Sofia var namnet

"livet deluxe"

jag är inte gjord av cash

Publicerad 2011-09-30 16:04:17 i Skitsnack,

aight, 5500:- blev det direkt ner i sigtunahems kassa.
jag tackar ja! jävla idioter.
nej, jag klarade inte besiktningen pga mina älskade väggar.

ikväll ska jag äta gös och ta en glas med mamma, det ska bli mys!
hoppas H inte har något för sig så jag kan få lite nattligt sällskap.
jävla jobb dock. funderar starkt på att gå ner till stationen till 05.02 bussen för att få sova en ynka halvtimme extra. jag har ju trots allt överfallsspray.



det är ganska otroligt hur det kan kännas som du aldrig existerat, våra tre år tillsammans är som bortblåsta med vinden. jag kan inte ens minnas hur det kändes när du höll om mig, hur det kändes när du fick mig att känna trygghet och hur mitt hjärta blev alldeles varmt när du sa att du älskade mig. jag tittar på bilder och ser ett ansikte jag var kär i. vem var du, vem är du? jag begriper inte hur man kan tro sig känna en människa utan och innan men egentligen är den någon helt annan. det är som är mest sjukt är att tre år flög förbi och det är som om dom bara försvann ut i det tomma intet. alla säger att minnena finns kvar, men mina försvann med dig.

rengöringsmedel - check

Publicerad 2011-09-28 01:45:07 i Skitsnack,

PAH, jag saknar H.

fan imorgon har jag besiktning av min lägenhet (WOHO, jag flyttar snart!) och jag måste städa som en jävla dåre. tur att man har donken-ögon. 15,30 knackar sigtunahem på dörren och då är det dags att sågas. det är rätt sjukt att man har fixat upp lägenheten till toppskick.. eller ja, så mycket som det går och att man ska bli sågad!.
jag kommer sakna mitt sovrum och mitt vardagsrum, åh mina älskade färger! jag är så lycklig över att nästa hyresgäst vill ta över dom! på tal om det måste jag ju kanske ringa och snacka lite med dom igen.
doh, telefonsamtal är inte min grej.

det är tur att mamma är kvartesvärd och att hon är en mamma (min bästa!) som kan allt annars hade ju sigtunahem lurat mig totalt. kanske dags att börja packa, pappa har kirrat 50 sprillas nya flyggkartonger till mig! du är bäst.

just ja, min körskolelärare ska sluta på connys. jag blev sjukt ledsen i ögat.
har en liten förkärlek till honom (nej, inte bokstavligt talat). det är bara det att han är så sjukt bra!
han tyckte i alla fall att jag är redo, bara lite samordning att öva på och det ska jag och pappsen kirra! jag känner att det aldrig varit så nära som det är nu, fan nu måste jag klara det här! oktober månad kommer bli en sjukt viktig månad dvs ingen alkohol dock kanske lite vin.

och ja en sista grej - nu är bilderna borta. ännu en börda borta!

00.37

Publicerad 2011-09-27 00:43:46 i Skitsnack,

det är någonting som händer i mitt huvud just nu som jag inte vet vad det är.
mitt hjärta är ditt att förstöra.
att ta del av håkans filosofi fungerar återigen.

jag vet fortfarande inte riktigt vem jag är.
jag grubblar, tänker och grubblar sen tänker lite till - ändå är svaret zero.
hur hade livet varit nu om jag hade handlat annorlunda i mitt förflutna? ingen som vet.
jag vet att jag överlevde sorgen och hatet som jag aldrig trodde jag skulle göra,
jag har lärt mig hur det är att älska någon, jag har lärt mig hur det är att leva för och med någon. jag har lärt mig hur mycket man kan gråta över någon. och så vet jag hur det är att ångra sig så mycket att det nästan är som att gå utan en fungerande hälsena.

nej inte riktigt, ångest är fel ord.
det jag är helt säker på, det är att jag lever för den lycka man kan känna i detta liv.



jag måste sova. min hjärna brainstormar. typ

jag skulle gärna stannat en vecka till

Publicerad 2011-09-26 08:45:58 i Skitsnack,

nu är det tillbaka till det verkliga livet i Stockholm!
satt till en början helt ensam här - Jönköpings flygplats, men nu är det ett 20tal människor här i alla fall. var rädd att jag skulle få sitta på flyget helt ensam, haha. livrädd tjej
jag tror jag hade kunnat komma hit en halvtimme innan flygets avgång, men det vore väl oförnuftigt och oansvarigt av ifall det hade hänt något på vägen, det vore ju liksom rätt typiskt med tanke på att september tvåtusenelva verkar vara min otursmånad. fan, det har det inte stått något om i mitt stjärntecken - vilket betyder att det bara måste vara jag som är drabbad! kul jul
jaja, låt oss hoppas att jag kommer säkert hem med flyget i alla fall.

nej, nu ska jag stänga ner. tur att jag hittade ett eluttag så jag hade lite sällskap!
fan, min iPhone är min bästa vän.



det gör verkligen ont i hjärtat varje gång jag ser dig. förlåt hjärtat

RIO!

Publicerad 2011-09-25 18:34:35 i Skitsnack,

jag vill starkt åka till Rio! vill vill vill vill.

aight, utgång i fredags, bakisdag igår och chill idag - imorgon flyga hem följt av jobb. vad deprimerande det lät. fast det är bara som det låter för så är det inte. jönköping är kickass.

jag läste något intressant imorse: att blogga är som att fyllesnacka fast utan att ha ångest. i'd like to say that's true story!

med väldigt lite på hjärtat for now väljer jag att istället att låta det njutas av lite bilder. fy vad kul det var i fredags! och btw, jag fick olle att se en läskig film igår (high five!) insidious. ja, den var sjukt läskig.

 



låt mig säga att det började bra, slutade visserligen bra - men alkoholen gav mig a blast from the past. typ

buss 832

Publicerad 2011-09-23 11:36:57 i Skitsnack,

äntligen är jag på rull! arlanda terminal 5 till jönköping, fan va nice med direktbuss och grejer. lite frukost på jobb innan avgång gjorde susen och så har jag sovit mellan arlanda och stan, haha. pluggas körkort står på agendan! älskar att det finns eluttag också, nu ångrar jag inte att jag tog med datan, hehe. hoppas dom fina lamporna jag köpt till grabbarna inte krossas i bagage utrymmet bara. ljuslycktorna får vänta till vi åker ner i november för att se maggio.

solen skiner och jag är lycklig.

jag läste något intressant i mitt och två andra stjärntecken häromdagen.
jag undrar om det betyder något.
sen hade ju jag och Jes en ganska rolig konversation igår. fniss
 
alla säger att de redan vet fast de inte borde.
alla frågar varför, varför inte? jag vet inte!

konvertering

Publicerad 2011-09-21 12:17:54 i Skitsnack,

iförrgår var det sista fotbollsderbyt för året och ja, det slutade ju lovande. sumpade chansen till guld men gav djurgården en plats kvar i allsvenskan. buga och bocka för den tack. följt av detta var det hockeyderby igår. drog till corner med miss N och hennes b-friend. spelade sjukt bra i första perioden men slutade med 4-2 till djurgården. ja, mina kvinnliga intutioner hade rätt ännu en gång - jag kände på mig att vi inte skulle få skrattar bäst som skrattar sist.



jag och H pratar mycket. igår pratade vi om tro och tron efter döden osv.
kommit fram till att det är väldigt intressant och när man umgås väldigt mycket med någon som är kristen och inte försöker övertala en till att tro själv utan berättar om sig själv blir man inspirerad. i grund och botten är jag döpt i Guds hus och därmed är jag dömd att bli kristen redan från början. dock har jag alltid kallat mig ateist men det börjar sakta förändras.
jag har bland annat börja tro mycket på att övernaturliga saker existerar, goda som onda. jag har börjat känna närvaron av något och jag tycker mig se saker i ögonvrån, väldigt ofta. vad betyder det?

tänk om man kunde spela sten, sax och påse med sitt samvete - vad skulle då vinna?

paranoia

Publicerad 2011-09-19 08:20:14 i Skitsnack,

näe, det blev inget - som jag kände på mig!
vaknade klockan fem imose, pigg och glad. kändes inte helt okej att stiga upp då eftersom jag är ledig så jag la mig och sov igen, så ja nu önskar jag att jag kunde sova i 25år till. snacka om att min kropp börjar vänja sig att sig att stiga upp miss i nassen, ha ha.

duscha lite och käka frukost, köra med körskolan. sen då?
plugga körkort, måste.

fyfan vilken mensvärk jag har..

du kan fråga, jag kommer ändå inte vilja prata om det

Publicerad 2011-09-18 21:01:47 i Skitsnack,

jag känner lite att det kanske är dags att sluta träffas,
samtidigt som jag inte känner det.
jag är rädd att jag kommer känna som jag gjort en gång förr i mitt liv
- att jag bara kommer att bli ett as skönt tidsfördriv.

jag har nog aldrig längtat så mycket efter bästa ollebus som jag gör nu!
fredag, fredag, fredag! jönköping!
var med mammi, jens & lilla L och inhandlade lite inflyttningspresenter till bus och biz! hade jag kunnat skulle jag fyllt en hel ikeakasse med grejer, hehe - men nu har jag ju inte den blekaste aning om hur deras lägenhet ser ut eller vad de faktiskt har (jag gissar på att de tycker det räcker, men passa er för snart kommer lilla jag! vilket betyder disikera! fniss).
jag hoppas hoppas hoppas verkligen att jag klarar både teoriprovet och uppkörningen i oktober så jag kan strosa runt på ikea själv, det är fan frid.

ja, vi får väl se om jag får sällskap ikväll med tanke på all skottlossning som varit i märsta ikväll.
imorgon är det körlektion, YES, dags att bli sågad!

pisshorshelvetesjävlar också

Publicerad 2011-09-18 08:24:00 i Skitsnack,

det börjar med att man sover piss och så ringer inte klockan så man försover sig och missar den enda bussen på morgonen och får punga ut 300 spänn. sen ser man ett meddelande på facebook att en vän har blivit rånad och slagen (jävla idioter, för en jävla telefon för 400 spänn, det hade ni kunnat få i handen för fan!) och till råga på allt detta ramlar telefonen ur väskan och slås sönder av golvet på jobbet! hela jävla högersidan e krackad! hur mycket till ska jag behöva?! mitt psyke pallar snart inte mer. Jävla liv. Det fattas väl bara att jag blir överkörd av en lastbil eller nåt.

20:38

Publicerad 2011-09-17 20:43:35 i Skitsnack,

jag blir aldrig nöjd - men det får faktiskt duga!
lite fint blev det ju. det går väl att läsa mina inlägg iaf utan att man blir knäpp av allt runtom?

en alldeles utomordentlig bra arbetsdag hade jag i alla fall (kommer väl säkert faila om jag får en gap ändå, men det kan väl åtminstonde få kännas bra?!). bra och glad personal, det gillas. och det är tack vare den variation jag ändå kan tillföra ibland. duktig sofi!

har varit duktig och stekt på lite pannbiff också, det blev smarr. till det lite potatis, kokta grönsaker och pulversås, lite får man ju fuska tycker jag. förövrigt kurrar magen igen, den blir fan hungrigare när man börjar äta husmanskost!

har inte så mycket på hjärtat förutom det gamla vanliga.
- vad gör man när man är kär och inte kan berätta det någon?
ett väldigt vackert uttryck jag väljer att svara inte en jävla aning på.
det är lite så det känns just nu.

det blir gos med tarzan och sen god natt. inget körkortsplugg idag heller, jävla mig.

den misär vi lever i

Publicerad 2011-09-16 17:04:25 i Skitsnack,

jag ryser när jag hör oskar linnros med från och med du.
jag har börjat hamna i en period där jag börjat tänka mycket. vad som i livet är och nu är pase. jag försöker fortfarande hitta mig själv i all den här soppan men ju mer jag försöker och känner att det börjar bli bra, ju mer dras jag ner i skiten.

jag har börjat känna skuld och få ångest.
augustimånad var en bra månad, jag började känna lycka och att jag började kunna släppa det som varit men nu slås det tillbaka i ansiktet på mig. mitt hjärta blöder och jag känner lite att jag börjar gå sönder inuti. turen har vänt, det är inte min tid.
mitt hjärta är ditt att förstöra.
någon sa alltid till mig - tänk bara på vad konsekvenserna blir av att göra rätt eller fel.
grejen är bara den att det alltid kommer uppstå konsekvenser av alla handligar vi gör i livet.

jag mår så jävla dåligt av mina känslor till det där som inte bör nämnas offentligt heller. fan.
nu är allt bara jobbigt igen. hösten betyder totalt jävla mörker.

Daniels spelning igår gjorde mig dock lycklig och jag blev som mest nöjd när både Petter och Maggio klev upp på scen och trion gjorde en duett tillsammans. jag älskar Maggio. hennes röst är helt underbar och så är hon sjukt snygg. förhoppningsvis blir det Göteborg i november för att se kvinnan. gillas



mina tjejer = kärlek

onsdag

Publicerad 2011-09-14 16:30:24 i Skitsnack,

även kallad lillördag
och så var det med det! tror det blir lite rosé med fint sällskap ikväll! gillar't

igår drog jag min umparumpa på biodate med fina Laila!
apornas planet (r)evolution - helt galen film! den får fem av fem toast utan tvekan! jag tror jag och miss N ska se den på bio igen samt att H ska tanka ner den när det blir lite bättre kvalle upplagt, hehe.

i brist på annat (pappa kunde inte övningsköra med mig idag..) så åker jag hem med min mor och äter lite fisk samt umgås lite! jag gillar min mamma.



kanske ankröv passar bättre..

.

Publicerad 2011-09-12 21:40:08 i Skitsnack,

Gråt aldrig över en person som sårar dig, bara le och säg: 
- Tack för att du ger mig chansen att träffa nån som är bättre än du!

ursäkta röran, jag bygger om

Publicerad 2011-09-12 19:45:57 i Skitsnack,

gröna lund i fredags, håkan bjöd på sång, dans & kärlek.
okej, jag erkänner - jag blev full.
miss N brast i gråt och i ett försök att få henne gladare bjöd jag på ord om mig själv som en människa för ett tag sedan kallat mig:

falsk, otrogen, alkis, hemsk och rent utav dum i hela huvudet.
nu kan man ju spekulera kring om det stämmer eller inte, jag har valt att inte ta åt mig men det sitter kvar i tankarna. hur som helst var det en sju helvetes kväll! för att sedan boom decka sönder hos H. vakna en sisådär klockan 5 med allt man somnade i dvs smink, kläder, linser och smycken - ingen höjdare när man dessutom fortfarande är packad. röjde sönder lite i badrummet för att sedan somna om 11h till då man mådde som en pärla igen!
jag har upptäckt bästa bakismaten! jag ville ha fett där till en början, men slå dig i väggen kebab & pommes med vitlökssås (fyfan vad gott) - spaghetti & köttfärssås is the shit!

lördagkvällen spenderades över ett par glas vin på söder tillsammans med miss N och Manda. överdrivet mysigt! jag kallar det mig hjärta söder. varför hänger vi inte där oftare? raka spåret med tåget och 7mins promenad och vips är vi där! vem sa att det var nå fel på hösten? mysiga halsdukar, mössor och vantar, fina kjolar, strumpbyxor tillsammans med en snygg jacka och schyssta pjux! vips har vi början på en kall sommar sk höst. gillas

igår såg jag och min kära syster yster smurfarna. shit vad det påminner om när man var liten, tror jag måste se om tecknade smurfarna på nytt faktiskt. dom ligger säkert och skräpar i någon låda någonstans och dessutom på VHS - gamla bettan får jobba, woho! och imorgon ser jag fram emot apornas planet med laila!

dags att brygga på lite te med en biskivi till.
förresten, jag åt husmanskost idag, fan magen har slutat vänja sig vid bra mat jävla tredje världskriget i magen. nu är det dags att sluta upp med dumheterna. imorgon blir det.. något jag hittar i frysen.

ciao.


oliv

Publicerad 2011-09-08 20:52:03 i Skitsnack,

träffade min underbara 'farmor' över middag, mysfaktor - hög!
för henne kan man berätta allt och snacka om inget. en mycket bra människa som jag är väldigt glad att ha i mitt liv! egentligen är vi inte ens släkt på något sätt, ändå ser hon mig som ett barnbarn. bästa britta!
jag känner mig i starkt behov av körkort så jag kan ta mig snabbare runt. måste bli bättre på att hålla kontakten med mina nära & kära! jag har blivit bättre, men bättre måste det bli. sova kan man göra när man är död. när man inte vakar över världen såklart.

imorgon är det den efterlängtade fredagen!
tanken var att köpa lite nya hippiekläder till imorgon, men nu råkade jag få mig en räkning av sl på 1200kr. det är dyrt att vara vuxen! men nu har jag lärt mig en läxa och ska hädanefter vara en laglydig medborgare (i alla fall när det gäller månadskort, smsbiljetter skiter jag i - då är det reducerat!)
håkan väntar på grönan sen hem till H i natten. på lördag är det bakisdag hos H, vi ska hitta någon ny serie att lana följt av öl/vin med nea & manda på kvällen. söndagen bjuder på bio med mina kära systrar! fullspäckat schema som sagt. gillas

jag vill till olle nu!

Publicerad 2011-09-07 19:58:37 i Skitsnack,

ja, jag drar ju till jönköping och hälsar på busfavoritolle snart! men jag vill åka helst nu nu nu. mår inge bra när jag sätter mig ner och tänker på all skit som hänt de senaste två månaderna eller tre, samtidigt som jag haft de bästa uppelevelserna i mitt liv. tänk vad allt kan gå hand i hand.

jag hörde en låt häromdagen som beskrev lite hur jag känner mig just nu,
Håkan - du sätter fortfarande ord på mina känslor.
Min chef frågade mig hur jag mådde idag, jag svarade att jag mådde bra då han sa - nej det gör du inte, jag ser det. Jag trodde inte sådant syndes. Men jag är faktiskt lycklig vissa stunder och det är då jag känner att jag lever och att det slår allt det dåliga som hänt. Min börda är borta nu, jag behöver bara gå vidare och hitta mig själv igen.

Satt och kollade igenom min bilddagbok när jag mådde som bäst någonsin, 08 och reaktionen jag fick av alla bilder är - hur fan kunde jag vara så jävla dum? jag kommer alltid ångra det jag lämnade. lova att gifta dig med mig i nästa liv!

nu väntar öl, vindruvor och H i min Victoria Secret mysdräkt samt sista skivan av solsidan.



som en boll kommer jag tillbaks till dig!
behöver lite frisk luft, jönköping nästa

nära-döden-upplevelse

Publicerad 2011-09-06 20:19:15 i Skitsnack,

helt ärligt?!
vad finns det för jävla idioter i trafiken?

jag är i den bästa tiden (tror jag) av min övningskörning. körde trefiligt till sollentuna idag, blev lite rörigt med körfältsbyten när vi svängt av men jag hade koll på döda vinkeln och blinkers samt mig själv så det löste sig ändå! väl i sollentuna gick det riktigt bra också, rörlig blick! viktigt.
hur som helst, när vi kommer till märsta igen från gamla vägen från väsby och ska göra en vänstersväng efter plantagen ner mot stora rondellen går jag ned på tvåan då jag ser att det är rött, ett par meter innan rödlyset ser jag det slå om till grönt så jag börjar gasa upp lite igen och ska svänga ut då någon JÄVLA dåre blåser förbi i lite mer än 70. JA! kunde varit nästan död, biljävlen hade kunnat köra in i mig rakt i sidan och både bilen och jag hade varit mos. nu var det ju tur att det inte var grönt redan innan, för då hade jag behållt min fart - då hade det gått illa. dåren hade GARANTERAT rött sedan länge, men nej vi utsätter oss andra trafikanter för fara istället.

upprörd sofi. så jag säger bara det, jag lär ju göra en extra koll innan jag svänger ut nästa gång vid ett rödlyse (egentligen var som helst..) och jag säger till er andra, SE ER FAN FÖR!

jag tror pappa blev mer rädd än jag.
tack att du var med! annars hade jag väl kört av vägen eller nåt..

hjärntvättad

Publicerad 2011-09-05 16:24:55 i Skitsnack,

igår blev jag så förbannat trött på skiten!
sjukanmälningar, folk som skiter i, folk som inte har respekt och hänsyn. alltid underbemannade och ändå krävs det att man ska jobba som om vi vore 20pers. fyfan. hade god jävla lust att gå in och skriva mitt eget uppsägningspapper, helt ärligt.
det var längesen jag kände mig så jävla less.

inga mål, inget inget inget. ingenting får man tillbaka!

vi blir aldrig som dom i stan!

Publicerad 2011-09-02 22:24:28 i Skitsnack,

igår gjorde jag och mina fina tjejer gröna lund osäkert!
oskar linnros rockade scenen och fick en nytt smeknamn: håkan wannabe.
tydligen var det hans sista spelning på väldigt länge, har hört rykten om att han ska återkomma inom annan genre, ska bli intressant och se vad han har att bjuda på. killen är både snygg, har bra röst och kan dansa! värt att följa dess utveckling.
kändes också lite som maggios låtar är svar på hans och tvärtom. söta

drog till H efteråt lagom stolt efter jag vunnit en kossa ur en guldpåse. hon heter orre!
degade hela dagen med massa film och sked. mysfaktor hög! rekommenderar dock inte alls insidious - fyfan vilken läskig jävla film. ja, jag är så jävla feg men grejen är den att jag börjat tro på övernaturliga ting och då skrämmer mig såna filmer. panormal activity var väldigt bra gjorde utifrån sin synvinkel men insidious däremot - usch.

nu längtar jag till håkan nästa fredag!
då blir det fjortisfylla och massa dans med tjejerna! puss


Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela