Sofia var namnet

"livet deluxe"

huskur deluxe

Publicerad 2012-10-31 22:08:55 i Skitsnack,

nu har min snälla mor donerat läkemedel till mig. citron och ingefära! jag hoppas bladningen smakar, tvivlet är stort. kan ju inte vara värre än mollipect..
 
 
 

bloody wednesday

Publicerad 2012-10-31 15:04:00 i Skitsnack,

jag har blivit star wars nörd. 

bihåleinflammation verkar vara pågång. värker satan i bihålorna! 
var är min vardagliga tur?
 
sängen och soffan är min bästa vän.
och min pixarbox! disney rockar fett.
 
 
 
 

professional griefers

Publicerad 2012-10-30 16:47:00 i Skitsnack,

vad är det för fel på mitt immunförsvar?
 
ljuger inte när jag säger att jag vaknade var tredje timme inatt följt av varannan. så mycket slem i halsen att jag knappt kunde andas och så ska man hosta så gör det ont i hela strupen! gah. tycker så sjukt synd om mig själv att jag fan blir förbannad. och så sprutar näsan som en jävla fontän.
 
lackar hårt.
 
jag har inte tid och råd att vara sjuk!

keeper får laga mat åt mig och ta hand om mig så jag drar dit.. star wars episode fyra ska det bli också! sängen är min vän.
puss.
 
 

viskar nya språk

Publicerad 2012-10-29 23:25:00 i Skitsnack,

du tog mig i handen och på scenen sjöng han,
'framåt för evigt - du och jag ska dit'.
jag frågade vad det var för fel på dig och du svarade,
- du kom och ordnade upp livet.
 
 ❤
 
 
 

tillbaka i tiden

Publicerad 2012-10-29 22:57:00 i Skitsnack,

skrev värsta poesi inlägget igår. vad händer? min anslutning dör och säger: sidan kan ej visas. fucking error. då blir sofia arg och uppdaterar inte alls.
men vi gör ett nytt försök nu då!
 
kent i högtalarna så poppar orden upp i hjärnan. färger på natten, jag ryser in i själen.
 
återförsoning, kärlek och mysgos. det kan sätta ord på min helg. en mycket bra första helg i mitt kalla Sverige. jag älskar att vara hemma, samtidigt som jag hatar det. hata är ett hårt ord som ej bör användas i vardagliga samtal, men det är sant: en del av mig hatar att vara hemma. det gör ont i mig när jag inte får vara där jag känner mig som lyckligast, vara på den plats jag känner mig hemma på, där jag alltid ler. mitt älskade USA. jag håller med om att politiken suger, sjukvården är sjuk (lol) och mycket runt omkring är inte okej. men det är där mer än halva mitt hjärta är och alltid varit.
 
en dag ska jag våga ta mig dit och aldrig mer återvända.
en annan gång, ett annat liv.
 

sitter med ljusen tända i min lägenhet och regnet smattrar mot rutorna och marken utanför. jag lyssnar på kent. och jag är ensam. jag njuter av min ensamhet. tystnaden. inga krav från något eller någon. jag behöver inte vara svartsjuk, rädd för att bli lämnad eller känna mig ensam bara för att jag är ensam just i denna stund. jag får träffa dig imorgon, i helgen och varje dag i resten av mitt liv om vi så behagar. i hela mitt liv har jag väntat på någon som dig.
 
i have loved and lost. jag har bränt broar och blivid bränd. jag har väntat, längtat, älskat, förlorat och jag har lärt mig älska igen. lärt mig att inte vara rädd. lärt mig innebörden av att offra sådant som inte egentligen är viktigt. jag har lärt mig vad som sårar. jag har lärt mig le åt saker jag brukade gråta över. jag har lärt mig att se mig i spegeln, in i mina egna ögon och säga: Sofia, det löser sig, allt kommer att ordna sig.
 
det viktigaste i livet är sanning och tillit. 
utan ärlighet är du förlorad. finns ingen tillit är allt förlorat.
 
till min förlorade värld:
du ljög och du bedrog mig. men för vad du än gjort är du förlåten. one love
 
fråga mig vad kärlek är och jag kommer säga, jag vet ej vad svaret är! det bara är vad det är!
 
 

det var en kväll..

Publicerad 2012-10-27 08:53:58 i Skitsnack,

jag tar av mig masken på nytt och blottar min själ, igen. och denna gång känns det rätt att kasta skiten i sjön. 
 
tack för att du visar mig att kärlek faktiskt finns.
 
 

holy shit

Publicerad 2012-10-25 11:25:00 i Skitsnack,

för en timme sedan vaknade jag och har inte ens hört klockan, vilket är ytterst ytterst ovanligt! då har jag sovit totalt 15h. förvisso har jag vaknat en del av mardrömmar denna natt men det hör inte till saken! 15h.. jag slutar aldrig förvåna!
 
telefonen visar minusgrader utomhus men jag kan inte undgå att skåda det fina vädret! sol som tränger genom molnen och lyser upp lägenhetens fina vråer. träden lyses upp i höstens alla färger och jag känner harmoni. hade dock kunnat sova till det blev mörkt igen, men nu verkar jag ha kommit ikapp dygnet då jag till och med var hungrig när jag vaknade.
 
kvällsjobb idag för första gången på månader. spännande!
imorgon blir det kvällsmys med star wars, kunde inte längta mer! vilket betyder att mitt mellanpass kommer gå fort imorgon, yippieyayyey!
 
te, macka och blåbärssoppa till "efter tio" på fyran. wannabe grownup.
 

svaret på sorg

Publicerad 2012-10-24 22:14:00 i Skitsnack,

om jag skulle våga berätta, släppa det ut, så att alla får veta. 
 
bli dömd, ifrågasatt och tycken synd om. 
nej, det är inte syftet.
bara få folk att förstå. vad livet kan bedra dig med men låta dig gå vidare och lära dig av synder och misstag, förlåta andras misstag och inte hata. våga gråta, våga komma över och inte låta dig ta en bit av det onda som leder dig på en mörk väg svår att ta sig ur. 
 
jag står här idag. jag är glad. jag är lycklig. jag lever.
 
 
 

kaos i huvudet

Publicerad 2012-10-24 21:50:50 i Skitsnack,

vakna i något slags koma av att jag behövde kissa. ramlade fram med grumliga ögon till toan och deckade snart i sängen igen. sovit en halvtimme. melationin tabletten verkar ha funkat i alla fall då jag börjat snarka på stört efter jag lagt huvudet på kudden och därav mörheten och avslappningen i sinnet. vakna igen. vägra kolla på klockan. somna om. drömma mardrömmar och vakna klockan tre, klarvaken.
 
vad det än nu var som väckte mig. fuck you.
jetlagg motherfucker.
 
och vad gör man klockan tre en onsdagnatt när man för en gångs skull har sovmorgon? ja, testade vila och somna om men ha ha. upp och ta en långdusch och åka en halvtimme tidigare till jobbet. som dock kom att bli min död kring ett. autopilot på och fokusera på endast jobbet och tiden till man fick stämpla ut.
 
hem, bom - slockna på soffan i fyra timmar och vakna klockan åtta.
tiden i min hjärna vill verkligen inte vara min vän.
 
keppin' it up!
 
 

fjortissemanary

Publicerad 2012-10-23 13:58:00 i Skitsnack,

nu ska jag börja ordentligt med det här igen och inte skriva massa larv.
 
jag fick fetångest när jag vaknade upp denna morgon och upptäckte att jag var hemma. sen började jag tänka på mina möjligheter i detta land istället. har haft en givande vecka med min fantastiska faster (världens bästa om ni frågar mig) med en hel del visdom och bollande kring livet. jag ska nog ordna något riktigt bra till mig. kan ju starta med att tänka på utbildning och jobb. man måste ju börja någonstans.
 
och man ska ju ej gråta floder över sådant man inte har utan glädjas åt det man har. wannabekids. hem. familj. världensbästa vänner. jobb. keeper.
 

ye, hade ju längsta flygresan igår. från i förrgår. inte som att flyga till LA men det känns ju som att jag bedriver världens längsta bakfylla här. rödsprängda ögon och hjärnan i trans. detta ska bearbetas med trassel, frukost klockan två och vila på soffan med mer film.
har för övrig tagit hem världens bästa grej för bakfylla. allt är bättre i USA. nästan.
 
otaggad tjej @washington dulles airport
soluppgång över island
 
 

älskade sverige

Publicerad 2012-10-22 16:22:54 i Skitsnack,

då var man tillbaka i det grå och kalla landet.
tänka sig att jag låg på gräset och solade igår, idag kan man inte ens gå ut i bara en tjocktröja. men det kanske bara jag som är känslig och lite måttligt deprimerad.
 
saknar aunty redan. 
drar i maj igen!
 
 

tåget det går runt runt runt

Publicerad 2012-10-21 00:49:00 i Skitsnack,

när hela världen snurrar när man ligger ned i sängen så mycket att man måste hålla i väggen, då kan man kalla sig snorfull. 
 

hade en snuskigt bra kväll i Richmond igår. det blev två tatueringar, vitnamesisk mat med god öl till och vin med jakeunderhållning! fantastisk kväll. hade dock sina nackdelar när vi alla vaknade upp imorse, men det var det värt! saknar min kusin redan och jag önskar den andra kunnat vara med. men jag kommer tillbaka. mer snart än jag anar.
 
 
lilla my på bus i natten med ingela @richmond
kallt gräs, vin och rök!
 

thursday night

Publicerad 2012-10-19 17:39:08 i Skitsnack,

sitter och tittar på discovery channel och det handlar om mord. kriminologi.
omg vilka sjuka människor det finns i det här landet. sjukt grova mord. och! vilka intelligenta människor det finns som arbetar med att lösa morden.
intressant.
 
det blev ingen sitta-uppe-och-dricka-till-klockan-sju-kväll igår men några öl och skrattattacker fram till halv tre var epic. min faster är bäst, ingen protest.
 
idag står richmond på schemat. vi ska hälsa på cuz, åh vad jag längtat. 
 
gotta run. ciao bella

arlington

Publicerad 2012-10-18 04:56:00 i Skitsnack,

drink beer on a dancenight, well i'm doin okey.
2m guy said: you girl dance with me. HELL NO! ingela and paul is keeping em away. thank God.
 
nea i miss you so bad.
 
 

ilove

Publicerad 2012-10-18 01:04:00 i Skitsnack,

klockan är sju, solen har just gått ned och det blivit mörkt. vi har tänt ljus och lyssnat på crystal castle och pet shop boys. sitter fortfarande ute och dricker vin, skrattar i massor.
 
ta mig aldrig härifrån.
jag önskar bara tiden kunde stanna, bara en minut.
 
 
sometimes I just wish love did'nt existed.
then I could stay here forever..
 
i'm gonna keep you now.
 
 
 

watergates

Publicerad 2012-10-17 20:37:56 i Skitsnack,

blev visst bara solbränd på ena sidan av ansiktet. solen här är kickass. 
 

hade en riktigt underbar dag igår, varmt väder och öl i solen på ett par barer vid vattnet. så blev det spelning på svenska ambassaden lite senare mot kvällen, IMMANU EL. postrock. skönt att höra sitt hemspråk ibland i ett annat land, fniss. och så raggade ju såklart min faster till sig lite skitsnack med bandet efteråt. jobbigt söta pojkar.. ovanlig musik, men riktigt riktigt mysig. och bra gjord. cred guys.
 
billig öl och hot wings på en rockbar, som bland annat var det starkaste jag ätit i hela mitt liv så jag blev alldeles vit i ansiktet och knappt kunde andas i natten, epic shit.
efterfest med vin och prata med mina fina där hemma när man kom hem. allt är i sin vanliga ordning. jag älskar mitt liv.
 
 
 
 
 
 
 
 
kickass day I say.
 
 

freaky tuesday

Publicerad 2012-10-16 17:30:00 i Skitsnack,

blir lite svårt att skriva när man gör saker hela tiden och man är så glad och hög på livet! jag kallar det ointressant läsning, men jag bjuder på det. med glimten i ögat.
 

vi dricker mycket öl och äter god mat. vi är uppe sent om nätterna och bara pratar om allt och ingenting. vi njuter av mycket värme och sol. vi skrattar mest hela tiden och älskar att prata svenska så att ingen förstår. folket här är extremt trevliga och jag får hela tiden komplimanger om hur söt&fin jag är (ye, skryt lagom sofia). jag har köpt fyra jätte fina plagg samt en drös med VS trosor och VS showergel med body butter. love pure seduction. sminkväskan är påfylld med billigt bare minerals (en tredjedel av priset! det är galet..). har en väldigt dålig sovrytm då min kropp vägrar vänja sig vid tiden, men det gör inget - det går över. 
 
nej, jag vill verkligen inte åka hem.
jag vill verkligen inte. 
jag vill bo här. jag vill stanna föralltid.
jag skulle passa in bra här och det gör ont i hjärtat att jag inte kan det. jag kan, men nej, det går inget. speciellt när man hittar något som drar en hem.
i mitt nästa liv ska jag vara rik och kunna bo här.
 

tysons corner

Publicerad 2012-10-16 02:36:00 i Skitsnack,

sena nätter, fulla glas.
 
på tysons corner, dricker öl med faster och skrattar. just tryckt i oss äckliga club sandwich och ska vidare till puben rakt över! inhandlat smink, victoria secret underkläder i massor och annat crap.. kläder.
 
kort och gott.
ciao bella.
 
 
 

USA

Publicerad 2012-10-14 17:22:09 i Skitsnack,

landade säkert efter 11h flygresa igår. tidigt var flyget till och med.
gjorde ett försök att se madagaskar 3. pausade efter en halvtimme och somna. andra försöket, såg tio minuter sedan somnade jag i resten av flygresan. kickass me.
 
jag kom in i landet utan misstankar (bra att jag slängde mina apelsiner!) så körde vi en McDonald's och en back öl på seven eleven och en utgång i old town! 
 
vakna kvart i åtta efter att ha lagt mig full tre.
BAM JETLAG.
vinfestival i bergen nästa.
 
 
 

may I never come back! fast jo.

Publicerad 2012-10-13 13:31:36 i Skitsnack,

björnen sover, rödluvan ligger vaken.
 
incheckat bagage, ett glas vin och lugnet i behåll (magen är som en tvättmaskin av resfeber!). jag tar mitt pickpack och flyr landet. oj vad jag längtat, oj vad kul jag ska ha, oj vad bra jag ska må! om elva timmar landar jag på Washington Dulles och där väntar min kära faster med ett glas redbull vodka. fniss.
 
hej då kylan, hej då deprimerande land.
rödluvan kommer tillbaka och då ska hon väcka björnen.
 
 

stanna

Publicerad 2012-10-12 07:17:00 i Skitsnack,

det är fruktan av att bli lämnad ensam som fördärvar och förstör. man tar det enkla valet - stanna kvar med tårarna i behåll.
 
 inte jag.
 
 

shape up

Publicerad 2012-10-11 17:19:16 i Skitsnack,

vad som händer är att rosen börjar blomma igen, jag som aldrig lyckas få något som vissnat att blomma igen! 
 
 
 

takin' back sunday

Publicerad 2012-10-10 20:53:00 i Skitsnack,

en människa som kan få dig att le genom att bara finnas i tanken och göra dig glad, som inte bringar fram någon form av ångest eller liknande. det är den som är värd din uppmärksamhet tillbaka.
 
simmade sakta runt i min simpla fantasi,
det lät mig förlora för att låta mig bli glad.
jag känner hur det bränner inom mig och jag känner ingen ånger.
 
 

kan jag få åka tillbaka? nu?

Publicerad 2012-10-10 20:40:39 i Skitsnack,

jag övervann några av mina största farhågor förra året,
och fan vad jag inte ångrar det och vill göra det tusen gånger till!
 
iloverollercoasters
 
 
 
 
 
 

genevé

Publicerad 2012-10-09 23:24:22 i Skitsnack,

mystisdag med myskläder och myskväll! komedi&kärleksfilm är bra grejer ibland. nu vill jag nästan komma hem igen.
 
men nej, på lördag blir det bravader i staterna! 
 
inga fler misstag, bara livsnjut.
jag tror min tid börjar.. nu!

you, me and the devil makes 3

Publicerad 2012-10-08 15:54:00 i Skitsnack,

irritationen ökar varje gång tanken kommer. vem bryr sig, varför prata om det, vad spelar det för roll? vad man tycker, tänker, säger, gör och inte rör bara en själv och ingen annan egentligen. jag är själv en bov i det dramat, det vet jag för jag är likadan och det är då det slår mig - varför i helvete bry sig? en persons förhållande till den här världen rör bara en själv och ingen annan. 
folk lägger sig i och sätter ord på någon annans känslor.
det spelar ju liksom ingen roll vad någon säger, tycker och tänker för man kommer ändå alltid i slutändan följa sitt eget hjärta och aldrig någon annans.
 
varför är man så sjukt intresserad av andras liv? 
vi bryr oss för mycket.
 

goda råd är långt ifrån skillnad att tycka och tänka bakom en människas rygg och prata om saker som endast rör någon eller några andra än sig själv. för det tycker jag är fel. den som förlorar på det, är den som öppnar käften sedan alla som håller med och gör samma sak.
 
been there, done that.
loved and lost.
 

am I dead or death

Publicerad 2012-10-07 20:31:12 i Skitsnack,

for what it's worth, I hope your attention is right. 
for whatever people think or say mine is the one who're coming to matter.
 
- keeper.
 
 

the best of: saturday

Publicerad 2012-10-07 19:24:00 i Skitsnack,

fyndade en hel del från skogen igår, en hel korg med trattkantareller och taggsvamp samt 1l lingon och blåbär! inte trodde väl jag att jag hade svampögon, men skenet bedrar! och så är det "bara" huka sig lite lätt så blottar sig alla bär på engång. mysigt värre! skogsmulle på lördagar, hell yes!
så lite impulsbak på det. kanelbullar ftw.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
så blev det öla på kvällen med min känsliga mage, men bra gick det och rund om fötterna blev man!
blå äger! siggis äger! min familj äger! mina vänner äger!
 
haft en bakis-deg-soffpotatis-dag med min fina syster och vi fortsätter kvällen med film och det efterlängtade solsidan! nostalgi, nostalgi. nya minnen ska skapas och jag ska släppa på mina hämningar. jag äger!
 
björnen sover, björnen sover i sitt lugna bo. han är inte farlig, bara man är varlig. björnen sover, björnen sover i sitt lugna bo.
 

enchanted

Publicerad 2012-10-06 11:10:24 i Skitsnack,

efter en myskväll hos mammi igår med syster, och konstant fnitter som vanligt, har jag upptäckt finessen med att inte vakna upp bakis - mysmorgon med nybakta scones och trassel!
 
 
svampplock väntar!
 

det fanns ingen bara du

Publicerad 2012-10-05 16:35:00 i Skitsnack,

- där står din drömkarl sofia.
 
det må varit, men långt ifrån nu! karl står inte ens på listan längre. 
vi talade om hur mycket man kan avguda någon och kom fram till besatthet. ja, det är hemskt hur man kan bli "besatt" av någon. jag väljer att kalla det beroende. och ja, det är sant. jag var snuskigt beroende av någon och det slet mig itu. ömsesidigt beroende kan man också kalla det, fast jag gick att ersätta med ett knäpp med fingrarna. det gick inte med dig. 
 
nyheten spred sig över arlanda, gratulationer från höger och vänster. 
nu är det ett faktum, jag måste bort därifrån.
jag kommer inte orka dras med dig var och varannan dag.
jag är för svag för det.
men ändå, fan vad glad jag är för att du mår bra, att det går bra för dig, att du äntligen ordnar upp ditt liv. din lycka är min olycka. din kärlek är mitt hat. 
ditt liv förstörde mig, inte du, ditt liv.

jag rycker på axlarna, ler och går vidare.
jag är lyckligare nu.
 
 

mackaver

Publicerad 2012-10-05 16:28:00 i Skitsnack,

två dagar sa vips och så är det helg, igen. skönt! men var tog veckan vägen? 
 
solen skiner och jag drog på mig västen och körde på hörlurarna med dunka dunka så ut och promenera! pw i cirka fyrtiofem minuter och de sista stegen hade känslan, stannar jag nu så faller jag ihop. man blir lite trött i kroppen efter sina tjugosextusen steg på jobbet med tunga lyft och en pw på det! bänkade ner mig i soffan med grisen (som för övrigt fått hicka, stackarn) och fortsätter dunka dunka. duschen väntar och sedan middag hos mor. ena syster får man träffa också! äntligen.
alltid på vift dom där.
 
så har vi dilemmat, festligheter i natten (nykter!) eller sova. svampplock imorgon. den stora frågan återstår. 
 
skål på er som ska ut på bravader ikväll!
 
 

devour

Publicerad 2012-10-04 18:48:53 i Skitsnack,

jag vaknade av att jag sjöng med i en av marilyn mansons texter, no reflection.
 
 
 
lustigt sätt att vakna på. jag är lustig.
 
 

todays fall

Publicerad 2012-10-04 16:25:31 i Skitsnack,

händerna luktar big och vanliga - jag är tillbaka i toppform! 
trodde jag... sitter nyduschad i en annan pyjamasskjorta och är helt slut i kropp och själ. den här dagen må varit en av de lugnaste, men visade min kropp vad magsjuka gör med den - tom. 
 
jag jagar min aptit och fick åtminstonde i mig halva min matlåda med en äppeljuice till. tog en te och kanelbulle till efterrätt eftersom det är "kanelbullens dag" lol. till frukost fick jag i mig en ost&skinkmacka samt en toast. så dagens synd, naturell cheeseburgare med en äppeljuice - allt för att kunna dricka en kopp kaffe. dock får jag lida lite för kaffet nu, uppblåst och aptit helt bortblåst. frågan är om det blir någon sprödbakad torsk med potatismos och stuvad bladspenat. kanske om en timme eller två.
först tänkte jag se en film med star wars, förstår bara inte i vilken ända man ska börja. well, google is your friend!
 
 
frågan är varför jag halv två vaknade upp med extrema magsmärtor, igen, så jag inte kunde ligga, sitta eller stå. och därmed inte heller sova. dock försvann det till det att jag vaknade till klockan kvart i fyra. jag måste ha slumrat till. samt att magen har smärtat så fort jag ansträngt mig idag. 
vad är det i min mage som bråkar med mig?
google is not my friend on that one..
 
 
 

humanity

Publicerad 2012-10-03 18:26:02 i Skitsnack,

massa sol när jag vaknade och massa sol i princip hela dagen. sen kom ösregnet! igen. det bara regnar, regnar och regnar.. personligen tycker jag att det är rätt så mysigt. speciellt om kvällarna och när man ska sova. dom stunder när man sitter inne och myser tycker jag inte att det gör något.
lite ljus, bra musik, film eller något tv-program och soffmode så blir det bra igen.
 
tog mig i kragen och borrade lite hål i väggen så jag kunde skruva upp mina tavlor. så fick farmors väv åka upp i sovrummet. blev riktigt, riktigt bra. jag är en kickass handywoman!
 

en bra middag bestående av citronmarinerad torsk med tagatelle pasta till. 
fattades bara en stor skål med sallad bredvid. 
 
bra hemmadag, imorgon nalkas jobb.
 
 

en dag till

Publicerad 2012-10-03 11:22:01 i Skitsnack,

skönt att börja känna sig som människa igen, sjukis en dag till bara - sen tar jag tag i livet! peppad till tusen. det känns bra nu.
 
 
 

enter sandman

Publicerad 2012-10-03 10:05:00 i Skitsnack,

vakna upp ur drömmen.

det gör så fruktansvärt ont att drömma om bra saker, saker som faktiskt skulle kunna vara men som är långt utom räckhåll när du vaknar. ibland undrar jag vad de försöker säga mig, vad är meningen med det som gör ont. jag vet att jag förlorade en gång, men det var inte mitt fel. du lämnade mig ståendes i dörrposten gråtandes utan att säga ett ord, du bara packade din väska och gick. jag passade aldrig in i din perfekta värld och det kommer jag förmodligen aldrig göra.
 
farväl min största och första kärlek!
 
du sjöng för mig en gång, långt innan vi blev ett par, långt innan alla känslor och sorg. då vi bara var vänner och bakade pepparkakshus tillsammans.
 
exit light, enter night.
sleep with one eye open and grip your pillow tight.
never mind that noise you heard, It's just the beast under your bed. 
take my hand and i'll tuck you in.
were off to never never-land.
 

nu ska min dag fortsätta med att se på törnrosa, städa och tänka på bättre tider!
vi önskar oss bara saker när man inte kan se det fina man redan har.
 
 

photosession

Publicerad 2012-10-02 19:06:00 i Skitsnack,

when you need to take a breath or two,
I know the perfect place - down the lake.

on the way home, someone's always stalkin' me..
the lamp has the answers..
autumn's comin' closer..
like the apples fallin' down, so are we..
 
know my brain feels clean.
where's my keeper?
la la..
 

shower off your tears

Publicerad 2012-10-02 17:51:43 i Skitsnack,

vädret ute börjar spricka upp. mamma säger att man ska klara av att ta en hel promenad för att kunna säga att man är frisk. efter en lång dusch har jag bestämt mig för att ta på mig lite varma kläder och ta en promenad.
 
samt att jag kom fram till ett par nyårslöften för 2013.
jag ska börja träna.
yoga och styrketräning.
samt en promenad varje dag.
jag ska sola två gånger i veckan, minst en i alla fall.
(så mina acneliknande finnar försvinner och man får lite ljus under den mörka tiden av året).
 
dags att börja ta hand om sig själv.
vitaminer skulle inte heller vara fel, bra mat och ingen mer läsk utom fre-lör. (boven till hyn!) ska ta mig i kragen och dricka lite mindre också, alkohol. det är okej att vara full någon gång ibland, men inte för ofta. ett glas vin eller två öl räcker faktiskt. dansar aldrig nykter - pff, det går.
 
sagt det förr, men nu är det banemig dags att må bra i kroppen!
 
 

lönlöst

Publicerad 2012-10-02 16:09:00 i Skitsnack,

för att få mig själv att förstå hur svårt det är för mig att få i mig mat just nu kan liknas vid att få i ett bulimifall mat. atleast I'm trying! 
 
idag försöker vi med något mindre.. ansträngande. "nudelsopppa" med kyckling och paprika. förhoppningsvis lite mer lättsmält än pannbiff och potatis som magen igår inte tyckte om. inte det minsta.
 
 

idioti

Publicerad 2012-10-01 23:12:00 i Skitsnack,

allt gör bara så ont. hur kan man sakna saker som bara gör så ont? lyckans timmar, alkoliserade timmar - minnesluckor. nej, inte dom jag syftar på, allt kring det. alla fina dagar jag upplevt, med betydande människor som nu saknas i mitt liv och aldrig kommer att komma tillbaka. och det gör ont och mycket av tiden i mitt förflutna gör ont. man ska vara lycklig åttio procent av tiden sa någon till mig. jag var lycklig minst femtio. varför smärta och saknad? jag gräver ner mig och tänker på obetydande saker. därför jag valde att ta mig därifrån. ta mig ur karusellen som bara gick runt, runt, runt. folk gick av och jag blev sittandes kvar. 
 
men nu när jag väl valde att gå av, hur kan det fortfarande göra så ont och jag känner saknaden av karusellen? tryggheten är saknaden. och det onda är att se folk som gick av före mig klev på andra karuseller som inte bara går runt, runt, runt utan faktiskt har en början och ett slut. ett val att kliva på nya karuseller, med en plats för två.
 
idioti och lurendrejeri.
 
kalla mig galen. jag är lite av en filosof. 
  
"en filosof är en person som ägnar sig åt filosofi. av grekiskans philos och sofia, det vill säga kärlek till visdom."
 
jag är dömd till mitt namn.
 
 

sofi wants ikea for home

Publicerad 2012-10-01 15:28:15 i Skitsnack,

farligt att sitta på ikeas hemsida. ännu mer farligt att vara på ikea (om man har pengar att spendera - eller inte). nu har jag fått inspiration som heter duga och jag önskar jag kunde vinna 20,000:- på lotto. nej, det är inte mycket pengar men skulle mycket väl räcka till det jag vill köpa.
 
ikea fantaster vet precis vilka möbler jag menar.
 
jag vill:
ta bort min stående hylla i sovrummet och ersätta med en malmbyrå att ha teven på. en fotpall ektorp med ludde pläd på samt en stående lampa till bredvid. myspys sådär.
jag vill ha en hemnes sängstomme i brunsvart samt en hylla ovanför sängen till höger att stapla böcker och annat fint på. samt två lampor hängades på väggen. två små foton på väggen bredvid på mig och min love. (?)
mitt vitrinskåp i vardagsrummet ska ersättas med ett hemnes vitrinskåp, bort med blomman framför. samt en hemneshylla med tre fack ovanför teven. ledbelysning kring teven. kickass. nya gardiner i rosa och vitt skulle inte sitta fel heller. passar fint till mina plädar och kuddar.
 
sen att jag vill tapetsera om hallen med mönstertapet i och göra om till något enkelt är en annan femma. jag tror jag måste bo kvar här ett bra tag. let so be it!
 
 

ilovegivinstuff

Publicerad 2012-10-01 14:39:30 i Skitsnack,

när jag kommer hem från USA ska det börjas byggas pärlplattor igen.
först ut blir super mario, luigi och ett-liv-svampen. 
sedan blir det ett försök med svampbob och patrik.
lyckas jag blir det smycken av det hela!
 
några önskemål?
 
hade tänkt börja men hade inte de viktigaste färgerna.
nu blir det fortsatt tittande på scooby doo på cartoon network - nostalgi. tacka att barnkanaler finns när man är sjuk!

live or lost

Publicerad 2012-10-01 09:02:05 i Skitsnack,

ye, man drömmer ju verkligen om det sistnämnda man tänker på innan man sover. I wish you did'nt and what I saw was the keeper in my dreams.. whatever. my Satan has a plan for me. 
 
jag har lite svårt för fullmåne.
 
nu har jag tagit det stora steget att ta mig från sängen till soffan. känns som sagt att jag är sjuk mest hela tiden. det suger. 
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela