är sur och gring så är jag glad, jätte glad och jag hade en jätte jätte bra dag igår och hoppas alla inblandade tycker detsamma!
 
champangefrukost med älskling, en moët och en laurent perrier med jordgubbar, cibattamacka och kexs med philla till. JÄTTE mysig morgon, jätte romanstiskt. fniss. så himla tacksam för allt det jag har - allt det som gör mig oerhört lycklig.
 
en bra start på dagen följt av hockey och pubrunda i storstaden. värt.

 
 
 
puss på er som ställde upp och gav oss en minnesvärd lördag!
nu - hockeyfinal. heja Sverige!
 
och till min älskade pappa, jag tänker på dig.
 
 

jag älskar dig!!

Publicerad 2013-05-16 22:25:58 i Skitsnack,

min förebild, min stjärna, den bästa mannen jag kännet -min pappa.
tillsammans är vi starka och jag ska stå vid din sida alltid om du behöver. inget ska få ta det ifrån oss. dahlmanblod i ådrorna, styrka i själen.
 
 

loveislove

Publicerad 2013-05-16 18:41:48 i Skitsnack,

kliar i fingrarna efter att blogga. nu har jag verkligen orden, men jag har inte tid just precis nu.
återkommer.
 
 

sho

Publicerad 2013-05-15 18:52:45 i Skitsnack,

kan ju inte påstå att mitt liv är något vidare händelserikt såhär i veckorna när man jobbar, så det blir ju mest.. tomt. återkommer.
 
 

FANTASTISKA MÅNDAGAR

Publicerad 2013-05-13 21:39:31 i Skitsnack,

inte ens tänkt tanken på att slå på datorn idag. full rulle till nu! jobb 5-14,15, städat förrådet, passat lillebror en smula, tvättat och hängt två maskiner, lagat mat, dammsugit, planterat om orkideér och organiserat i klädskåp och badrumsskåp. det går om man är effektiv! 
 
nu tänkte jag ta mig en god natts sömn, det är jag värd!
saknar dig intill bara, "men det skadar ju inte med lite luft emellan" fniss! 
 
john blund här kommer jag!
sandman you're welcome now!
 
 

semester slut..

Publicerad 2013-05-12 15:15:40 i Skitsnack,

gud vad man önskar man kunde vara ledig föralltid ibland, vara stormrik och ha all annat än ekonomibekymmer!
 
 

offensiv

Publicerad 2013-05-11 18:05:00 i Skitsnack,

ingen fiskjävel idag heller. hjärtat blev frustrerad och lackade på fisket och jag somnade i båten och blev solbränd i ansiktet.
nu skiter vi i det där och det blev femtio nyanser av honom & vin i solen istället (som för övrigt är slut och klar samt att bok nummer två är beställd och i min brevlåda på måndag! först den till kvarn för att låna exemplar ett!). följt av hockey och öl. skål på er skåla jävlar!
 
 

solen skiner och vi mår!

Publicerad 2013-05-10 20:41:16 i Skitsnack,

checkar let's dance med syster Johansson och mamma. hjärtat tränar golf utanför med pappa Johansson. jag blev inte ens tillfrågad att pröva. tack gode Gud för den. (på riktigt). 
 
varit riktigt mycket skitfiske idag också. dock har ett par gäddor bitit i betena men vi har ej fått något hugg (eller jo, han fick ett hugg som släppte..) men jag fick lite fisketips från coachen så vi får se om vi lyckas imorgon! jag är ju taggad i alla fall och har inte gnällt ett dugg. nästan. 
fick ju färg i ansiktet och en ölpuss i båten!
 
åland levererar. 
puss och kärlek från andra sidan.
 
 
 
seXy motherfuckaaa
 
 

auf wiedersehen

Publicerad 2013-05-10 09:18:40 i Skitsnack,

stora båten är ilagd så det är dags att fiska längre ut. gårdagens fiska va skitfiske, inte en gädda överhuvudtaget. nu kan jag i alla fall fiska och alla dess tillbehör och termer. får väl dock se om dimman lägger sig.
jag trivs som fisken i vattnet i min flytoverall! bästa grejen.
 
först nyhetsmorgon med info om champange och moussernade vin. yum.
chillar vidare, chillar vidare. 
 
 

glassar vidare

Publicerad 2013-05-09 10:11:38 i Skitsnack,

ojag glömde ju informera allmänheten om min sjuka händelse på båten igår! 
jag spelar aldrig, aldrig någonsin - om jag inte skulle få en triss typ. hur som helst stoppade jag inte fyrtio spänn i en spelmaskin och BAM, jag vinner å vinner å vinner å BAM, jag får färgstege! hundra spänn cashing! vad hände liksom?! så vid löning blir det fem veckors lotto.
 
ja, idag ska jag lära mig fiska. och livet är allmänt bra här på åland! 
 
 
 
 
 
 

la la

Publicerad 2013-05-08 11:11:00 i Skitsnack,

upp klockan sex med solen i ögonen, karln ligger på sidan bredvid och sover hårt. lite smått varm och svettig i håret - harmoni. söt så in i helvete. flytta närmare och pussa på han. världens bästa sätt att vakna på.
 
hänger på rosella efter en schysst frukostbuffé och karln har inhandlat 'massa' skumpa och två plattor öl. min vinbox jag fick av mamma att konsumera ligger nere i bilen. på g till åland för att chilla galet. och mysa massor såklart - ända till söndag. drömmer mig bort.

fan det här med det goda livet, dricka rosé vid sjön i solen på våfflan, mousserande vin på blå, god öl på bryggan vid grönan och dricka god champange innan party - kickass, man får ju aldrig nog.
alkohol ska konsumeras rätt och fan, ja, kosta vad det vill (typ) för det är fan värt det goda.
och tack fan för att min karl är kickass på att laga mat.
jag har blivit så jävla bortskämd!

jag älskar dig! la la
och jävla orre, du är inte så pjåkig du heller.
 

vinballe är bra ibland!

Publicerad 2013-05-06 21:02:19 i Skitsnack,

äntligen är det på gång! 
min myshörna är snart färdig.
en tripp till på ikea så är det klart.
så ska jag och hjärtat ta tag i våra örter också.
 
kom och ta ett glas vin!
 
 

vem skulle jag vara?

Publicerad 2013-05-06 20:06:00 i Skitsnack,

så, nu har jag en verkligen ensam stund för mig själv. jätte skönt. fast nej, jag saknar honom här.. han behöver inte sitta här bredvid mig nära och gosa mig i nacken tjugofyrasju, men hans närhet.. bara han är här gör mig så himla trygg. men det är ju såhär det fungerar! får ju trots allt spendera resten av veckan med honom imorgon - trängas i en åttio säng is the shit. tur att man är så liten att man får plats i hans famn. bara vänja sig vid sked ryggen! 
 
linnea henrikssons låt med lyckligare nu spelas i högtalarna. "det tog allt för många år för mig att äntligen bli fri, jag har sagt du borde lämna den här mannen nu ikväll. du har slitit mig itu och det fanns ingen, bara du".
jag tänker tillbaka fastän jag inte borde. ond nostalgi i tankarna. fan vad jag är så jävla lycklig att jag träffat mannen jag delar mitt liv med nu. lyckligare än såhär har jag nog aldrig varit. förvisso har det varit många diskussioner, tårar och djävulskap de senaste tre månaderna och det har inte varit lätt och det är nu man inser hur jävla värt det varit. distansförhållanden är inte lätt men fan vad det stärker kärleken. 
jag är så jävla glad för att jag fick gå igenom en jävla svår tid för att sedan hamna här. droger, alkohol, tårar, paranoia och manipulation - så jävla över. genom det har jag träffat en man som gjort oss till ett himmelrike, som gör allt för mig och ger mig allt det jag någonsin velat ha. tack.
 

nu börjar jag komma tillbaka till det här livet, det här livet jag vill leva, det här livet jag trivs med. jag började maj med världens hemskaste bakfylla som jag knappt orkade överleva och jag har fortsatt maj med mindre alkohol och funnit nya instressen. jag och mamma kommer fortsätta skjuta och förmodligen inte ta någon jägarexamen men lära oss hantera vapen. jag ska konsumera mindre alkohol när jag dricker för att få bort dom hemska demonerna i mitt huvud som får mig att slänga ur mig fel saker och börja gråta på en sekund. jag ska börja fiska, "fått" världens finaste spö, shimano samt en flytoverall av högsta kvalite. 
jag ska glädjas åt det jag faktiskt har, stå för det jag sagt och inte ställa för stora krav på mig, min kärlek eller min omgivning. 
 
när man gråter på fyllan är man olycklig inombords sa jag en gång. jag kan inte riktigt säga att olycklig är det rätta ordet, men något fel är det och då är det dags att samla tankarna! förlåt, nu får det vara nog.
 
jag älskar dig min fina man. 
jag älskar ni, min familj.
& jag älskar er mina finaste vänner.
försöker vara så god vän jag kan.
 
 

were in heaven

Publicerad 2013-05-06 10:36:49 i Skitsnack,

från att ha vaknat ensam nästan tre månader i rad, till att vakna upp bredvid den man älskar en vecka i streck - det är mitt himmelrike. 
 
ilove.
 
 

inte alla har skjutit pickadoll

Publicerad 2013-05-04 01:05:23 i Skitsnack,

fredagsmys a la family:
winchester 308 i magnum 44. jag kan bli en livsfarlig brud I just say! sjukt jävla spännande, men stor respekt till vapen alltså. 
efterföljare blev hockey vm med cola å godis i mängder, en syster och decka på soffan! vakna till skräckfilm å bli livrädd. vafan är syftet med att skrämma skiten ur folk och ge dom mardrömmar? och jag hörde bara ljudet..
 
nu återstår det att se hur full karln blir!
gud vad jag kommer få smaka på min egen medicin när jag vill sova sedan..
 
 

♥♥♥

Publicerad 2013-05-03 14:49:00 i Skitsnack,

jaha, då firar vi sex månader då. (att en sån ynka siffra kan bli så stor och betyda så mycket!) och ett år sen jag pekade på dig och sa "jag ska med dig hem". jag sket i resten och följde min kvinnliga intution vilken visade sig  bli helt perfekt.
 
"it's all about la la".
jag älskar dig och tänker gå genom eld och vatten för att få vara med dig!!
 
det firar vi med skjutning och nykterhetens sköna jag! och han med firman. det är faktiskt en bra fredag, även på varsitt håll. 
 
 

GMS

Publicerad 2013-05-02 18:19:53 i Skitsnack,

skönt med lite ledigt mitt i veckan. skulle ju lätt kunna vänja mig vid den här ledigheten. dock måste pengarna in satt sommaren kommer bli hård, juni och juli månad. så kan man dra en USA sedan. börjar verkligen få abs.
 
jaha, valborg blev som planerat i alla fall! fira björn ett år närmare trettio! 
och vad ska man säga? det är alltid kaos. 
 
jag älskar dig oavsett och ber om ursäkt för att jag är världens knäppaste flickvän rätt ofta.
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela