Sofia var namnet

"livet deluxe"

jag börjar tro jag kan gå genom eld

Publicerad 2011-08-31 19:54:24 i Skitsnack,

Länge leve länge sen som jag minns det var det lätt även när jag trillade omkull,
Länge leve du min vän du som alltid följt mig hem nykter eller alldeles för full.
Länge lever sommaren den som kom och gick igen snabbare än någonsin förut.
Står och låtsas inte se att du står precis bredvid, du kommer nog aldrig mer vara min vän.

jag sitter och tänker hur det kunnat varit och vad som kunnat bli men jag bör låta bli.
fotona måste ner från väggen, minnena måste packas ner och läggas i ett mörkt förråd.
jag känner att jag börjar må bra nu, det här är en ny början i mitt liv - något bättre.
jag måste gå vidare, måste lämna mitt förra liv bakom mig.
du måste komma över allt som hänt och acceptera din existens.
du måste lära dig älska dig själv innan du kan älska någon annan.

jag har fått känslor för någon. eller nya känslor är väl fel ord att välja. gamla känslor har knoppat på nytt och jag vet inte vad jag ska ta mig till. jag vill vara med dig nu nu nu. jag vill att du ska krama om mig och säga, jag är din, flytta hit och bo med mig. helvete också.
vi sa att vi inte skulle passa ihop men det känns annorlunda nu. vi växte upp.
du skulle ju gifta dig med mig när jag blev änka och vi skulle bråka om fjärrkontrollen. du sa det.

och nu kommer tankar om en annan relation som pågår i mitt liv.
vad är det med den och vad kommer det bli utav det?
vi vet att känslor finns där, men vad det är för känslor vet ingen av oss.
det är förbjudna känslor som inte får existera. därför vet jag inte vad dom betyder.

jag undrar bara vad ödet har och erbjuda mig.


det är som en börda som lyfts från mina axlar

Publicerad 2011-08-29 09:49:31 i Skitsnack,

på tal om ingenting så är Veronica Maggio min stora nya idol!

helgen bjöd på lycka från ovan! en hel helg med mina änglar!



det blev en kräftskiva på frej och jag tror mest alla blev dyngraka, fniss. vaknade upp runt tre halv fyra av att jag hade deckat, festen fortsatte men alla hade gått. jag ringde hela min telefonbok (nästan) och det var ju fan ren tur att det inte var någon som kom hit så som det såg ut här och som jag mådde i lördags morse. hur som helst så var det en lyckad fest och i lördags blev det ännu mer fest med hoff & timbuktu.
skeppsholmen rockade fett.



jag känner livet börjar ordna upp sig.

imorgon är det fredag

Publicerad 2011-08-25 20:08:44 i Skitsnack,

vilken bra ledig dag jag har haft!
rejvat sönder hela badrummet (jag menar hela!) med rengöringsmedel (sen att mina händer mår som dom gör efteråt är en annan femma), ätit lunch med miss N och shoppat lite grann med miss N och CH. hittade en mys fleecetröja och en jätte fin stickad sak i rosa & brun, den blir nog med i outfitten imorgon! sen blev det en hel del kräftskivesaker, CHECK!
har även satt upp väggarna på uteplatsen och så hjälpte paret mig att sno ett bord från gården så vi alla får plats. shiet, hemmafest på frej var längesen! denna gång skippar vi störningsjouren va? har ställt in larm på 22 då högtalarna och festen ska bäras inomhus. har till och med kopplat in wii så det kan sjungas singstar eller spelas guitarhero för den som önskar!

dricker lite öl och spelar wii sports med fukkk offf i högtalarna, hela 46år blev jag! bra tjej.
men vi får se om H är så mycket bättre när han kommer, fniss.

iskallt

Publicerad 2011-08-25 01:39:56 i Skitsnack,

jag sitter och dricker öl & äter popcorn efter jobb. dagen började skitbra och slutade bra men nu sitter jag ju som någon efterbliven mumie och stirrar. astrött. så jävla kallt i den här lägenheten bara. PAH, dumt att skruva upp elementen?! snart slipper vi skiten, tack.

jag ska lyssna lite på Veronica Maggio innan jag somnar. morgondagen bjuder på städning hemma, förutsatt att jag kommer upp i tid vill säga för klockan ett är det lunch med kvinnan på brödboden. smarr!
jag saknar H lite. fan.

jobbet i fokus

Publicerad 2011-08-22 20:08:36 i Skitsnack,

jag blir ganska glad av att umgås med mina arbetskamrater. donken + alkohol = party party.

körde en hård stängning igår, mycket gäster - hög försäljning men fifan det var fint när vi gick från restaurangen och jag hann med en massa extra grejer, high five till Sofi och hennes team.
efteråt blev det fest hos tim (på en söndag? jag vet!) och alla var jätte fulla men det är ju inget ovanligt, jävla fjortis fyllor dom där lirarna får alltså, haha. man får ju något att skratta åt i alla fall! ett par öl och två glas senare var Sofi lite slirig hon med vilket resulterade i bitmärke på Alex kind och nollkoll på klockan.
jag tycker synd om er som jobbade och skulle till skolan imorse, själv drog jag till ikea och fikade med mammi. vi ska dit igen på lördag när man fått lön och shoppa lite! måste kirra en badrumsskrapa till H samt inflyttningspresenter till Olle och Biz, måste bara luska ut vad de behöver.

öppning imorgon, stängning på onsdag, övningsköra på torsdag, öppning på fredag följt av kräftskivan följt av ikea på lördag dag och på lördag kväll är det hoff & timbuktu i storstaden, LÄNGTA!





JA JA!!

Publicerad 2011-08-21 16:24:57 i Skitsnack,

på tal om att skämmas ja! förutom att kläderna nu är tvättade och luktar gott så pekade folk på mig och sa något på finska till sina vänner med ett leende. What a hell did I do?! så onykter var jag ju faktiskt inte! kunde ju till och med stava i mitt fyllemessande med Olle (highscore!) men en sjukt grym kryss fick vi i alla fall. jag mådde ju som en prinsessa (tack vare de två timmar extra jag fick sova!) fortsättning följer..

panikbroms i 90 blås

Publicerad 2011-08-19 13:18:36 i Skitsnack,

gjorde halkan imorse, FYFAN vad kul det var! panikbromsa i 90 blås, det var verkligen min grej! skön snubbe fick jag köra med också, han var också en fartdåre! känner att jag är ett till steg närmare körkortet nu.

imorgon fyller vår bästa Madelene år också, så ikväll är det fest på Östersjöns bästa dansgolv! jag föreslår att vi ses i dimman när jag är lite lagom slirig så jag slipper skämmas över mig själv, heh.

en dusch och lite vin så är jag tagg!

veg pizza och ett glas vin

Publicerad 2011-08-17 19:44:48 i Skitsnack,

min fina vän paulina kom över till mig på middag!
det blev veg pizza med ett glas vin och lite vatten till. smarr

det blir alltid som att vi sågs igår! allt och inget att prata om, du försöker alltid förstå och sätta dig in i situationen som om det vore din egen. tack för att du finns!

tisdag, jävla tisdag

Publicerad 2011-08-16 15:17:10 i Skitsnack,

vaknade på fel sida imorse, trött som en jävla gris (varför det nu heter så) och grinig. var för långsam så jag fick springa till bussen med 9liter mjölk och en handväska. fyfan. åtminstonde missade jag ju den inte. väl på jobbet hade jag ju som tur var tre stycken som började sex medan jag satt och gjorde två jävla veckors veckoarbete. ja ja, det gick ju i alla fall.

till råga på allt det här flyttar mina goda vän idag också vilket gör mig jätte ledsen. men olle, jag kommer och hälsar på! (han har lovat mig 10kvm!)

klockan är lite över tre, färdigjobbat och klart nermysad i min filt och det ska lagas spagetti och köttfärssås. ska nog napa en stund först, det är jag värd. ikväll blir det signs som jag köpte på second hand! gott ändamål.

jag vet inte vem jag e

Publicerad 2011-08-15 21:34:10 i Skitsnack,

jag lever lite på håkans filosofi just nu. rockenroll, blå ögon - igen den får mig i tårar.

allt bara växer och växer, blir större och större. mitt trasiga hjärta vet inte riktigt hur det ska läka. jag önskar allt kunde vara svart och vitt, men det är det inte. bara ett ja eller nej, inga kansken. allt är ju så uppenbart, jag vet redan svaret men ändå är det så jävla otydligt och suddigt. mitt hjärta gör så sjukt jävla ont just nu.
jag vill vara 17 år igen, börja om från början. allt var så lätt då.

jag vill ha allting.

Jag är inte skyldig dig nåt längre

Publicerad 2011-08-13 11:23:58 i Skitsnack,

Said ligger och sover i personalrumssoffan medan jag käkar mina äpplen och väntar på att kaffet ska svalna. Jag hade otur igår, skiftet blev väl helt okej men körningen gick ju helt åt pipan. Till råga på det är det någon som lackar mot kvällen, fan. Jag vet inte vad som begärs av mig men jag vet att jag inte är skyldig någon nåt längre! Jag är ingen jävla toffel man kan använda när det blir lite kallt, ta av sig när det blir lite varmt och kasta när den blir gammal. Får väl se om jag får ordning på den här soppan. Allt jag vill är att kunna glädjas åt livet. USA ta mig härifrån.

nu är den min!

Publicerad 2011-08-11 16:59:06 i Skitsnack,

nu är jag offeciellt siggisbo! första november bär alla mina ägodelar av för inflyttning till siggis! känslan av glädje går inte att beskriva.

steker på lite käk, fläskkotlett med potatis och skysås m svamp!
längesedan jag lagade mat, inte så tokigt att laga till sig själv faktiskt!

sigtunahem är bäst

Publicerad 2011-08-10 21:41:30 i Skitsnack,

helt otroligt att jag ens säger det men idag är fan sigtunahem bäst! imorgon skriver jag på kontraktet om min inkomst blir godkänd, vilket jag vet att det blir. man vet ju aldrig men nu jäklar! siggis i november kommer jag, min dröm - min verklighet. äntligen

jag tänker mycket när jag jobbar, när jag är nere med uppfyllningen och är själv. jag tror det blir ännu bättre med musik så imorgon åker dom rosa hörlurarna med ner! hur som helst - jag grubblar mycket vilket betyder att jag inte riktigt var mina känslor och tankar är någonstans. det blir en dag i taget och så får jag se vad ödet tar mig.

vill även passa på att tacka H for all the prayers. and thank you 'sir' upstairs.

jag är kär i en ängel.

regnet gillar mig

Publicerad 2011-08-09 16:47:23 i Skitsnack,

så fort jag kliver utanför dörren börjar det ösregna.

jag gick på lunch med 'syster', lill-jempan och bebis idag vilket var riktigt mysigt! inte för att bebis är någon riktig bebis längre, men för mig kommer han alltid vara bebis. sötnos.
allt känns så sorgligt ibland men jag är glad för att vi kan ha fortsatt kontakt. vi får se vad ödet utser åt mig!

ikväll ska jag på visning i siggis. snälla låt turen vara med mig! jag ber.


en bild och den blev suddig. världens finaste iaf!

hemmamys med rosé

Publicerad 2011-08-09 02:57:34 i Skitsnack,

tänkte ta en uppdatering men nu blev det för sent och jag är för trött.
hemmamys med rosé efter stängning var nice iaf!
jag undar bara var missarna tagit vägen.

jag bjuder på en fin bild sen i lördags iaf!
gonatt.

hjärta

Publicerad 2011-08-08 11:06:51 i Skitsnack,

nu är det måndag igen. i helgen upplevde jag nog den bästa lördagen på en mycket lång tid. vi börjar med Pride, the most impressing thing ever! så jäkla vackert, allt i regnbågens färger och jag blev hög på lycka! (samt lite slirig på rose). skulle lätt kunnat gå paraden två varv, så bra var det. på kvällen bar det av till Debaser med Olle & gänget. Cinnamon chasers spelade live, mycket mysig musik med underbart sällskap. kommer dock förbli katla, men det är ju en annan historia.

my way or the highway

Publicerad 2011-08-05 12:34:35 i Skitsnack,

det spelar ingen roll om du, du eller du säger hur bra jag ser ut, hur snygg jag är eller vilken bra människa jag är. just nu finns det bara en som spelar roll. det betyder inte att jag skiter i vad du säger, jag tar det bara inte till mig. det finns ingenting jag hellre vill än att du ska ta mig med öppna armar och säga hur mycket jag betyder för dig.

ROUFF life.

så jävla taggad inför imorgon (hoppas det inte slutar i katastrof bara), men så länge jag tar det lugnt med vinet så överlever jag! dessutom ingen dricka efter 00.00. eller så skiter vi i förhoppningarna och kör bara! har aldrig sett pride så det ska bli freaking awesome! umgås med bra människor hela dagen, det gillas.

nu är det dags att bege sig och kirra lite vin! rosé it's gonna be. slask rosé.

torsdagseftermiddag

Publicerad 2011-08-04 22:49:04 i Skitsnack,

idag har jag och steph kirrat outfitten till pride på lördag!

det blir;            

'genomskinligt' svartblommigt linne
blå 'tubtopsbehå' (från gina)
svart slips
svarta skinn-shorts
vita converse
orange nagellack
peace örhängen
röda läppar
färgglad ögonskugga i prides färger
kanske nätstrumbyxor om det regnar

det blir väl fint?!





tack för en mys eftermiddag raring.
nu längtar jag till lördag!
och på kvällen ska jag få följa med på spelning med ollebus.

HEY HOES, LET'S GO!

lycka

Publicerad 2011-08-03 20:18:58 i Skitsnack,

måste först berätta om dagens bästa!
- mina kläder luktade jord och hade mögel på sig :(
hahahaha! olle! vilken jävla kille alltså!

idag har jag övningskört med far min, gick utomordentligt bra, han blev bara arg en gång! och den förtjänade jag, måste bli bättre med bakspeglar och se mig omkring när jag kör. det är ju faktiskt inte bara jag på vägen! hela 4h blev det. gillas.
nu måste jag bara ta mig i kragen och boka halka i september (kanske augusti!) samt uppkörning & skrivning i oktober. fan dags att sätta fart nu! lite tid, mycket att göra. kan vi utöka dygnet med några fler timmar?

sedan till fler goda nyheter,
jag har blivit erbjuden lägenhet i siggis! lycka på hög nivå!
dessutom är läget guld, jag kan vinka från min dörr till mammas balkong!
det är dyrt med hyran men jag har bestämt mig och gått igenom ekonomin, jag klarar mig lätt. det gäller bara att göra prioriteringar i livet. jag kommer trivas, lägenheten är fräsch, katterna kan springa fritt i skogen intill, jag har nästan sjöutsikt och det är 5min till vattnet samt att jag har uteplats. så jävla glad.
dock står jag i placering 2, så håll tummarna för mig! det är min tur nu!

drömmer vidare för att sedan vakna upp

Publicerad 2011-08-03 09:38:36 i Skitsnack,

att vara ensam är terapi.

jag drömde inatt.
det är känns lite sådär att.. vafan.
jag vet att det jag alltid vetat är bra för mig och vad jag alltid velat ha, har alltid funnit rakt framför mig. och att veta efter så lång tid, det är det som känns lite sådär att.. vafan.
antingen kämpar jag eller låter det vara. jag har alltid låtit det vara, men nu vet jag inte vad jag ska göra.

det har alltid varit "vi e såna som i slutet aldrig får varann".
men nu kan du fan få mig så lätt.

jag slår huvudet i väggen för att få lite vett, men det funkar inte,
tills jag inser att - är det menat att vara blir det! och det är ett ordspråk jag tror på.

-
han ska spela när vi gifter oss
det var ju inte så att du sa nej.

lunch med mammi & middag med tjejerna

Publicerad 2011-08-02 21:50:58 i Skitsnack,

jag tycker om att spendera lite qualitytime med bara mammi. man behöver det ibland, då man liksom kan lätta på hjärtat, prata allmänt eller bara sitta tyst. jag är glad för att jag flyttade så tidigt (om nu 18år kan ses som tidigt) för det var då vi fick en relation på riktigt då vi bara bråkade innan. vi var lite som hund och katt.

dessutom tycker jag om att spendera qualitytime med mina tjejer. mina bästa tjejer som känner en utan och innan, som vet allt och ingenting. vi skrattar åt och med varandra och vi blir sura på ingenting! men när allt kommer omkring kommer vi alltid att vara som en stor systerfamilj som alltid ser efter varandra och håller dörren öppen. jag älskar er! ni lyser upp min mörka tillvaro alltid.

sörj, kom över, lev vidare

Publicerad 2011-08-01 21:06:43 i Skitsnack,

nu är det en dag i taget som gäller, jag kommar aldrig orka leva med mig själv annars.

det gör ont att se någon annan gråta men jag vet att det är vår bådas sorg och jag vet att vi kommer kunna leva vidare och se tillbaka på allt gott som kommit ur detta och som varit! men för nu, låt minnena vara.

som sagt, det var emmaboda förra veckan, fyfan vad kickass. fyfan vad jag också saknar stämningen, folket och musiken. jag älskar ju den där bubblan man lever i för ett par dagar. lycklighet på hög nivå! dock om det något negativt utav det, jag sitter och kurerar mig med antibiotika för urinvägsinfektion och en form av halsfluss. såvitt jag vet mår inte dom andra som pärlor heller, fniss.

nu färgar jag håret nästintill svart igen!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela