Sofia var namnet

"livet deluxe"

p&l

Publicerad 2012-06-28 16:46:09 i Skitsnack,

förutom att jag "råkade" skicka ett pinsamt sms när jag var väldigt rund om fötterna i tisdags så kan jag ju absolut inte klaga på tillvaron! madde är helt fantastisk! skål!
 
 

tankarna flödar

Publicerad 2012-06-26 01:26:52 i Skitsnack,

allt bara rusar omkring i huvudet på mig. först spelas stationen med ison och fille när jag läser igenom gamla inlägg i bloggen, så jag fällde en tår. no hard feelings, men det förflutna är alltid det förflutna. jag vet jag lever mycket där men det är viktigt för mig. hur som helst. och sen spelas håkan när jag går igenom gamla bilder. det blir ju mycket känslor sådär.
 
så hade jag velat träffa fina idag. 
ömsesidigt var det också.

livssituation

Publicerad 2012-06-25 23:35:12 i Skitsnack,

 
 
jag skulle vilja tillägna en speciell rad till en speciell person.
'om du vill ha mig, nu kan du få mig så lätt'
 alltid, föralltid.
tänker alltid på dig när jag lyssnar på håkan.
 
 
 

fuckinfuck

Publicerad 2012-06-25 22:05:53 i Skitsnack,

nä, jag är inte grinig.
jag stannar uppe och packar hela natten istället då.
 
blev lite missförstånd sådära.
men det positiva är ju faktiskt att jag får svar när jag ber om svar. det är ju lite skillnad från mitt tidigare liv då man var tvungen att prata ständigt med väggar, och ja, väggar svarar ju inte. 
 

sitter med ett nice fotbad och lyssnar på håkan. tog mig faktiskt friheten att öppna en öl också. är sådär fantastisk och kom på klockan tio att jag kanske borde tvätta då det finns kläder i korgen som ska med upp till borlänge. men det gör inget, kommer säkerligen ändå inte kunna sova. kallas ivrighet.
och i brist på annat blogga sig lite. 
 
skål för semester!

fantastisk första dag på semestern

Publicerad 2012-06-25 20:28:52 i Skitsnack,

fan, man är inte så dum som man ser ut! lyckades följa en riktig beskrivning för att installera en avancerad drivrutin på min dator. systemvetenskap på universitetet nästa eller? fniss. grafisk design skulle vara något för mig, dock är konkurrensen hög. jobbigt läge.
 
jag väntar på att H ska få bli butikschef så jag kan bli anställd. jag är en väldigt duktig medarbetare! och arbetsledare för den delen.
vi träffades idag också. det blev en riktigt trevlig dag det här! 
nästa gång får det bli ett glas vin och lite djupare skitsnack.
 
nu ska det packas i ryggsäcken så drar vi imorgon.
fyff vad taggad jag är!
p&l, akta er för mig,
jag hoppas ni inte gör mig besviken denna gång!
håll tummarna för att jag får sol hela veckan tack.
 
 
-08
 
 
 
just ja, att bero på ingenting. respons jippiyayjey!
ska nog åka och sova med fina inatt, det lät som en bra plan.
blåögd, lurad eller inte. jag lever för det lyckan ger mig idag. imorgon är alltid ett senare problem. förhoppningar och besvikelser är vad livet har att ge. 
K.

"imorgon har jag semester"

Publicerad 2012-06-25 01:19:50 i Skitsnack,

ja, frasen har varit min hjälte genom dagen. och nu har jag fan semester!
A GOD DAMN WEEK, FYFAN VAD SKÖNT!
längtar till tisdag, då drar vi. legendary.
 
men jag är så trött nu, duschen väntar och så tänkte jag somna till monsters inc igen. det är faktiskt vad jag kollar på just nu, fniss. Sofia hjärta Disney forever eller? och inte är jag kreativ nog att skriva heller fastän jag skulle behöva det. skit..

all over you

Publicerad 2012-06-24 12:08:15 i Skitsnack,

passade på att dra på mig bikinin och sätta mig på ballen i solen med lite kaffe. nej, men såklart blir det ju molnigt och snäppet kallare på engång. på med victoria secret dressen igen då, men vädret för övrigt kan jag ju inte klaga på - varma sommarnätter har ju börjat (svenska sommarnätter).
 
låg och funderade lite på drömmarna jag hade imorse.
ja, dom har börjat igen.
 
båda om människor jag tycker och bryr mig om. från den ena hittade jag ett farväl-livet-brev och film. och från den andra fick jag en ursäkt jag velat ha och att allt blev bra igen. känner lite att det sistnämnda är vad jag skulle behöva just nu. men wtf. jag förstår ingenting. varför drömmer man sån här skit?
you guys are stalkin me in my dreams. det är inte okej.
aja, fuck det där.
 
en väldigt glad sak är att en pojke (som inte är en pojke längre dock) jag träffade väldigt mycket i gymnasiet har gått och släppt en skiva med sitt band! sex år senare liksom, freaking amazing! 
lyssnar inte så mycket på sån musik längre, men det är riktigt bra så jag länkar. och ja jag skryter, jag har varit tillsammans med en kändis när jag var sexton. lol
 
http://www.facebook.com/music/album/Same-Stories-New-Endings/10150881600280998
 
 
 
evig väntan, evig längtan!

jag är en bra syster

Publicerad 2012-06-24 08:33:50 i Skitsnack,

jag kom upp! vaknade av mig själv klockan sex första gången som vanligt och var helt förstörd när klockan ringde. men inget slår känslan av att få sova. nu ska jag äta min donkfrukost och somna om till monsters inc.



tydligen attackandas jag innan jag ska sova. coolt

dagen efter dagen

Publicerad 2012-06-24 01:33:14 i Skitsnack,

ja, jag vet jag är sämst. och inte nog med det så känner jag mig måttligt blåögd också. jag fortsätter vara lättlurad och nu är jag fallen, igen. kanske inte rikigt men det känns så. lyckan var total i tisdags men nu känner jag mig mest bara besviken. kan vara mest pga att jag inte förstår någonting. jag förstår faktiskt ingenting.
 
you guys are asses. 
 

spenderade i alla fall min midsommar med mina fina hjältar! nubbe och vattenmelon fylld med vodka skulle kunna beskriva min kväll rätt bra. och jag vaknade upp och kände inte av bakfyllan alls. highfive på den! mollan måste haft rätt när hon sa att man inte blir bakis av sprit! beror väl lite på hur man definerar det förvisso, men kan stämma. hade en God damn awesome night i alla fall.
alltid med mina hjältar.
 
 
iloveyou
 
bästa killen i världen
 
du är fantastisk. inte helt nöjd med melonen dock? fniss
 
 
trött så in i helvete. upp klockan sju och köra syster till jobb. 
jag vet, jag är en fantastisk bra storesyster.
 
och jag tänkte skriva och avreagera mig lite på alla de svin i den här världen, men jag låter bli. jag orkar inte. "fuck dom som hugger dig i ryggen när du vänder dig om"
godnatt.

mitt dygn är som 36h

Publicerad 2012-06-21 22:05:47 i Skitsnack,

på bara två dagar har jag hunnit med så sjukt mycket saker, känner mig så sjukt bra. sen hur viktiga dom har varit är väl en annan femma. kan ju nämna stinsen, ikea och jysk bland annat. ja, jag har spenderat pengar men jag har fyndat saker jag behöver. blommor, vaxduk, kuddar & filtar till ballen! så himla mysigt där nu, måste dra ihop men grillning och vinkväll här. 
 
jag och mollan invigde! 

mästergrillarn är ju då självklart - jag själv.
 
har lyxat till det riktigt bra den här veckan, men nu skiner solen och värmen flödar. det är sommar! äntligen. då får man och då fan ska man. morgondagen ska spenderas med min ollebus & gänget, ska bli riktigt nice. hittade jordgubb&lime cider på systemet, jag hoppas det smakar. och en nubbe på det kan bli en bra midsommar. fantastiskt!
 
fick tag i min fina filur. det var en bra anledning, som jag trodde. men man blir ju både orolig och lite ledsen när det gått tjugofyra timmar sedan man hörde något sist. nu längtar jag sönder till jag får träffa fina nästa gång. jag hoppas lördag, kan du snälla vara hemma då? K.
känslan av kärlek vid första ögonkastet och pirret som uppstår i magen när man tycker om någon väldigt mycket fastän det inte gått så lång tid alls. vad kallar man det?
 
men det är ju fem år senare, lyckan är total.
jag tror jag kallar känslan av det kan bli något bra. något bad om något fint åt mig, kan det vara det här?
 
jag måste börja skriva på min bok. taggad tjej.

highwon

Publicerad 2012-06-20 22:33:23 i Skitsnack,

jag har nog aldrig gråtit så mycket på en spelning som jag gjorde igår. det var så sjukt jäkla vackert att jag inte kunde sluta! och så väckte låtarna en hel del känslor från det förflutna. riktigt bra var det i alla fall och jag fällde tårar av glädje & lycka. 
 
ison och fille, ni är snuskigt bra. och aleks, gift dig med mig!
 
fucka ur med två fina prickar på gröna lund sådär. det var en av de bättre kvällarna i mitt liv och livet har aldrig känts så bra som det gjorde igår. tack.
 
din vänskap är viktig, du är viktig.
 
 
att klockan ringde 04,45 och skrämde livet ur mig (höll bokstavligt talat på att få en hjärtattack..) var inte direkt det jag önskade mig imorse. hade ju hellre sovit vidare bredvid fina, men man kan ju inte få allt man önskar i världen! att jag faktiskt tog mig upp och åkte till jobbet är jag värd en eloge för! samt att jag hållt mig vaken ända till nu. jag är fantastisk.
dock får jag inte tag i dig och jag finner det lite jobbigt att du inte svarar. men jag ska inte gräva ner mig, finns säkert en bra anledning. puss.
 
måste se till att få ordning på min nya telefon.
jobbigt att jag inte kan internetdela med den för min dator är för gammal. projekt!
 
 

mclife

Publicerad 2012-06-19 10:41:42 i Skitsnack,

jag tänker, vad skulle jag göra om inte Stoffe var här? han får en fan på bra humör jämt. vår guldklimp

tisdag morgon

Publicerad 2012-06-19 04:47:34 i Skitsnack,

okej, klockan är tjugo i fem. arbetet nästa, ja då är ju allt sin ordning med andra ord. det ser jävligt mörkt ut nu och regnar det när jag slutar blir jag ledsen. det är nämligen ison&fille på grönan ikväll och jag är så fruktansvärt less på detta regn varje gång jag ska på spelning. Gah. men vi håller modet uppe och hoppas på att solen vill kika fram. jag undrar om jag ska be om att få sovsällskap.. vågar jag? 

K.

kycklingen är tillbaka

Publicerad 2012-06-18 17:11:49 i Skitsnack,

så, nu är jag tillbaka på mitt hemmaplan. spenderat den mesta av tiden på arbetet och så var jag hos nea från lördag eftermiddag till igår kväll. tanken var att se på shuttle island igår när jag kom hem, men som jag alltid gör somnade jag. trasig tjej. 
fick dock gå hem en timme tidigare idag samt att jag ska byta bort halva mitt pass på onsdag. jag behöver vara ledig.

hade en fantastiskt mysig kväll&natt hos min fina nea. madde var mästergrillarn' och så bakade hon världens godaste smulpaj till kaffet samt lite rosé till det. att vi var vakna till halv fyra på morgonen och att vi nästan drack upp hela vinboxen kan vi ta en annan gång, men när man kan sitta uppe med fina vänner och prata om allt mellan himmel och gjord.. ja det är helt underbart. känslan av att vara med dom man tycker om, att kunna lätta sitt hjärta utan att bli dömd och trivas med livet, det är fantastiskt. ett ord jag brukar mycket numera men det passar väldigt bra in i min vardag. jag är otroligt glad över min existens just nu.





känslan när man kommer på sig själv bara ligga och titta på en människa för den är så vacker och då undra, "vad fan gör den med mig?" fastän man har fått förklarat för sig hur fin och bra man är. dig tycker jag om. allt har gått så fort från att ha varit väldigt, väldigt jobbigt till att jag älskar livet och alla i min närhet som fullbordar det. och att jag mår väldigt bra och är väldigt glad.


jag tänker inte sluta skriva ned mina känslor, vad jag känner och inte just nu i denna skrivande stund. jag tänker fortsätta strunta i vad folk tycker och tänker om det och om mig. det här är mitt sätt att bearbeta saker och få människor att förstå mig just nu. att jag kan känna helt annorlunda imorgon är min ensak. alla människors humör och tankar går upp och ned hela tiden, så jag har en sak att säga:
läsandet sker på egen risk och ansvar. tolka mina ord precis hur ni vill, den som vet är jag och de som känner mig. eller bara ta det med en nypa salt.

ciao bella.
jag blev just en kyckling i håret. tack fina caroline. på fredag blir jag rödhårig!

puss

Publicerad 2012-06-18 10:58:56 i Skitsnack,

det är sjukt när man tycker en människa är så fin att man nästan dör lite inombords.

inloggning inkorrekt

Publicerad 2012-06-16 04:32:51 i Skitsnack,

det har varit nå knas med min inloggning på appen, därav att jag inte kunnat uppdatera mig. men det har väl å andra sidan inte direkt hänt något på två dagar heller, förutom att jag är mer paj än någonsin. fem öppningar på rad blev fan hårt.

ikväll är det grilla & äta gott hos nea med lite rose på det, fyff vad mys, så får vi se var kvällen bär.

power

Publicerad 2012-06-14 19:57:56 i Skitsnack,

egentligen skulle jag behövt gå ut och gå. men jag hamnade på pappas soffa gosandes med dom små kattungarna. fyff vad söta dom är. jag hade god lust att sticka in en av dem under jackan när jag åkte hem, fniss. men jag lyckades smuggla med mig en micro och två vävda konstverk min farmor gjort istället. åh vad jag önskar hon kunde vara i den här världen just nu.

det blir lite family guy & simpsons följt av en dusch, sen sova (mer eller mindre spenderar jag numera den största delen av mitt liv.. i min säng). paj av jobb.

hon heter klister.



det är jobbigt att längta efter någon samtidigt som känslan gör en enormt glad. K.
jag struntar i om vissa tycker mina val är fel, för det är mina val och jag får lära mig av mina misstag. 

och den jäkligaste stunden var när du gick

Publicerad 2012-06-13 20:50:30 i Skitsnack,

det mest.. hittar inte ens ett ord för det, men det är att nyckeln jag gav dig är trasig. jag bad dig rädda mig men du kom aldrig, fast jag vaknade ändå. ännu ett bevis på att högre makter vill bevisa att den livskraft jag har kommer från mig och ingen annan. jag överlevde, trots att du inte kom och jag kan le, trots att du lämnade mig liggandes på golvet.

nyckeln är svaret på alla mina frågor och alla gåtor. fascinerande och fantastiskt. nyckeln.

hemma från jobb

Publicerad 2012-06-13 18:18:33 i Skitsnack,

stoffe ville jag skulle stanna till 19. alltså jag må inte ha något liv, men jag vill fortfarande hem när jag kan stämpla ut från min schemalagda tid, fniss.

någon jag absolut inte väntade mig se dök upp på mitt jobb idag.
nu är banden klippta. på riktigt.
ett glas vin på det.

mys på ballen med musiken.

la la

Publicerad 2012-06-12 04:28:44 i Skitsnack,

det slog mig just att jag blivit lite dålig vad gäller min blogg. men om jag inte kommer skriva om mitt hjärtekrossande liv längre, vad ska vi hitta på då? kanske att jag snart är nykär och numera förtjust i en väldigt fin människa? bra ide Sofia, bra ide. och min underbara sommar såklart.

god morgon Sverige!

här kommer kingen in

Publicerad 2012-06-11 12:45:06 i Skitsnack,

ja jo, man börjar ju känna sig som kingen när man vaknar och ser att klockan är tolv. wtf, vad hände? jag vaknade först av ett sms klockan halv fyra som jag tänkte svara på, men vaknade av att jag låg med telefonen på magen och under kroppen låg mina glasögon (att dom fortfarande håller är ett under!). antagligen har jag försökt svarat på smset i sömnen utan att lyckas. bra Sofia. så när jag vaknade andra gången var klockan kvart i sex av att mina fötter kliade, dumma arbete och förstöra dom. fotbad ikväll, yes sir.


nu sitter jag här och klockan är lite över halv ett. måste ta en dusch och äta lite frukost. segmode.
tatueraren med syrran och myskväll med middag & blåbärspaj med min fina Caroline. tänkte hinna med en kaffe hos nea också. fantastisk ledig dag! och mitt välmående är på topp. ännu mer fantastiskt.





vad som stör mig är när en person ger antydanden om att den mår dåligt eller säger att den gör det pga en del saker i livet just nu. personen ber dig lämna den ifred för att prata om det inom några dagar. personen hör inte av sig och man skickar därav ett sms i fråga om hur personen mår med tanke på att man blir orolig. noll svar. man får höra att personen träffat några nära vänner till mig och personen ger sken om lycka och välmående. nu, nästan en vecka senare får man ett svar och så var svaret, lyckan & välmåendet var på topp.
då undrar jag, vad fan är det frågan om?
om det är uppmärksamhet du vill ha så får du inte det genom att säga att livet är piss.

50-50

Publicerad 2012-06-11 01:53:01 i Skitsnack,

vad är oddsen att man hittar en person man tyckt varit väldigt intressant väldigt länge som man hade ihop det med för fem år sedan men inte riktigt vågat ta klivet kommer tillbaka och får en att sväva på rosa moln? väldigt konstig förklaring men känslan är otrolig.

så glad som jag var igår har jag inte varit på väldigt, väldigt länge. ren lycka, äkta lycka på äkta sanning.
fina människa.

april 2012

Publicerad 2012-06-09 11:07:38 i Skitsnack,

ett helt fucking jävla år spenderade jag tillsammans med dig. ett helt år.

och här står jag ensam kvar och är snuskigt glad över det. ett helt år. galet.

jag tänker på dig

Publicerad 2012-06-09 01:09:54 i Skitsnack,

varvar ner efter en helveteskväll på arbetet med ett glas vin och kents ljuva röst stömmar ur högtalarna. längtar till peace and love, så jag får se er på riktigt igen. jag måste banemig tacka Gud för att tim finns! hade nog aldrig överlevt kvällen utan honom. guldvärd!

så det blev inge corner, utsmetat smink och spretigt hår, nej tänkte jag och hörde vinet ropa på mig! spara lite cash på den också. det är ju liksom fest imorgon.. eller det blir ju idag, men väldigt mycket senare idag.
tänkte passa på att skriva några rader i en av mina noveller, men det tar emot. det är som om jag inte vågar få ned det på papper. för då har jag ju erkänt allt för mig själv, mina upplevelser. onda som goda. men det skulle vara riktigt nyttigt, så jag måste.


vilken färg har själen älskling?



ballen

Publicerad 2012-06-08 11:59:16 i Skitsnack,

insåg att det faktiskt var strålande sol utomhus så jag drog på mig bikinin och tog med data & frukost med mig ut på balkongen. älskar att jag har morgon/förmiddagssol, då den faktiskt är som starkast. skulle väl tippa på en solbränna den här gången med (jag lär mig aldrig det här solskydd).

sen känner jag lite såhär att det är jobbigt när man gått ner i vikt och är van att ha en viss storlek på bikiniöverdelen och att man inser att den man köpte är lite lite förstor. jaha, då får man lägga på sig lite hull då så kanske brösten och rumpan kommer tillbaka!
människokroppen är fantastisk.

nej nu kom molnen, då går vi in igen då.

en treklöver

Publicerad 2012-06-08 10:02:19 i Skitsnack,

det är ganska fascinerande, jag drömmer inte längre. eller jo visst drömmer jag men inte om sådant jag inte vill drömma om. och mardrömmarna är borta också. nice. känns ändå lite sådär konstigt då jag inser att det är känslorna som börjar försvinna. det är riktigt energikrävande att vara kär men samtidigt riktigt mysigt - om den är besvarad.

jag gick och la mig på soffan men insåg att sängen var mysigare. en kvart till sen är jag redo för dagen!

one love

Publicerad 2012-06-07 23:50:28 i Skitsnack,

one love.
shit vad det uttrycket betyder mycket för mig.
det påminner om det kapitel i mitt liv, ¨
som nu är avslutat och färdigt.
ett viktigt kapitel i mitt liv.
det är över nu och det är jag glad för.
du kommer alltid betyda mycket för mig,
det vi hade som var bra och den du var då.
personen jag älskade mer än allt annat i denna värld.
jag trodde jag var rätt för dig
och du för mig men så var inte fallet.
jag må varit rätt för dig,
men du lever i en annan dimension jag inte kan komma till.
jag hoppas du mår bra snart och att du finner lycka i livet.
den riktiga lyckan.

Bless you.

oh, happy day

Publicerad 2012-06-07 23:06:13 i Skitsnack,

det är otroligt vad personer man tycker om kan göra en glad!
lycka är levebröd.

jaha, klockan är elva.
hade jag öppnat hade jag förmodligen sovit stenhårt den här tiden, men nu stänger jag imorgon. fantastiskt. eller inte. men om jag hade öppnat imorgon hade jag öppnat på söndag och det hade inte gillats för på lördag är det examensparty! längtar, för det kommer bli så kul. middag och glada människor hos kvinnan. puss på det.

nu blir det duschen och lägga säga i sängen,
förhoppningsvis är filmen jag vill se färdig.
Coraline var snuskigt bra. rekommenderas.

 
dessa fantastiska solnedgångar.


solen, jag efterlyser dig

Publicerad 2012-06-07 12:37:57 i Skitsnack,

sov lite längre än väntat, måste varit för jag blev väckt halv sex av stackars mollan som hade problem på arbetet. och det slog mig när jag vaknade då hur hårt jag sovit och hur snabbt jag måste somnat inatt. en god natts sömn gillas. ja, nu har man vänt på dygnet i alla fall. stängning fredag och söndag så blir det fem dagars öppning nästa vecka. om jag kommer vara paj.

har druckit en nice kopp kaffe och tänkte bege mig in i duschen.
det bär in till storstaden med ollebus för att möta upp biz. förhoppningsvis blir det ett dopp på kairo ikväll, allt beror på hur länge solen ska gömma sig. jag förbereder väskan i alla fall!

jag vill ha min skatteåterbäring. nu.
peace and love biljett ska betalas till madde följt av beställning av linser & glasögon. hoppas på pengar över till en emmabodabiljett också, det börjar bli tajt. jag bara undrar, hur mycket skatt får man tillbaka på resor? drog av 13200:-
fattar ingenting.

heartbreaking

Publicerad 2012-06-07 01:32:26 i Skitsnack,

det är lustigt. hur man än försöker.. hur slutar man älska någon? jag vill hjälpa, fastän jag vet att jag inte kan. mitt hjärta är ditt att förstöra.

svenska nationaldagen

Publicerad 2012-06-06 23:11:42 i Skitsnack,

jobbade tidigt imorse medan alla på facebook var ute och roade sig i natten. ja, mer eller mindre avis måste jag ju säga men vad är väl en bal på slottet? fick sluta en timme tidigare så blev det hem och nappa på soffan sen iväg på äventyr till rosers.
ösregn betydde bygga skydd fort! grabbarna kirrade det bra lagom till det slutade blåsa och solen började skina. men mysigt hade vi så jag ska verkligen inte klaga. tänk vad bra sällskap kan lätta upp stämningen! ett dopp hade inte suttit fel men glömmer man badkläder så gör man.

sitter just nu och myser med ett glas vin, tänkte ta en dusch och se på Coraline.
är helt lyrisk över att jag får träffa mina fina pojkar imorgon!





får väl se om man får ett mystiskt samtal i natten.
det verkar vara en jobbig period igen..
kanske därav "allt huggande".
well, jag är van och såklart ställer jag upp som den fina människa jag är.
Bless.

röda dagar, vad är det?

Publicerad 2012-06-05 21:51:37 i Skitsnack,

jag kan inte sluta tänka, tänker du på mig? och så börjar jag undra, vem är du egentligen. har jag någonsin känt ditt rätta jag? för just nu har jag ingen aning, den jag kände.. han finns inte längre.
jag vaknar fortfarande flera gånger på natten och tittar på min telefon. tomt.


degat hemma hos mor hela kvällen, fått ner jätte mycket bra film och resten av new girl, så nu har jag massor att titta på! då behöver man inte ha dåligt samvete när man lägger sig i sängen direkt efter jobbet eller spenderar hela dagen inomhus! fniss.

en dag kvar till ledig och nu är Olle hemma!

innaför mina palatsmurar

Publicerad 2012-06-04 20:28:50 i Skitsnack,

efter att ha städat lägenheten ända sedan jag kom hem från jobbet, så det luktar citron när man kommer in i hemmet sitter jag i sängen och ser på aladdin. disney gillas. "ta en kaka"
jag passade dessutom på att organisera i förrådet så jag kunde rensa sånt som inte ska vara inne i lägenheten. förhoppningsvis kommer jag få en till 90säng till mitt andra rum så det blir en dubbelsäng där också, så jag kan göra det lite mysigt med lampor och gardiner. då vill någon väl sova över här visst? fniss.


jag tänkte lite på det här med personligheter idag. hade även en väldigt intressant diskussion med tanja påvägen hem från jobbet. man inser ett och annat när man är på egen resande fot i livet. öppnar upp ögonen för ett och annat.
människor som kräver uppmärksamhet omedvetet och alltid sätter sig själv först men samtidigt är oerhört empatisk.. ja, jag vet inte. människor slutar aldrig förvåna, man tror sig känna dem utan och innan men så fort det inte går deras väg förändras dem på en sekund. kommer nog aldrig riktigt förstå. är även jag en sån?



den här världen är lustig.
jag trivs rätt bra ensam faktiskt. det är liksom enklast så.

people voting, I won

Publicerad 2012-06-03 20:46:29 i Skitsnack,

jag tackar faktiskt för all den respekt jag får, det gör jag. ibland orkar jag inte ha kontakt för vissa dagar värker hjärtat och andra dagar känns det riktigt bra. som när du ringt mig två kvällar i rad. jag uppskattar att du tänker på mig. förälskelsen må ha varit stor men den dör mer och mer för varje dag som går. du är viktig och jag behöver dig i mitt liv, även om vi inte kan ha ett liv tillsammans. jag längtar verkligen till den dagen mitt hjärta släppt dig och vi kan vara vänner på riktigt.

om mitt hjärta tillåter ses vi på torsdag. första gången på två månader. galet.



det finns två människor i den här världen som jag skulle kunna gifta mig med. skulle någon av dessa människor ringa mig imorgon och säga, Sofia vill du gifta dig och spendera ditt liv med mig? jag skulle svara ja, utan tvekan. det är otroligt vad människor i ens liv kan betyda så mycket. ni två kommer alltid ha den största platsen i mitt hjärta och alltid betyda allt för mig. ni är viktiga och jag behöver er för att existera. tack för att jag får finnas i era liv och att ni finns i mitt. jag älskar er, no matter what.

nu ska jag somna till Year Zero. jäkla grottfilm, fniss. ibland önskar jag att jag kunde se framtiden. hur den kommer att bli för mig. vissa dagar känns allt så hopplöst men oftast är de fantastiska. tack för min helg och tack för alla de upplevelser jag får uppleva. Bless

världens bästa natt

Publicerad 2012-06-03 18:17:18 i Skitsnack,

deadmau5 igår. helt freaking amazing! helt klart det bästa jag har sett och kan ju säga att alla som inte var där har missat något riktigt, riktigt bra.













3h senare, dygnsurt värre men fyfan vad värt.
bra start på sommaren.
nu längtar jag till bästa ollebus kommer hem.
då är livet komplett!

fantastiska dagar.. typ

Publicerad 2012-06-02 12:05:41 i Skitsnack,

gröna lund bjöd på timbutku häromdagen och det var regn, regn och regn! inga problem till en början, men fan vad man tröttnar!
hur som helst så var det freaking awesome!








så tog vi en tripp i lustiga huset. har man druckit två öl så blir man fan.. full?



ikväll är det deadmau5 med sis! fett epic.
nu kör vi livet, nu kör vi.

klockan slog just halv två

Publicerad 2012-06-02 01:39:23 i Skitsnack,

jag vaknade av mig själv och sen med telefonen i handen ringer han. jag ville prata med dig inatt, det ville inte du men nu ringde du ändå.

mina villkor, min vilja. it's the shizzle!
det var ett bra samtal, nu ska jag somna om, fett gott ska jag sova. deadmau5 imorgon med sis!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela