Sofia var namnet

"livet deluxe"

earth hour 20,30

Publicerad 2012-03-31 15:47:22 i Skitsnack,

jag och carro dissar den eftersom elpriserna kommer sticka iväg när elen väl slås på igen, so my lost. vi kör en tacokväll med vi hade i alla fall tur med vädret 2! och en sleepover på det. först nu måste jag vila en halvtimme. trött tjej.

"krösus sork"

Publicerad 2012-03-29 22:45:01 i Skitsnack,

det var en person som står mig väldigt nära som gjorde mig mycket besviken idag.

det handlar inte om pengar och om hur ofta man träffas. det handlar om tanken och hur man faktiskt behandlar. speciellt de som står en närmast i hjärtat. samt hur man uttrycker sig, det är viktigt. det handlar inte heller om att älska någon mer eller mindre. men jag blir djupt besviken när en person som sagt sig ska ställa upp i nöd och personen i fråga säger att den inte kan göra det. och jag vet att det inte är sant.. vad det handlar om är att prioritera det som är viktigt.
uppenbarligen är jag ju inte en av det viktiga sakerna i hans liv.

jag har fått klara mig själv sen jag var tretton år. om inte längre än så. du har aldrig riktigt varit den delen av mitt liv som jag kanske önskat. du har alltid hjälpt mig, ställt upp och funnit där men aldrig har du varit riktigt tillgänglig, eftersom du prioriterat dig själv först. och din kvinna. jag vet att du alltid älskat mig men jag har ändå alltid fått vara i skymundan.
så är det fortfarande.


det gör mig ont när jag aldrig bett dig om något men nu när du sagt att du ska ställa upp så gör jag det. men får det som en svaghet smälld i ansiktet. och det gör mig ont när jag aldrig bett dig göra något med mig men när jag gör det för första gången i mitt liv bokar du en resa med din son istället.
jag är inte avundsjuk, bara en aning.

trots detta älskar jag dig. men det gör mig ont när du aldrig kan se mig, inte ens när jag varit ärlig och sagt att jag försökt ta mitt liv en gång. jag lever vidare i vetskapen om att det aldrig heller kommer att bli bättre. en dag kommer du ångra dig och aldrig ha chansen att be om ursäkt. då får du stå ditt kast.

men jag vet att jag är den enda du inte kan säga ifrån dig, då alla säger jag är min far upp i dagen.

min dagbok

Publicerad 2012-03-29 20:21:05 i Skitsnack,

- du knuffade in mig i elden jag gjorde upp åt dig.
citat: denis celo

har fått lite visdom såhär på kvällen.
det är intressant när man kan känna igen sig när andra berättar om sitt liv.
'kärleken är hård och destruktiv. av känslor förblindas man'
jag vet ju att det stämmer och det jobbigaste att erkänna för sig själv är att det är så. att kärleken till en människa kan driva dig så långt att du inte vill leva längre, fastän det är människan i fråga du lever för. man glömmer sig själv.

insikt måste komma 'från ovan' som en person så fint sa till mig. vilket jag själv kom till insikt med för några veckor sedan, bokstavligt också. det finns en starkare makt som finns för dig och hjälper dig, såvida du väljer att tro på den. någon har även hjälp mig med den delen men valet har jag gjort helt själv.

jag uppskattar mitt liv mer än vad jag någonsin gjort. jag uppskattar mig själv mer än vad jag gjort någonsin. ingen människa är perfekt, vi är skapade så. olika. vilket i sig är fantastiskt. jag är jag och inget kan ändra på det, vilket i sin tur kräver att man accepterar sig själv som man är och står för det.
jag börjar komma tillbaka till den jag alltid varit, Sofia.

det tog mig tid att inse och det krävdes dagar liggandes instirrande i väggen för att inse vad mitt liv och jag är värt. man tar lätt för givet, jag har slutat med det. nu väntar jag på den vackra dagen. den kommer när jag visat mig värd den och det är vad jag kommer att kämpa för. den vackra dagen då jag får allt det jag önskat och kommer leva lycklig i resten av mina dagar och resten av evigheten.


mer pengar till folket!

Publicerad 2012-03-28 16:33:29 i Skitsnack,

ja, 260kr är ju bättre än ingenting, plus typ 1500kr för alla resor till och från jobbet. det går direkt till semesterkassan! woho!

ikväll står det lax och breaking dawn hos nea på schemat!
lyckades stört bra med combon (glass&shakemaskinen) så det var obligatorisk äta glass på arbetet. dock får jag kämpa med utslag på händerna och armarna i ett par dagar men det är det värt. och mitt efterlängtade regn öser ner utomhus nu, mys. efter all denna snö och kyla är det välbehövt med lite grå himmel och regn som smattrar på rutorna när man sitter inne. bra start på våren! (all pollen regnar bort!)

blir sovsällskap inatt och imorgon är det ledigt!
brunch med tessi, stinsen med systrarna & fixa bilen med pappa.
oh happy day!

just ja, det är bestämt. jönköping inom fyra veckor!
träffa mina pojkar äntligen igen. lycka.

pow, snorigt värre

Publicerad 2012-03-27 20:16:18 i Skitsnack,

helt otroligt, min vita soffa är vit igen! tog tag i att byta klädsel äntligen! till min förvåning hittade jag dock något mystiskt. en kondom, haha. någon som hade lite andra avsikter med att komma hit men aldrig riktigt fick något? lol.
på kuppen blev jag stööört snorig av all smuts, damm och dun! så tror jag det blommas pollen utomhus också. ser inte fram emot våren riktigt. eller jo, våren i sig men inte allt vad den för med sig som är till min nackdel! må dåligt och så kostar det pengar med tabletter och skit (som typ ändå inte fungerar..) nåväl.

sitter just nu och pratar med daniel och dricker lite te.
tror jag måste sova snart. måste ta en vända med bilen först. nu får man ta igen alla gånger man blivit skjusad!

just ja, mycket riktigt gillade missarna inte puffen!
de både fräste och reste ragg till den samt att de inte rör sig i närheten av den ens. knasiga!

sofia var namnet

Publicerad 2012-03-27 16:35:17 i Skitsnack,

jag känner lite att jag varit färgstark genom åren.
och jag forsätter fortfarande för jag vet aldrig vad jag gillar bäst! fniss.





jag ser på scrubs och jag måste torktumla.
jobbigt-att-resa-sig-från-soffan moment.
åt gjorde jag på jobbet så jag slipper laga mat, nice.
däremot blir det tidigt i säng idag igen, combospec imorgon!
(haha, jag har snott H:s jobb på arbetet. han lär vara lagom glad på det).
en dusch skulle sitta fint dock.

återkommer.

time to get some sleep?

Publicerad 2012-03-26 20:39:13 i Skitsnack,

"it's a girl that I married that was my friend"
jag älskar homer simpson!


jag har ätit, jag har tvättat och blåst upp min nya sittkudde i form av en igelkott. jätte söt är den. tvivlar på att missarna gillar den, men dom har inget val! det är dags att sätta på hitta nemo och krypa ner i sängen tror jag. har fått mycket visdom ikväll.

bara några få ord kan göra mycket.
väldigt mycket.

känner verkligen hur jag växt som människa på bara ett par få dagar.
och hur lycklig jag är av att vara den jag är just nu.
människor omkring som jag älskar mig är precis där dom ska vara, close in heart! inget mera depp pepp. fantastiskt.

jag längtar till earth hour med carro på lördag!

google me bitch!

Publicerad 2012-03-26 17:01:54 i Skitsnack,

hell yeah, nu är min bebis back on track så nu har jag internet hemma igen!
det kostade mig sexhundra spänn, men det är det väl värt! sista gången dock. och jag får tacka min fina mor som ska betala hälften! big time love.

jaha, då var det måndag igen. jobb jobb jobb.
klockan är redan fem liksom. tiden bara rusar när man har massor med extra uppgifter att göra! men jag får ju betalt satt jag ska ju inte klaga, för någon direkt fritid har jag ju egentligen inte. me, myself and I. och mina wannabe kids såklart!

jag är inne på min fjärde vecka som nykter. på söndag blir det en hel vit månad. det sägs att man ska glädjas åt de små sakerna i livet så uppskattar man de stora ännu mer så jag kan ju lätt säga att jag är sjukt stolt över mig själv. kan inte minnas sist jag hade en vit månad. vintern 09 i december, men då blev nyår ett undantag, så det gills inte.
min kropp lär ju vara lagom renad vid det här lagret.

såg the hunger games i fredags.
personligen tyckte jag den faktiskt var jätte bra. var riktigt skeptisk när jag såg trailern men gav mig och det visade sig vara en succé! inte den bästa filmen jag sett men budskapet är vackert. det blir läsa boken nästa!
lördagen blev mest åka land och rike runt med mina systrar. kostar bensin men det ger qualitytime med mina fina så det är det lätt värt.

deg helg med andra ord! gillas.

long time, no see

Publicerad 2012-03-25 21:45:02 i Skitsnack,

jag skapade en ondskefull textrad igår jag gillar.
- jag ger dig fingret och fortsätter kämpa för mitt liv!

jag återgår till den Sofia jag känner och vet vem jag är. glad Sofia som glädjs åt livet och njuter med tillvaron och allt den har att ge. jag ställer mig rak i ryggen och står för vem jag är!

did you talk about.. me?

Publicerad 2012-03-21 19:29:23 i Skitsnack,

jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer.
jag vet bara att jag mår bra och att jag inte mått såhär bra på mycket länge. fast jag insett att jag skulle gjort precis samma val som du om jag hade varit i dina skor. men jag vet att du är besviken på mig för allt som hänt. någonstans var det meningen tydligen eftersom läget är som det är, men jag känner ändå att det inte borde varit så. jag tror aldrig någon högre makt vill att någon på denna jord ska dra ner sig så långt att personen i fråga inte vill finnas längre. hur som helst - allting kommer bli bra tillslut!

lögner och svek

Publicerad 2012-03-19 21:11:34 i Skitsnack,

jag kom just undifund med varför jag inte har facebook.
man upptäcker saker man helst inte skulle vilja se.
två månader klarade jag sist. jag är uppe i en nu, visst klarar jag ett halvår till? utan tvekan.

jag har god lust att åka hem till dig och ge dig en fet smäll på käften.
jag har god lust att åka hem till dig och visa dig olyckans tårar.
jag har god lust att åka hem till dig och skrika hur mycket jag saknar dig.
jag har god lust att åka hem till dig och förklara hur mycket jag vill ha dig och älskar dig.
men jag tänker inte unna dig allt det, jag är värd mer än så.
vad jag tänker ge dig är ett pokerface som ler och är glad.
det är vad jag är värd mig själv!


nu är jag svart som natten i håret igen. 




jag är ledig imorgon. Gud vad skönt det ska bli att få sova ut!
tack fina Caroline för ikväll. guldvärd

rosa är nya

Publicerad 2012-03-18 19:57:05 i Skitsnack,

tänk vad lite färg kan göra i ett rum. bytte ut mina eleganta guldgardiner mot lite färg. om det blev mysigt! och om jag kommer sova gott inatt. nu vill jag ha min sänggavel! pengar, var är du?


imorgon blir det fjärde öppningen, tungt.
dock är jag piggare idag än igår.
får se fram emot min lediga dag på tisdag!
så är det tre dagar kvar till helg,
jag satsar på vit månad. går sjukt bra
- bio på fredag, ikea på lördag!


en till bra sak.
kapten röd och general knas kommer till emmaboda!
vilket betyder att jag måste dit igen. olle du följer väl med?
nu är förhoppningen att kaptenen kommer till peace and love också.
samt är ju tanken att åka på kryssen också,
tråkigt att det inte blir som planen var från början bara..
meeeeen ingen idé att sörja, nu firar vi istället!

våren och sommaren kommer bli awesome.

revelation and visions..

Publicerad 2012-03-17 19:47:04 i Skitsnack,

har suttit mest hela kvällen och kollat igenom gamla bilder från tvåtusenelva. mycket bra år insåg jag nu. eller det förde väl med sig lite olycka det med, men vad jag kan känna ur mitt leénde på samtliga bilder är det lyckorus rakt igenom. vad hände?

deckade direkt på soffan när jag kom hem från arbetet idag, bom.
jag vaknade som i en dröm. världen stannade, det var som om tid och rum inte fanns, det var bara jag. min blick var som fokuserad och fastnad på en enda sak - det jag såg framför mig. jag både såg och kände en annan verklighet, en annan tid. det går inte att förklara men det var fantastiskt, jag blev alldeles tårögd av lycka. 
mina drömmar visade sig i vaket tillstånd.
är det sånt man kallar en uppenbarelse?
jag vet inte om det jag såg kommer hända, men jag vet att ljusa tider väntar. mycket ljusa!

min existens känns väldigt underlig men jag tror det är tecken på något bra.


jag saknar min röda lugg.
och jag åker gärna tillbaka till paris.



jag blev olyckligt kär.
det är svaret på alla dilemman.

min visa arbetskamrat Said något väldigt fint till mig idag:
- vi kan aldrig ändra på dom vi är, för Gud skapade oss så.

kan jag få rymma nu?

Publicerad 2012-03-16 20:40:12 i Skitsnack,

tillbaka till lyckan. tillbaka till tryggheten.
tillbaka till kärleken.



det är lustigt att denna bild är tagen för fyra år sedan.
och jag gick igenom precis samma sak.

en aning stabil

Publicerad 2012-03-16 20:27:05 i Skitsnack,

fick hem bilderna jag beställt. nu fattas det bara ramar till samtliga foton vilket kirras på ikea nästa helg. sofia hjärta ikea hoppas jag ni alla lärt er vid det här lagret.

sitter hemma hos mor. snackar skit, äter popcorn och dricker påskmust (haha, jag skrev julmust först). det blev en laxbit med potatis och hemmagjord sås. det är nog dags att knoppa snart, klockan ringer 03.45. jag saknar världens bästa sked. men det går över som sagt, det går över.
nu är det dags att gå vidare!

it's hard to wait for something you know might never happen, but it's even harder to give up when you know it's everything you ever want.

oh, happy day - oh, happy day

Publicerad 2012-03-15 19:17:22 i Skitsnack,

jag somnade igår. förklaringar via sms kan vara lite hårda. går att jämföra med ett spjut rakt in i hjärtat. ja ärligt, så känns orden faktiskt. nu fattas det bara att spjutet dras om ett varv så är det förstört för alltid.
ikväll är det lite som att det avgörs om mitt hjärta får vara helt eller brustet. jag har lärt mig att det kan läka men det kan ta tid. väldigt lång tid.

det är väldigt svårt att släppa någon som man vet egentligen vill men rädslan tar över och orken tar slut. jag vet att det är mitt fel och att jag skapade det här, kanske slutet, själv. det gör ont i mig att jag sabbade allt på bara en minut. allt jag drömt om hade jag i min hand. sen kom djävulen på min högra axel och bad mig ge upp allt. jag lydde order och gjorde som den sa. det onda hade segrat..
tills jag vaknade upp igen.

det här om min andra chans. det goda lät mig leva. jag trodde det var för att få ställa allt till rätta igen. börja om på en ny kula och bli mitt gamla jag igen. jag hade fel. personen jag älskar mest av allt på denna jord och vill dela mitt liv med vill inte leva med mig. jag förstår det och mitt hjärta värker varje gång jag tänker på varför. det är mitt fel, jag har satt mig i den här sitsen själv. det suger.

jag ber dig att förstå fast jag vet att du aldrig kommer göra det.



bli aldrig som jag lillebror.

ey livet, vad händer?

Publicerad 2012-03-14 21:43:16 i Skitsnack,

för allas info så är det bara jag nu, endast jag och ingen annan som inkräktar i mitt liv. hur det känns? ja, har väl fällt en tår eller två men det är ju bara mina känslor - det går över liksom. samtidigt som jag är förbannad för jag inte kan sätta mig in i hur personen i fråga känner. klockan 01 ska jag grillas.

annars då?
det är rätt så bra faktiskt. jag uppskattar min andra chans jag fått här i livet. helt underbart. dock har jag drömt väldigt skumma drömmar men bra drömmar. det är som om någon vill visa min mening med livet och min framtid. det är min teori.

ska bli utrustningsansvarig på arbetet.
man blir som en mask när man varit hemma i en vecka och endast legat i sängen. träningsvärk att inte kalla duga, men då somnar man gott på kvällen samt att man då vet att arbetet gör något med kroppen. till skillnad från ett kontorsjobb (fniss).

kollade gamla bilder från 08.
lyckan jag ser i mig jag kände då ger mig rysningar i kroppen.
oj oj vad jag ska tillbaka dit. till lyckan alltså.
sakta men säkert går det, men dit ska jag!

och jag vill ha min telefon tillbaka så jag kan få internet hemma.
powernap nästa, klockan ringer efter midnatt.

@ work

Publicerad 2012-03-12 21:14:13 i Skitsnack,

jaha, då har man ingen ström hemma heller.
MEN! jag tycker mitt liv är fantastiskt! jag lever ju.

dock saknar jag H. fy tusan massor. jobbigt.

10D

Publicerad 2012-03-11 18:07:00 i Skitsnack,

pappa kom över på en kaffe och lite skitsnack. snabbvisit! i veckan ska vi åka och kika på lite bilar. lite inne på mercedes. formen är väl rätt skoj, men jag tycker dom är fina och praktiska framförallt! vi får se vad det blir. jag vill ha en typ, nu.

har fixat och donat hemma! nu är väggarna inte nakna längre, yes! med lite hjälp av sin kära mor och platsfar så blir det finfint! ska väl fortsätta i veckan. griffeltavlan och resten av fotoväggen återstår.

  
   


nea kommer över på en fika om någon timme.
tänkte skicka in lite foton för framkallning så länge och skriva en inköpslista på grejer till hemmet kanske vore praktiskt å..

varulvsnatt

Publicerad 2012-03-11 12:59:17 i Skitsnack,

hade det mest svårt att somna igår. för utvilad kanske?
vaknade runt fem med en hälsning från amsterdam.


man är ju tänkt på iaf!

så vaknade jag klockan kvart i åtta följt av klockan nio. kändes inte direkt någon idé att ligga kvar i sängen då så det blev dammsuga och damma sovrummet! idag ska det kirras hyllor och tavlor, äntligen.
funderar på att köpa rosa gardiner till sovrummet och ersätta dom guldiga. det var ju liksom mer frej över dom.

promenad väntar, ciao

mello!

Publicerad 2012-03-10 21:09:54 i Skitsnack,

jag röstar starkt på: jag reser mig igen.

det roliga är när man sitter här hos mor med systrarna, det är att det alltid fnittras och snackas. det är liksom lite av vår grej och det är lite av lycka i själen. utomordentligt mysig lördag!

dagen:





brandkåren kom på besök. orolig mor, fniss
(ingen skada skedd)





jag saknar C. jättejättejätte mycket.
men vi kanske är bättre utan varandra?
sorgligt nog..
jag hoppas planet tog er fram safe.

120km/h

Publicerad 2012-03-10 15:31:45 i Skitsnack,

kom nyss hem till mor min, då mitt hem är internetlöst men nu är telefonen inlämnad! woho.
ute och glidit med v6an med systrarna, hej vad det går! fniss.
nu blir det semelbak och kvällen erbjuder melodifestivalen med god mat.
känns skönt med alkoholuppehåll. extremt bra.

hemmaplan

Publicerad 2012-03-09 19:00:32 i Skitsnack,

då var man tillbaka i sitt kära siggis.
kändes väldigt skönt att vara hemma!
ska bli supergos med missarna inatt, oj vad vi ska mysa.
först blir det middag hos mor med systrarna och säkerligen en film. får se om jag orkar vara vaken till det att Carro slutar jobbet. om inte annat en glassig frukost med bruttan imorgon bitti.
och så drar ju H till Amsterdam imorgon. long time, no see. det gör inget. jag har önskat mig en bild på den berömda ån med den röda cykeln!

var precis ute och körde lite bil. så jävla skönt!
kompis, livet blir bättre. woho.

återgick till min gamla header. trivs mer med den faktiskt!

hej då väsby

Publicerad 2012-03-09 12:17:42 i Skitsnack,

nu lämnar jag hasselgatan och säger: på återseende min hemstad!

ja, idag är det fredag.
vanligtvis hade det väl varit en planerat utgång och vinet hade legat på kylning.
nej, kanske inte riktigt så men nästan!
jag ställde i alla fall in den s.k melodifesten hos mig som skulle ägt rum imorgon.
känner att jag är i ett starkt behov av att umgås med min familj. bara ta det lungt och koppla av.
jag måste komma upp på topp igen så jag inte bryter ihop igen! för det har jag lovat inte ska hända igen.
skrev ett vackert brev imorse som jag är väldigt stolt över.
jag hoppas det tas på rätt sätt i alla fall.
hade det varit jag, hade jag uppskattat det.

vi får återigen se vad framtiden har att erbjuda mig.
upp och ner, fram och tillbaka.
mitt liv är som en berg och dalbana!
och jag vet den kommer ta mig till slutet så småningom,
det är bara lite tekniskt fel som behöver åtgärdas.
allting kommer bli bra till slut.
tar helst ingen spya i nacken bara, tack!

kommer du ihåg den tiden då man var barn och liten?
trots att många påstod att man inte passar in för man valt sin egen väg så är vi samma barn.


referens

Publicerad 2012-03-08 12:19:01 i Skitsnack,

just ja, fick ett mejl från en fotograf på bildis igår.
hon skrev att det var lite modellook av mig.
smickrande!

still sitting in panties

Publicerad 2012-03-08 12:15:51 i Skitsnack,

fortsätter ta det lungt och tänker.
funderar på om jag ska åka hem idag eller om jag ska stanna en natt till med hjärtat.
han drar till amsterdam över helgen vilket betyder long time no see.
idag blir det lite transformers 'lan'.
ettan avklarad, två till kvar!
kanske ta sig till affären så man kan baka en smulpaj. massor av bär i frysen!
tråkigt väder idag dock, knappt värt att ta sig ut. å andra sidan slipper man ju i alla fall ångesten av att det är fint väder och man bara ligger i sängen och degar. men jag vet jag kommer uppleva många vackra dagar framöver så det gör inget!
pappa ska kolla på en bil åt mig idag.
håller tummarna stenhårt!
ciao.

det är dags att bli lycklig igen

Publicerad 2012-03-07 12:20:35 i Skitsnack,

nej, jag har inte glömt, jag har bara inte haft lusten riktigt eller något internet. jävla telefon.
har mer eller mindre spenderat veckan i H nya lya. jag trivs här, den är mysig och hemtrevlig. spenderar nog ytterligare en natt här om jag inte kommer in i andra tankar.
det hände mig något riktigt fantastiskt när jag skulle sova igår.
känns lite halvt obekvämt att yttra sig om det här då jag ogillar att bli dömd. i alla fall just nu. men jag tror din Gud hjälpte mig lite på traven. jag älskar när du håller om mig hårt. det är tryggheten själv.

tog just ett bad (fan vad jag saknar badkar hemma bara för det!) med levande ljus och badskum. fyllde i mig själv lite visdom jag tyckte jag behövde. så det är ganska bra! jag borde ta mig ut på en promenad också, det är viktigt att få i sig lite sol, luft och.. lycka från punkterna i fötterna när man går!
- är du kvar här ikväll, när jag kommer? om du vill. jafan.

så länge som jag kämpat för att vara där jag är nu,
varför är jag ledsen?
jag har velat ha allt det här så länge,
varför grubblar jag?
inse och tacka bara för det, that easy. just do it.
jag ska.



fantastisk fredag, ja må jag leva

Publicerad 2012-03-04 09:47:36 i Skitsnack,

dimmigt som fan ute, verkar vara en hel del frost också.
själv sitter jag i bara linne och trosor hos mamma, dricker lite kaffe och ser happy feet 2 med lillebror. jag sov i mitt gamla flickrum inatt - trygghet.

gårdagen skulle kunna kallats domedagen i mina ögon. fruktansvärt bakis! fruktansvärt. men jag får ju faktiskt skylla mig själv eftersom jag balla ur i fredagsnatt. men jag lever och mår bra, det är ju huvudsaken. C är måttligt ledsen på mig, men jag insåg igår när jag vaknade hur lyckligt lottad jag egentligen är. mitt liv är ju helt fantastiskt, som jag skrev i ett inlägg häromdagen. helt otroligt vad alkohol kan få en att vända totalt. been there, done that. man kan ju känna igen sig.
nu har jag brutit mitt löfte men nu har jag lagt upp ett nytt och det är att jag lovar och svär att det aldrig mer kommer bli såhär, för det är ju bara jag själv som sabbar min egen existens. totalt. jag kommer ju faktiskt att förlora det jag håller mest kärt i mitt liv just nu och det vill jag verkligen inte. det är dags att må bra nu! måste vända mina negativa tankar till det positiva. istället för att oroa mig glädjas åt min vardag och åt alla jag har runt omkring mig. fantastiska människor! jag är glad att jag har mamma så nära också, jag hade aldrig orkat spendera gårdagen i ensamhet.

något roligt är att jag har asont i skinkorna, fniss. måste smält i röven någonstans i fredags, kan ju knappt sitta! (och nej, inte i röven, på röven. viktigt)

jag ska låna en bil idag så ska jag brumma en sväng ikväll.
jag ska fokusera på att må bra! och ikväll får jag träffa min C, som jag längtat!

JUSTICE! en fantastisk spelning.







feber, snorpapper och sova

Publicerad 2012-03-01 16:40:00 i Skitsnack,

månadsinventering på jobbet med tess mellan 04.30-8.45.
trött tjej!

solen skiner utanför med vårvärme och jag ligger på soffan och är mest sjuk.
tänkte ändå ta tag i dom där köttbullarna. och stuvade makaroner! smask.
imorgon är det justice med mina fina tjejer.
måtte jag inte ha feber! (skiter i!)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela