Sofia var namnet

"livet deluxe"

c:o

Publicerad 2013-01-30 10:16:25 i Skitsnack,

jag har lärt mig hur man umgås. spela dator och tvspel. sex timmar igår och mer när jag får min dator städad. kickass tidsfördriv.
 
 

melatonin x3

Publicerad 2013-01-29 11:59:53 i Skitsnack,

- jag kan inte sova nå mer.
kaptenen, när solen går ned.

vaknade upp i fotändan imorse. första gången jag insåg att bredden har betydelse. lol.
myser in i det sista i dom här ks sängkläder. jag borde gå upp och piggna till, ta mig hem kanske.. men nä, jag ligger perfekt ingosat här.
 
jag känner mig bättre idag. på riktigt.
 

no give up

Publicerad 2013-01-28 11:35:55 i Skitsnack,

ingen lust alls. ingen lust.
men bara han åker iväg så kommer nog allt kännas mycket lättare.
säkert.
 

bjussade grabbarna på middag i lördags, blev alldeles utomordentligt lyckat må jag säga! dock fick k stå för matlagningsskillsen och det gjorde han bra! lite mindre sprit i efterrätten bara, fniss. 
vaknade upp helt obakis och utan minne. det är som vanligt!
kanske dags att hålla sig nykter ett tag nu. 
fiskshoten gjorde ju i alla fall sist och det enda jag ville: åka hem.
 
jag vet, jag är knäpp.
men bara man är snäll så!
 
 

visdom 1:5

Publicerad 2013-01-25 00:58:00 i Skitsnack,

- en vacker dag kommer du träffa någon som verkligen kommer få dig att förstå varför det aldrig funkade med någon annan.
 
om det är någon som är lyckligt lottad, så är det jag som fick följa med dig hem. varje gång.
 

jag vet att jag är din

Publicerad 2013-01-24 01:14:00 i Skitsnack,

jag minns när jag var liten.
pappa åkte på en jorden runt resa och sa till mig att han skulle vara borta ett tag. tre månader senare var han hemma. jag minns att jag hade alla vykort jag fått under min kudde och att jag grät varje kväll under tiden han var borta - för att jag saknade honom så mycket. tre månader går ganska fort, men från början till slut känns som en evighet.
 
när min mor åkte på semester varje sommar, med mina systrar och deras pappa fick jag alltid stanna hemma. det var då jag fick ha semester med min pappa. jag kommer aldrig glömma dagen de lämnade mig hemma och sa att pappa snart skulle komma och hämta mig, vad mycket jag grät. panikgrät i flera timmar. pappa tyckte jag var rätt larvig och mamma sa att tiden skulle gå fort, att jag inte skulle märka om dom var borta.
 
en hel vecka eller en lång utan någon man värdesätter högt i sitt liv och som betyder väldigt mycket kan vara väldigt svår. jag är en människa med mycket separationsångest som gör att saknaden jag känner kan bli väldigt stor och kännas mycket värre än vad det egentligen är. jag är känslig och kan gråta floder över saker som andra kanske inte skulle bry sig om. jag vet inte vad detta beror på, men sån är jag och har uppenbarligen alltid varit. jag är ibland lite rädd att folk skulle kunna uppfatta mig som besatt, men så är fallet aldrig. jag håller bara av de jag älskar väldigt mycket och är väldigt rädd för att bli lämnad.
kanske har det mycket att göra med hur jag hade det som barn? älskad av alla, älskade alla och fick därmed inte bara ha en barnvakt utan tjugofem. kanske det har att göra med att mina föräldrar aldrig var tillsammans när jag växte upp? jag har ingen aning. det gör mig ingenting idag för jag vet att jag var, till mesta dels ett väldigt lyckligt, tyst barn. men sån är jag.
 
det är lite som i det första scenariot med min pappa jag känner nu.
lämna mig, men lova att kom tillbaka eller låt mig följa med.
 
 

marvel

Publicerad 2013-01-23 09:21:18 i Skitsnack,

jag har ju glömt att framföra höjdpunkterna av januari! tror jag.
kickass jävla film.
 
the avengers - tog mig till himlen. igår såg vi captain america. amagad. jätte häftig snubbe. jag vill jätte gärna också vara en superhjälte. jätte mycket vill jag det. nu måste jag se hulken igen.
jag älskar marvel.
 
 

beloving lovers

Publicerad 2013-01-23 08:49:00 i Skitsnack,

degat ner mig i soffan med en filt och smallville går på teven. den va sjukt längesen. har just lämnat den här fina k på jobb och nu är det lite ensamt, men det gör inget. jag borde försöka vila lite, somna till våra bästa år fungerar nog.
 
tre dagar jobb (med denna inkluderad) kvar, sen ledighet igen. förhoppningsvis får jag ihop minst 190h. det tycker jag är värd efter den här månaden. kriga till man dör och sova i ett annat liv - börjar bli lite av ett motto. jag har sån tur att alla fina människor i mitt liv tar mig för den jag är, accepterar mig och respekterar mig. det får mig att överleva.
 
poesi poesi, nu är det dags att fixa min tvättmaskin som läcker.
det är som vanligt.
 
 

trygghet.

Publicerad 2013-01-21 20:29:00 i Skitsnack,

jag känner mig så himla mycket gladare nu. 
jag vet inte vad som hände men när jag vaknade upp i lördags morse kändes allt bara så bra. efter en kväll på magget dessutom. vakna upp lite som en pärla.
 
jag antar det handlar mycket om kommunikation, lyssna och förstå. inte lägga märke för mycket till vad en person säger, för det är handlingarna som räknas. att inse att allt faktiskt löser sig och inte stressa upp sig för mycket. det är inte nyttigt. 
uppskatta det du har och ta aldrig något för givet.
 
jag önskar ibland du kunde vara vid min sida jämt när jag sover.
 
 
 

dancing through sunday

Publicerad 2013-01-20 20:42:00 i Skitsnack,

för mig är det jätte mycket lördag. eller måndag. jag kan inte riktigt bestämma mig, det jag vet är att det är snuskigt långt till fredag, men jag vet att det kommer gå fort. magnus betner på södertörn med fina är planen, får se hur den urartar sig och slutar. på lördag händer det grejer i alla fall! dock kommer det bara dokumenteras i ord, bilder är strängt förbjudna. fortsättning följer..
 
jag må säga att jag haft en väldigt bra dag idag utan massa grinigrier. om det nu är ett ord.. jobb med en syster och massa fina och sedan bjussade min fina mor på middag. jag lever det hårda livet denna vecka med 20kr på kontot och endast grönsaker i frysen. en bit paj finns att äta i alla fall, om det skulle krisa samt massor med havregryn och mannagryn. det blir iväg och köpa nudlar imorgon. 
 
dags för game.
rollecoaster tycoon. jag är i himlen.
 
 

jag har världens bästa karl

Publicerad 2013-01-19 20:11:05 i Skitsnack,

kalas för fina therese igår.
slutade med en magg med massor av fina! alltid så himla kul och man mår så bra! slutade med att jag blev lite grinig som vanligt, men det löste sig också, som vanligt. mamma tycker jag ska gå och prata med någon. men jag tror mest att jag behöver vila upp mig från allt i den här världen och sluta vara rädd.
tack återigen till han som står ut med mig. 
kärlek till tusen. bästa.
 
vaknade upp till doften av nybakt bröd som hans syster ordnat och bara massa mys hela dagen. popcorn och the avengers, som för övrigt var sjukt jävla kickass. nu vill jag se captain america. helst igår. 
 
ibland önskar man att man kunde vara tillsammans jämt så man slapp lämna..
 

fittcp

Publicerad 2013-01-19 19:26:43 i Skitsnack,

den här datorn åker utan tvekan ut genom fönstret snart.
jävla less alltså.
 
 
 

en torsdag

Publicerad 2013-01-17 12:24:00 i Skitsnack,

det är ju helt otroligt att vara ledig såhär mitt i veckan, och dessutom ha ledig på lördag. såhär skulle man ju kunna ha det jämt! but cash don't bring in 'em self baby! hade jag inte varit dunderförkyld igår och mått som en död fisk, redo att spolas ner i toaletten hade jag ju lätt befunnit mig på arbetet just nu.
 
spenderade natten i min OP bredvid hjärtat (och jag höll mitt löfte, jag väckte honom inte en enda gång! att jag drar åt mig allt täcke jämt är ju inget ovanligt...), klev därmed upp halv sju imorse som faktiskt är en rejäl sovmorgon för mig. så fram till nu har jag hunnit:
koka upp egyptiskt te, ätit scones till frukost, sett första iron man filmen - pausat efter halva, sovit en stund och tryckt på play igen! inte missat en sekund. lovar. och nu ska jag äta lunch till iron man 2. helt otroligt. dessutom finns nyaste resident evil med blu ray kvalle på min dator. jag älskar mitt bredband.
jag undrar om han blir ledsen om jag ser den..
 
 

sjukjävel

Publicerad 2013-01-16 19:35:06 i Skitsnack,

mitt immunförsvar måste vara sämst i Sverige, men det är ju bättre sedan jag började preppa i mig massor med c-vitamin och upptäckte att konsumtionen av juice gör en bra i rätt mängder.
lite mindre sötsaker, fett och ett glatt humör med rätt inställning kan ju bidra också. 
 
idag fick jag förmodligen feber på jobbet igen och tryckte i mig en mängd alvedon för att överleva. det funkade i vanlig ordning, hurra för läkemedel!

bortskämd hos älsk med soppa och pannkaka några timmar senare och ett par pussar så mår man rätt bra igen! 
 
när man får feber är det ett tecken på att kroppen säger, 'nu får det fan vara nog!' jag älskar feber.
 
 

det var vi

Publicerad 2013-01-15 19:56:18 i Skitsnack,

just ja, jag var i sundbyberg i lördags.
det blev en riktigt, riktigt bra kväll.
tack fina ni.
 
jag tycker jätte mycket om sundbyberg.
 
 

santa monica, i miss you every day

Publicerad 2013-01-15 19:39:00 i Skitsnack,

vad som får mig att må bra
och känna att livet varje dag är värt att leva!
- mina vänner, min familj, min kärlek och mina grisar.
 
och en av dom viktigaste kommer alltid vara du!
 
 
efter att känt mig ledsen i två veckor, utmattad och slut som människa som därmed slutade i kalabalik av tårar utan att riktigt veta varför kände jag mig riktigt glad efter bara ett par timmar med dig! systern jag aldrig fick.
 
nu är jag mig själv igen.
 

'feel no shame'

Publicerad 2013-01-14 11:06:00 i Skitsnack,

sluta känna skuld, sluta tänka, sluta älta, sluta gråta. börja leva och glöm bort.

varför kommer onda gamla minnen upp massor med år senare?
 
 förlåt mina tårar,
det är aldrig så farligt som det låter.
 
 

take me to paradise

Publicerad 2013-01-12 17:11:00 i Skitsnack,

jag ligger på en soffa i sumpan i typ världens mysigaste lya, en riktig sofialägenhet. har just druckit en kaffe med inslag av choklad, guns n' roses i högtalarna och karlarna stökar i köket. jag får två rätters middag med 'svenska smaker' som tema. spännande!
 
ligger och känner efter hur jag mår. bra. harmoni i själen med honom vid min sida. min trygghet. efter alla dessa oroliga nätter med mardrömmar känns det så fruktansvärt skönt att äntligen få må bra igen. tio fullspäckade dagar med noll ork, i princip noll sällskap och bara massor med hjärnspöken. orolig i själen. sen ringer han och säger att han är utanför och all rädsla och oro släpper, som jag hållt i en tung sten. det är läskigt när man tycker om någon så mycket, men samtidigt är det helt underbart.
 
ikväll har jag ställt in en kväll med alla mina vänner, som jag tackat ja till redan i december. jag borde skämmas, men någon sa till mig en gång att man ska tänka på sig själv, inte vara rädd för att säga nej - den dagen du går in i väggen kommer inget jag finnas längre, då är ingentinget ett faktum och då kommer det inte finnas något som heter sällskap längre. då är det bara ett du och en vägg.
därför väljer jag mig ikväll, en god middag med gott vin, två personer som kommer ge mig trygghet och lugn. jag ber er som verkligen ville träffa mig ikväll om ursäkt för att jag väljer bort er ikväll, men ibland måste man välja bort en verklighet för att orka med. och jag saknar er ikväll, men nästa helg är jag er!
jag vet att ni förstår och vill mig gott.
 
kaka på kaka:
jag är en lycklig kvinna ikväll som får ha sin älskade vid sin sida och en av hans bästa vänner jag tycker om väldigt mycket. det gör mig gott efter denna hårdarbetande början på året.
 
puss.
 
 

min gris

Publicerad 2013-01-10 17:57:14 i Skitsnack,

han som alltid finns hos mig 24/7 och som alltid vet när jag behöver någon nära och tyr sig till mig. min älskade hårboll! lacki ♥
 
 
 

leendet på svaj

Publicerad 2013-01-10 16:00:00 i Skitsnack,

jag vill fly.
långt bort härifrån.
detta mörker ger mig ingen som helst energi. 
jag kan inte sova, mina mardrömmar jagar mig nå extremt.
ensam här är bara jag och ljus som blåser alldeles för mycket för att vara tända inomhus.
jag har yrsel och ser svarta skuggor i ögonvrån.
försöker peppa med steve aoki och bloody beetroots och inte ens det funkar.
mitt humör sinar och mitt tålamod försvann i tisdags.
 
var är mitt lyckliga jag och min trygghet någonstans?!
 
 
Mot dollar och yen så blir döden lätt ett skämt
Du förlorade ditt krig du står ensam kvar
Och ingen kommer till ditt försvar
Så du står givakt med din rygg rak och tar fyrahundra slag "
 
 
 
 

jag klarar januarimånad.

Publicerad 2013-01-09 17:04:00 i Skitsnack,

inte mycket till uppdatering här inte! 
har i alla fall avslutat min åttonde dag och imorgon är jag inne på min nioende. fortfarande taggad trots att kroppen börjar ge vika och huvudet med för den delen. kan tänka mig tio timmar om dagen framför en dator, tio dagar i rad inte är lika hårt arbete som att springa runt på donken och ha damp tio timmar om dagen, tio dagar i rad. men det är självvållat så det är bara hänga med rytmen.
tanken är att hamna i koma på fredag och vakna upp på lördag! 
 
 
utmattningssyndrom - utbrändhet, kan man få efter långvarig utmattning eller psykosocial påfrestning. det kan ge både psykiska och fysiska symtom, som värk i axlar, nacke och rygg, sömnproblem, koncentrationssvårigheter och ångest. utmattningssyndrom uppstår ofta som reaktion på långvarig stress. när ens prestationsförmåga försämras är det lätt att känna sig misslyckad, få skuld- och skamkänslor och bli nedstämd. man blir känslomässigt utmattad och överkänslig för all slags stress. fortsätter tillståndet blir ångestattacker vanliga. nedstämdheten och de depressiva symtomen kan utveckas till depression.
 
själva insjuknandet kommer ofta smygande, men kan ibland vara dramatiskt då man upplever att man går in i väggen. man kan då plötsligt få svårt att orientera sig, svårt att göra vanliga saker som till exempel att låsa upp en dörr, bli förvirrad, känna stark ångest och få svår yrsel.
 
bort med mina mardrömmar tack.
mest chill på soffan och inte träffa en enda själ.
terapi.
 

coins and papers

Publicerad 2013-01-07 12:24:00 i Skitsnack,

räkna, räkna, räkna, räkna.
nytt år med nya förutsättningar (detta eviga tjatande men det är ju fantastiskt vilka möjligheter som finns!) - ta tag i ekonomin och prioritera sådant som är viktigast. detta kanske inte blir ett år för resande, men sådant finns det gott om tid till sen, men det blir ett år för att kunna hamna på banan och kunna ligga steget före! 
 
sommaren kommer åtminstonde erbjuda mig göteborg, summerburst och bråvalla festivalen (allt för mitt kära green day!). lyckas jag spara ordentligt och inte slösa så kör vi en AMS på det också och går det mig inte vägen väntar utlandet på mig i höst/vinter.
 
taggad tjej!
idag kör vi dag sex av tio på arbetet. 
heja fia, friskt humör!
 

känslan av en bra måndag för typ första gången i livet.
 
 

last day of week one

Publicerad 2013-01-07 01:49:00 i Skitsnack,

jaha, första veckan i januari avklarad. 
och det känns fortfarande inte som att det är nytt år. det känns konstigt att det är januari. det är som att jag fortfarande väntar på att julen ska komma och nyårsafton äntligen ska vara här! men det var ju nyss?! varför känns allt så konstigt, hur kunde tiden bara rusa iväg som den gjort. 
samtidigt känns det ju helt jävla underbart.
 
lyckan jag har inom mig som så länge varit vilsen, som jag nästan trodde var förlorad har jag fått tillbaka. tänk vad en människa kan göra hela världen lite lite bättre - genom att existera i mitt liv. i mitt hjärta, i mina tankar och det bästa av allt, i min närhet. 
jag har lämnat allt förflutet bakom mig, äntligen.
på tolvslaget kysste vi all skit adjö. 
 
 
och så har jag fått träffa mina fina loverboys. 
katla försvann när lyckan kom tillbaka.
året har inte kunnat börja bättre.
 
 

 
 
lycka är att få tillbringa tid med de människor som får en att skratta och le. 
 
 
 

am i ever gonna be there?

Publicerad 2013-01-03 20:24:00 i Skitsnack,

alltid låter livet som misär när man skriver det i ord och gåtor, då faktumet kanske är att det ändå är väldigt bra. i dess skrivande stund ges en viss bitterhet och ångest som i publicerandes stund kan vara över. alla har vi sätt att få ut våra känslor, antingen i ord eller bilder. 
 
just nu, kampen om överlevnaden fortsätter.
tänk: allt ordnar sig, allt löser sig tillslut.
 
 vem sa att livet var lätt?
 
 

fittliv.

Publicerad 2013-01-03 17:03:00 i Skitsnack,

och januari börjar som den alltid gör. åt helvete.
 
min jobbmånad är inledd.
min kost av nudlar är påbörjad.
och min nyktra månad började just. 
 
om det ändå var så att rån betalar av lån..
 
nu är det bara kämpa för att hålla sig vaken.
 
 

tankefrid

Publicerad 2013-01-02 18:44:00 i Skitsnack,

jag har tänkt och jag har funderat, sen har jag tänkt lite till och jag funderar än.
det känns väldigt dags att ta tag i sitt liv, göra något med sin kommande framtid. bli något av värde och göra något man tycker är kul. just idag slog mig tanken och snurret om att börja plugga igen. något jag känner mig snuskigt redo för. jag vill inte bli en trettiotaggare på donken som kommer stå och trampa hela sitt liv.
 
det är den här fina älskade lägenheten jag har. 
den plats jag aldrig trivits så bra på någonsin (med undantag hos min fina faster som alltid kommer att ropa på mig, till jag dör), det hem som ligger mig varmast i hjärtat. frågan är om det är värt det. och det handlar inte om föralltid utan om bara ett par år. 
flytta någon annanstans för att ha råd. flytta någon annanstans för ett tag för att kunna skapa sig ett bra jobb för en bättre framtid. det är ju nu jag har chansen. om jag inte orkar studera när jag är trettio är gift och har barn. typ.
och vad fan ska man bli?!
 
fan va jobbigt det är att bli äldre.
 
"tänk tänk tänk, tänk"
 
 

tvåtusentolv

Publicerad 2013-01-02 18:37:22 i Skitsnack,

att jag vaknade upp igår, nästan obakis är ju helt otroligt. dock en smula sliten av trötthet. eller förslappad kan det ju också kallas. jag börjar få kontroll på det här vi kallar bakfylla. heja mig! lär mig av den värsta..
 
det sjukaste året i mitt liv.
det mest händelserika året i mitt liv.
jag finner inga ord, jag är bara glad att det är slut.
farväl 2012 föralltid och må du vila i frid!
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela