Sofia var namnet

"livet deluxe"

fira in våren

Publicerad 2013-04-30 15:15:43 i Skitsnack,

en sann vän lämnar inte någon i sticket. ett löfte är ett löfte, till vem man än givit det. 
det är jag.
 
oplanerad valborg med skumpa.. vilse någonstans!
låter rätt fränt, vi kör på den.
 
 

vi lär dig, du lär oss

Publicerad 2013-04-29 16:38:00 i Skitsnack,

heeeeeeeeeeeeeeelt paj. 

jag har bara jobbat två dagar och det känns i kroppen som att jag jobbat typ två hundra dagar i rad. måste vara festandet mellan mina lediga dagar, det faktum att min kropp inte får vila. så har vi den här fantastiska valborg imorgon också, ännu en hård natt med dagen-efter-slitage. men är livet en fest så är den ju det. för och nackdelar med allt. 
nästa vecka blir det långledigt. fyfan vad härligt. bort till landet ingenstans! blir förmodligen en hel del fiske satt det är bara öppna upp ögonen och lära sig. måste be jens plocka ihop ett set till mig. ett par dampanfall senare så blir det nog super. 
 
WOOOOAAA vad jag önskar jag kunde dra till muppsala imorgon, supa i parken och kissa i buskar med solbrillor på. nåväl, cash is king.
 
för kvällen blir det babysitter. pizza och film med lillebror! 
han som har en fantastisk förmåga att alltid, alltid göra mig glad. en klapp på kinden när man är ledsen så är problemen ur världen på ett ungefär. världens bästa lillebror.
 
 

dansar otakt

Publicerad 2013-04-29 05:03:29 i Skitsnack,

it's like I'm one world away just cause I did'nt behave.  
 
fastnar i musiken i bilen och slår på högsta möjliga värme, vrider på nyckeln och slår av motorn och blundar. will it ever gonna be the same?
det här som varit kanske var den lätta biten och den svåra kommer nu?
 

jag vill bara vara nykär, känna noll bekymmer, ha den jag älskar nära mig en vecka i sträck varje gång jag sover. jag saknar, varför inte du?
 
 

let's rock

Publicerad 2013-04-28 20:58:28 i Skitsnack,

vi dissar idolfredagar med vin och kör fruktsallad och bingolotto istället! nu har våra bingosöndagar börjat! först den till vinst vinner. lolz.
 
let's rock this game. #tantmode
 
 

immortal

Publicerad 2013-04-28 20:39:50 i Skitsnack,

tänk om det går åt helvete. tänk om det inte funkar. tänk om det inte blir som man har tänkt. tänk om allt bara har varit för bra för att vara sant. tänk om, tänk om, tänk om..
tankarna snurrar, jag bråkar med mitt inre och någon annans för att söka svar men svaren blir till mer frågor och problemen växer och blir större. vad kommer att hända nu då? 
"allting kommer bli bra tillslut, du ska se att allting ordnar sig"
 
- mördaren ska dö.
 
jag ska segra, jag ska leva lycklig i alla mina dagar. 
demonjävlar.
 
 

var beredd

Publicerad 2013-04-27 22:45:57 i Skitsnack,

klockan är alldeles för mycket egentligen men hockeymatchen var för sevärd helt enkelt och varje minut med min karl är värd allt. själv i sängen, då suger livet men nej! torsdagen och fredagen (igår) var bästa på länge.
 
invigning av låtsas pappas butik igår kväll, helt fantastiskt! femtio flak öl, trettio boxar med vin och sagolikt många flaskor skumpa och whiskey plus miljonärer, en sjuhelvetes båt - party med uggla och cigarr, sen sist men inte minst skjutbanan.
mamma och jag är helt sålda på gevär och ammution. jädrar vilken kick. blivande kvinnor med jaktlicens nästa!  diskussion på hotellrum i flera timmar och decka bredvid världens bästa. jag älskar dig. 
ja, kunde fan inte bli en bättre fest! förutom att jag faktiskt ibland förtjänar att dra åt helvete och få ett knäckt näsben. och du älskar mig ändå.
fan vad jag funnit mannen i mitt liv.
 

bjussar på en bild med berra å morsan och tackar för helgen!
 
Bra jävla liv!
 
 

be fine again

Publicerad 2013-04-26 13:23:40 i Skitsnack,

så, skalan bara dalar! svårt att hålla tassarna borta så nu kör vi hundra procent på den här bloggen. lika bra! inget är skrivet i sten, eller vad säger man?
 
hej, jag heter sofia och är tjugotre år och jag har fått åderbrock. 
nej, nu överdrev jag en smula men något knas upptäckte jag på benet. haft ont, som träningsvärk och det har gjort ont när man trycker på ådrorna. en liten utbuktning uppe vid knät. jätte läskigt. 
tydligen ska jag inte oroa mig, bara tänka på att röra mig ordentligt och inom en snar framtid börja använda stödstrumpa. oj vad det känns att man börjar bli gammal. fast jag är alldeles för ung, det är ju det som är grejen! nåväl. kristian lovar att han tycker om mig ändå! (bästa!)
 
nej, ingen depp pepp - nu tänker vi framåt och glädjs av vad den fantastiska framtid kommer att erbjuda! hjärtat är hemma på obestämd tid (typ), dessutom en dag tidigare så jag redan har hunnit med massa gos! nu ska jag bara njuta av min lediga kväll och dag imorgon.
 
kvällen bjuder på vip invigning på huntyard & berras följt av hotellnatt. 
fyfan, life's acutally good. 
 
 
 

vi pressas av tid

Publicerad 2013-04-23 20:28:01 i Skitsnack,

inser att bloggen min blivit lite för ointressant för att läsa så det kanske snart är dags att lägga ner den?
 
illamående, irritation, hat, kärlek, välmående, välbefinnande.. vad finns det kvar? jag vill börja fota igen.
 
ur perspektiv. idag, imorgon och.. sen.
 
 

LEGEND!

Publicerad 2013-04-23 16:47:22 i Skitsnack,

black sabbath i november då! nu får du fan se till att överleva till årets slut ozzy!
 
 

minnena består

Publicerad 2013-04-22 20:51:00 i Skitsnack,

hade inte alls någon skrivlust igår. ingen som helst lust alls till något. jag brukar inte vara bakis längre, dock trött och noll ork i kropp&själ, vilket ju å andra sidan kan bero på allt detta jobbande och inte mycket sömn! snittar 6-7h per natt som max, varit lite dåligt på det senaste veckan. det gäller att ta hand om sig hur som för att orka med!
vaknade upp imorse med världens redigaste huvudvärk och yrsel, med detta kom illamående och jag ville typ dö. en sen bakfylla? kanske kroppen som behöver vila.. noll motivation hela dagen. fan vad jag hatar det ibland. jobbigt att vara omotiverad och grinig.
en dusch senare hemma blev det sminkning och fix av hår! tänkte ställa in hela middagen men vinden vände kort sagt! tant britta "fammo" och marina kom över och gjorde mig sällskap över middag och fika. prata gamla minnen och framtid. Gud vad jag behöver det här. folk omkring mig. prata.
 
jag har hållt väldigt mycket inom mig de senaste månaderna, gjort mig själv till en tickande bomb. detta har lett till många diskussoner, tårar, svartsjuka och andra otrevligheter. jag hatar mig själv när det blir så. det är inte alls den jag är eller vill vara. min självkänsla sjunker till botten och jag vet inte riktigt vem jag är. svackor. ostabilitet. trodde det skulle vara över nu, men jag antar det är en del som tillhör livet. allt kan inte vara på topp jämt, man kan ju faktiskt inte alls se det positiva med livet om man inte får ha lite motgångar ibland.
 
nu är det vår igen, jag kommer få en redig pollenchock och bli dödssjuk någon gång i maj som jag alltid får och det kommer gå över och sen så är det sommar. solen är uppe fler timmar på dygnet och jag älskar solen, den får mig att le och må bra. jag behöver den. (jag skulle behöva bo i typ.. utomlands. mer sol till folket!)
nu får det fan bara ta och bli bättre.
 
så antar jag att det känns bättre när han kommer hem. så jag får umgås, pussas, kramas och gosa när jag än känner för. typ. glad flickvän! längtan är oändlig.
 
 

debaser medis

Publicerad 2013-04-21 21:00:48 i Skitsnack,

deg i sängen. plöjt igenom en star wars film och massor med frukt&bär till. ja, lite sliten efter gårdagens bravader! det blev "ikväll är vi kungar" med ison, fille och petter på debaser medis. helt otrolig man det där alltså, petter. tänk att tolv år gått sedan jag hörde såklart och hör den tolv år senare live av samma man och rösten är fortfarande densamma! kickass.
 
började gråta, såklart, till stationen. började dock tidigare än jag trodde, till längesen. fyfan vilka fina låtar. och jag gråter mycket sällan till musik jag ser och hör. 
 
 
 
tack madde, jag behövde verkligen det här! puss på dig.
 
 

j ä d

Publicerad 2013-04-19 21:57:17 i Skitsnack,

du är en dröm jag aldrig behöver vakna upp från. den finaste dröm jag aldrig glömmer och den jag helst vill ha varje minut i mitt liv.
 
bara doften utav dig gör mig svag och jag svävar på moln i din närhet.
"vad vore jag utan dina andetag?"
 
 
 

om himlen finns är jag förlorad

Publicerad 2013-04-19 19:11:00 i Skitsnack,

 
framåt för evigt, du och jag ska dit, som levande bevis!
 
det är så svårt att säga till nån, vad man egentligen tycker och tänker om nån. det enda jag vill är din mun tätt emot min och känna din kropp emot min. jag hoppas du hör mig var du än är. det känns som jag blivit halv. hur förklarar man vad man egentligen känner för någon?
kärleken skonar ingen.
 
"dom var bara kids, men gifte sig ändå och flög till krakow.
men det var så mycket sorgligt under den trippen, för han älskade henne inte och hon märkte inget.
och hennes nye kärlek bände ner honom så lätt inför henne och det var första gången han fick stryk av en främling. hur skulle han kunna hålla tillbaka tårarna?
det var precis så han lämnade henne, dammig under ett träd och det var den sista gången han såg henne.
han somnade bakom sina nya solglasögon och han drömde att han inte behövde nån, och när han vakna satt en lapp i hans panna '- Nu vet du allt om ingenting, din jävla sopa'.
jag var tvungen att förändra nånting, du hade just lämnat mig. jag vakna upp och höll om en dunk gin, men i drömmen jag just drömt höll jag om dig.
jag såg min ungdomsdröm trampa gasen i botten och sen köra rakt in i en bergväg.
man måste genom skam, genom drömmar, man måste dö några gånger innan man kan leva"
 
hur förklarar man för någon hur sårad man en gång blivit?
hur förklarar man för någon hur mycket någon annan kan göra en illa?
hur förklarar man hur mycket saker och ting kan smärta?
hur förklarar man för någon hur mycket små saker kan bli så stora?
hur förklarar man för någon varför man vill ha ett livstecken från den man älskar när man inte själv är nära?
hur fan förklarar man hur det känns att personen man älskar träffat en gammal kärlek? 
hur i helvete förklarar man något för någon så att den förstår?
 
förälskelser är lätta att glömma, när man druckit än mer.
ingen tid för ånger, det blir bra för vad som än kommer.
 
 
 

bryt ut!

Publicerad 2013-04-18 17:13:56 i Skitsnack,

du kan gå din egen väg. eller lägga handen i en idiot. eller så kan du följa med mig.
 
"det finns egentligen ingen tid för ångest. när lyktorna tänds på andra sidan bron ser jag min önskan, min kärlek, min man. inget är aldrig skrivet i sten men vi älskar här och nu, vi hoppas på imorgon och för all framtid. jag ska aldrig ge upp, aldrig glömma vad som är viktigt. 
ingen hets älskling, det finns massor av tid, även på andra sidan." 
 
 

en dröm

Publicerad 2013-04-18 16:43:49 i Skitsnack,

jag bara önskar att du kunde förstå. mig. mitt inre. mina känslor. mina tankar. mitt hjärta.
 
 
 

peace n luv

Publicerad 2013-04-17 21:03:32 i Skitsnack,

jag är 24. i stan där jag bott är man någon, eller ingen alls. mamma sa alltid, "ha tålamod och du kommer ta dig någonstans". jag tänkte i paniken, om jag bara korsar vägen är jag fri sen. det var kallt ute och där gick han, som vann, min älskade. det finns alltid något äkta att hålla fast vid, lägg din hand i min, du kanske aldrig når dit du vill nå men du når alltid mig. ta aldrig handen någon som älskar dig, håll dig tätt intill. vi kan gå vår egen väg. jag ska älska dig till jorden gått under.
 
 

se aldrig bakåt

Publicerad 2013-04-17 20:51:47 i Skitsnack,

billiga rostmackor med massor av extrasaltat smör på. påminner mig om när jag var lite, morgonar hos 'farmor'. saknar att vara lite ibland. när man inte riktigt visste vad livet var för något.
 
nyss hemkommen från storstaden (för ovanlighetens skull). madde drog med mig på skivsignering på åhlens för att träffa världens bästa håkan. en och en halvtimmes kötid och det kändes inte ens länge. värt all väntan. han är så fin den mannen! "ja, det är klart jag väntar!" så sträckte jag fram handen och så kramade han om den hårt. det är som att all musik och all text han skapat rusade genom kroppen på en och samma gång, harmoni i tankar och själ. håkanmusik är terapimusik och har hjälpt mig mycket i mina dagar, vilket den fortfarande gör. till och med i skrivande stund. tack.
 
så stolt! vi ses i gbg i juni! 
 
 

just another tuesday

Publicerad 2013-04-16 21:57:25 i Skitsnack,

egentligen borde jag sova just nu. blivit lite dålig med att sova i tid dock. min minsta limit ligger i alla fall på sex timmar och den brukar funka. än är jag inte död! åtminstonde är det ju bra att jag ligger i sängen! sett klart avsnitt tretton av the following. panikbra serie, mycket värd att se. 
 
spenderat dagen med lite allt i allo. jobb som vanligt imorse klockan fem, handledare ftw. jag är för bra för det där jobbet alltså, vilket jag insåg i ett litet chatt talk med en kollega i köket. systrarna wallberg, ni har en förmåga att verkligen se det positiva i mig själv och få mig att inse hur bra jag egentligen är. jag måste försöka göra ett iq test på mensa, i hopp om att vara lite över medel. (vore ju ganska coolt. kanske därför jag är så knäpp..)
hur som helst så avgjordes min framtid lite idag, om allt går som jag vill men nu får det vara nog, nu kör vi. matte b (som numera heter matematik 3) ska sökas till hösten. 100p på 20veckor. jag kommer ju typ vilja döda mig själv (skämt åsido) men om det är vad som krävs för att kunna söka den utbildning jag vill så måste jag. får försöka till jag får godkänt helt enkelt! skulle dock behöva en personlig assistent.. nadia?! 
 
så en fika med min kvinna på det. pepptalk deluxe. 
våra värderingar och tankesätt börjar sakta smältas samman. fan vad bra gudföräldrar vi kommer att vara! om fem år. ingen panik, ingen stress. jag kommer fortfarande tycka det är kul att göra tryck med potatis och leka med pärlor. 
 
hem och städa järnet, dammsuga, skura och svabba badrum! så hamnade man här och klockan är tio. verkar som jag haft en intensiv dag och ännu är jag inte helt svimfärdig för jag är så trött. vad hände? jag kallar det: pw ftw och ja i helvete min pv kommer hem om två veckor! "föralltid". 
då kan jag äntligen komma tillbaka till mitt ordinarie liv! (mindre donken i vardagen, 160h räcker gott och väl).
 
det är en bra dag. en vanlig jävla tisdag.
och imorgon en tu man hand med världens bästa madde. och jag får krama håkis. NICE!
 
'10
 
 
"för jag ska aldrig dö nej"
 
 
 
 

livsgnista

Publicerad 2013-04-15 20:43:54 i Skitsnack,

pw klockan sju. kallt och ruggigt men när suget finns är det bara att köra, när det gäller välmående. på med lurarna och ut i vinden. körde min trettio minuters sträcka, den brukar vara rätt lagom på kvällskvisten. blir nog den längre rundan ner till stiftelsen och sshl när det blir lite varmare. lite jogging känns inte heller fel. dock känns det i fötterna att jag har helt fel skor. några färgglada nike som tränar rumpan när ekonomin tillåter får det bli! taggad tjej.
 
ikväll blev det petters röst i lurarna att motivera en på vägen. det är otroligt vilken betydelse musiken har i livet och vilken terapi den ger. jätte mycket visdom, massor med kloka ord. en tankeställare skulle jag säga. vi ses på lördag, jag längtar. du är en idol sedan liten och jag har aldrig fått se dig live så det ska bli en stor upplevelse och jag vet att du kommer leverera! en släng tårar när ison&fille kör "från hjärtat" och "stationen" kommer det ju säkerligen också bli. för gamla tiders skull.
 
det hände mig något lustigt under min promenad idag. det började regna. första tanken är ju som alltid "efter regn kommer solsken" men ack nej. jag njöt. varma droppar som föll i takt med att vinden tog tag i mig och gjorde något magiskt. det gav mig energi och ett leende på läpparna, känslan av att allt kommer att ordna sig. tålamod. jag var tvungen att stanna upp och ta emot dem mot ansiktet. befrielse, renad. 
naturen är mäktig. naturen är kung och drottning. vårt levebröd.
 
 
 
 
den ger mig nytt liv inombords och den renar mig från onda tankar. 
allting kommer bli bra till slut. kommer du ihåg,
- det finns en bra plan för dig och jag vet att du kommer få det väldigt bra.
 
 

för jag ska aldrig dö nej..

Publicerad 2013-04-15 04:58:00 i Skitsnack,

det är ändå du som väljer, så var noga med ditt val. det är ändå du som väljer - vem du är.

sluta bry sig om andra, sluta försöka ändra beteenden. vi är alla vuxna människor som gör egna prioriteringar i våra liv och väljer endast själva hur vi vill leva dom. ta käftsmällarna, lev med dom och gå vidare.
varje människans ända bov är en själv och det är vi själva som väljer den goda eller onda sidan.
 
kryptik.
 
tänk före ett agerande.
ta konsekvenserna och lär av dom, eller inte.
valen vi gör dom skapar vi själv.
 
 nu tar jag bara hand om mig själv istället.
 
 

freaking fucking sunday

Publicerad 2013-04-14 16:56:00 i Skitsnack,

oj oj vilka jävla humörsväningar damen har. men jag antar att det som sagt är en bieffekt för att jag är född till kvinna, så jag tar den. 
 
termometern visade tio grader utomhus när jag satt i bilen så jag fick ett dampryck och skrek högt och tydligt för mig själv, YES. pw ftw. (ber så hemskt mycket om ursäkt nea, jag glömde bort dig helt!). hörlurarna på och så hög musik på så att det bara är jag som existerar i hela världen, då är njutningen till fullo. får se om man får lite pengar över till ett par bra skor vid löning så blir nog njutningen för fötterna komplett också.
svettig som satan och pulsen så hög att man knappt kan andas! yes, då är man klar för idag.
ut och köra imorgon igen. BAM!
 
get my shit togheter var det någon som sa.
jag kör på den, det verkar vettigt. 
tanken om att hålla sig ifrån alkohol dock känns sådär, bara jag kan lägga av att bli så ledsen när jag dricker så är det lungt. vad är det om liksom?
 
vi kvinnor är komplicerade varelser. det är ju knappt så jag orkar med mig själv!
gör ett försök med kassler receptet.
 
 

jag kommer aldrig dela med mig

Publicerad 2013-04-13 21:26:59 i Skitsnack,

jag vet ju att det bästa inte hänt än! jag väntar med spänning.
 
det bästa jag gjort är ju att jag haffade det fullaste och dräggigaste jag kunde hitta på krogen. och att det kom att bli den som gjorde mig till den lyckligaste kvinnan på den här jorden anade jag ju aldrig! och man får aldrig nog, av den där famnen och den fantastiska doften av dig när du ligger bredvid och andas. man får aldrig nog av att vakna upp bredvid dig och somna bredvid dig. jag säger det igen, du är det bästa som hänt mig och någon/något ska aldrig någonsin få ta dig ifrån mig. jag väntar på oss. 
 
det var en tung natt. linus deckade hårt i extrarummet med jag och min kärlek grät ikapp. jamen typ. (ännu en avslöjande fastad. förlåt!) men karlar kan uppenbarligen gråta och det är då man inser hur jävla dum man är som kvinna ibland. en bieffekt som kommer från vaginan. lol. 
trött som tusan städade jag till halv sju efter en dusch, då jag insåg att det kanske var dags att sova! men det var det värt, slippa gå upp till ett kaos och kunna lägga sig på soffan i sin ZR och dega järnet. pizzainsats därmellan dock. 
 
ja, vi rockade siggis ännu en gång och siggis rockade oss. även om jag har ångest ibland så är den här jävla byn bäst. jag borde aldrig mer klaga eller gråta över mitt liv. fuck det förflutna, nu ser vi bara framåt och mot det livet kommer att ge oss.
 

 
 
vilka fina dagar du ger mig. förlåt för jag är självisk ibland!
den finaste mannen någonsin. och han är bara min.
 
 

steve

Publicerad 2013-04-12 20:30:08 i Skitsnack,

sjukt oaktiv tjej på den hära. no story to tell.
 
ska man bli full ikväll kanske? 
 

skrattar bäst som skrattar sist..

Publicerad 2013-04-09 21:17:56 i Skitsnack,

fem maskiner tvätt och två avsnitt suits senare ligger man i sängen. mer jobb och tvätt imorgon väntar.. puh. tur har man i alla fall när man har en papi som byter däck, tvättar min bil och hjälper mig att skruva upp saker hemma. kunde aldrig önska min en bättre! när jag blir mamma ska jag bli som han 
 
g'nite världen.
 
jag vill ju prata med min karl. upptagnaste mannen i världen tror jag. nåväl..
 
 
 
 

MAT!

Publicerad 2013-04-09 19:04:14 i Skitsnack,

eftersom jag måste hålla mig till min strikta matsedel för att hålla min sk strikta budget tog vi morgondagens val av mat istället, 
stuvade makaroner med köttbullar. det är fan alltid en hit!
 
 

tant säger

Publicerad 2013-04-09 17:05:00 i Skitsnack,

krämen dödar mitt ansikte men nu är jag sanerad och klar. nu ska det bara vädras väskor och skor samt tvättas typ 10 högar med kläder. bort med parasiter - in med bra bakterier! fniss.
 
må ju säga att den här dagen har varit en av de bättre (då menar jag på arbetet). lungt och sansat hela dagen. så fick jag ju stämpla ut när jag slutade för ovanlighetens skull! men jag ska inte klaga så mycket med tanke på att mitt schema varit så jävla bra hittills med ledighet och allt vilket kommer fortsätta månaden ut! frågan är bara vad man ska göra på valborg, någon med förslag?
 
laga lite krubb, kassler, pasta med fyra ostar och broccoli på sidan om. nytt recept jag hittade på ica.se "billiga veckan". verkar riktigt gott och kassler har jag ju inte ätit på evigheter och aldrig lagat i någon matträtt så det ska bli spännande. wish me luck!
 
dock upptäckte jag just att jag inte hade rätt ingridienser hemma.. ALLTSÅ.
 
 

lägg dig ner och sov nu lillesyster

Publicerad 2013-04-08 18:57:00 i Skitsnack,

nu börjar det bli ruskigt bra väder ute så fort solen kikar fram! och jag har invigt mina höga converse för våren/sommaren så nu får "uggsen" läggas på hyllan. dags att börja med pw:s igen då! min rumpa har börjat hänga.. jomentyp.
 
vi anlände till Stockholm alldeles försent igår, för min del. halv två var klockan när Jens hjälpte mig in med sakerna i lyan. hade förvisso slumrat en hel del i bilen som alla andra, men det var tungt när klockan ringde tjugo i fem imorse alltså. hade bra tur som kunde komma klockan sex! annars hade det varit hämtning av bil på arlanda och upp klockan fyra istället. hade ju inte direkt varit någon hit! då hade jag säkerligen kräkts på riktigt väl på jobbet. 
 
fick i alla fall hjälpa till och packa ner massor med fiskesaker igår så jag borde lärt mig ett och annat! eller skillnaden på vad saker och ting är. och tydligen är det rosa spöet inget för mig så Jens ska plocka fram något bättre åt mig. det blir nog bra det. kanske mamma och jag tar oss med ut på sjön i mellantimmarna på king of mälarn? bangar inte på den.
 
så är det bra att vara snygg (lol) och enda tjejen ibland - raggade mig öl och en tröja av en leverantör! fniss. (sorry hun!)
 
CWC!
 
 
nu blir det rensa mer kläder och förbereda inför sanering imorgon, därefter suits. 
jävla kvalster!
 
 

bara massor av deg!

Publicerad 2013-04-07 10:56:00 i Skitsnack,

gör lite frukost med sengångar olle och degar framför teven med bizze. jävla aktiv morgon må jag säga! not. jag har suttit bänkad i den här fåtöljen sen klockan fyra igår ungefär, okapabel till något. verkade som bakfyllan smög sig på sakta men säkert under dagen, men det gör inget!
nu är jag ikapp the following och hunnit prata jätte massor med hjärtat.
 
en helt skön helg bara! som det brukar vara när man är i jönköping!
 
helgens plus i kanten:
mina "pojkvänner" bjöd på en kickass middag igår. dom är bra dom! 
 
jag önskar man fick vara ledig varje helg så man kunde vara fin oftare!
 
 

en fisk

Publicerad 2013-04-06 14:56:53 i Skitsnack,

jag måste lära mig fiska, så är det bara. och jag hoppas på att kunna kirra ett rosa fiskespö imorgon. och så lite rosa drag etc etc. ja, ska det vara så ska det vara! 
 
ut på raj raj igår med mina "pojkvänner". satdyrt att gå in på krogen i dom här studentstäderna men det får det vara värt! ute i jönköping är man ju inte alltför ofta. hittade nå randoms att dansa med då alla bara försvann så pressade jag mig fram längst fram. det är som vanligt när jag är full, ramlar in i allt och alla.
mår dock som fisken i vattnet (lite trött bara), förmodligen bättre än vad jag egentligen förtjänar, så det blev en tripp till elmia för att gå på sportfiskemässan. otroligt mycket häftiga grejer därav att jag måste få upp intresset nu.
 
kirrade en jättegädda! och så hittade man en nea i vimlet också! 
 
 
bra dag och bättre blir den! grillning ikväll med grabbarna. 
jag önskar du var här med mig älskling.
 
 

kickass brud

Publicerad 2013-04-05 18:54:58 i Skitsnack,

200h februari månad med 28dagar.
165h med 4 sjukdagar och 3 tjänstlediga dagar, vilket betyder 219h mars månad.
365 arbetade timmar på 8veckor plus de 56h jag egentligen skulle arbetata också, vilket blir en summa på 421h på åtta veckor. 
 
BAM, nu tillbaka till ordinarie schema.
för er som tror jag nu är rik, I wish.
 
 
 

välkomnar jönköping med öppna armar

Publicerad 2013-04-05 18:28:00 i Skitsnack,

på en buss långt ifrån Stockholm. lycka i själen då allt annat hemma bara vill jävlas med mig verkar det som. hur fan kan man ha allting å vara så fruktansvärt olycklig? ensamhet kallas det. (jag gör nog det mer jobbigt än vad det är..)
men i helgen ska jag må bra ett tag igen!
 
jag vill dricka vin med mina pojkvänner nu. är vi framme snart?
 
tack madelene för all denna omtänksamhet du ger mig.
 
 

skitdag

Publicerad 2013-04-04 21:21:00 i Skitsnack,

den här dagen kan ju bara bokstavligen ta och fara åt helvete. har varit en riktig jävla pissdag med alla odds emot mig. allting löser sig ju alltid tillslut brukar man ju säga och det är ju den råa sanningen men ändå.
ständigt påmind över hur dålig man är och hur sjukt otacksam man är. 
ja, jag vet inte. sanning eller osanning - you tell me?
har bara velat gråta hela dagen, lägga mig under täcket och aldrig mer komma fram eller vänta där till någon hittar en. 
 
till det en bidragande jävla migrän i sin ständiga påminnelse om att jag måste ta hand om mig själv och försöka sova bättre. men hur fan gör man det då? det är något fel på min rygg som jag inte är kapabel till att åtgärda (tycker det är förbannat jävla tråkigt att träna ensam och jag vet inte hur man gör, dessutom sa jag upp sats för den åt upp min ekonomi). och min sömn då? jag äter bra, regelbundna tider och jag sover i tid. finns det medicin mot mardrömmar? ja, det skulle väl vara cannabis. skulle ju vara bra för min rygg å. men jag vill inte bruka cannabis. absolut jävla inte. 

extremt bitter. eller snarare bara jävligt ledsen inombords. 
var är du när jag behöver dig? aldrig hos mig..
 
jönköping imorgon, tack gode Gud.
far och flyg åt jävla helvete Stockholm.
 
 

roadtrip ftw!

Publicerad 2013-04-03 21:36:49 i Skitsnack,

tre år senare på exakt samma datum. hur jävla lustigt är inte det? 
jag vill åka nu. 
 
Göteborg vi ses i juni, igen.
 
 

jag flyger

Publicerad 2013-04-03 21:31:44 i Skitsnack,

var lite allmänt för bitter igår för att ens kunna yttra mig om något. samt en smula ångest men det är ju som vanligt? inga konstigheter gällande mig liksom. 
jag hatar pengar, pengar borde inte få existera. handel med kor och getter hade ju varit mycket mer givande. på riktigt. skulle hemskt gärna äga en farm någonstans. en smula lögn..
kan ju berott på att det var måndag också. i min värld.
 
jaha, då var det snart helg igen! helt jävla fantastiskt. tar en tripp ner till studentstaden Jönköping för att hälsa på mina älskade vänner! saknar ju världens kompis förfan, ollebus! skönt att komma bort. igen! (sen ska jag hålla mig hemma ett tag tänkte jag!) måste försöka räcka till, till alla vilket visar sig vara väldigt, väldigt svårt. jag jobbar på det och jag har inte glömt någon!
 
intensivt cv skrivande med mina systrar idag så nu är jag sjukt taggad på att skriva mitt eget! stod i duschen och körde lite av ett tal om mig själv och hyjedamej vad mycket jag lärt mig under dom här sex åren på mitt s.k arbete! jag har ju mycket mer erfarenhet än vad jag tror..
och så bekräftade jag min studieansökan igår också. nu går det framåt brorsan! får se om det blir vad jag hoppas på. (bara jag kunde sluta upp med den här förbaskade ångesten kring pengar och allt vad det nu är..) 
 
 
dags att sova. tur att man har syster och världens bästa emil på arbetet imorgon. or else, I would be dead. 
- jag bara undrar, har du någonsin slagit dig när du ramlat? jag tänkte på att du är så kort att fallet inte borde bli så hårt! citat: emil, två meter lång.
(love you man!)
 
 
 

genom eld och vatten

Publicerad 2013-04-01 19:55:00 i Skitsnack,

varje gång jag tänker på dig pirrar det i magen och jag ler inombords. varje gång du ser på mig vill jag ha dig här och nu! och varje gång du rör vid mig är det som att tiden stannar och vi är dom enda som existerar i hela världen.
 
jag vet inte varför vissa människor framkallar olika känslor i kroppen, men jag vet att jag aldrig någonsin känt såhär för någon annan människa och jag vet att någon aldrig någonsin fått mig att känna såsom jag känner runt om dig och när vi är tillsammans.
och jag vet att jag fortfarande är "nykär" och allt det där men vi har alla varit kära någon gång förr även jag och genom det vet jag, att det här är inget annat likt. aldrig har någonsin någon fått mig att må så bra. och det är första gången jag vågar blotta hela mig, utan att skämmas för nåt.
 
vi har medgångar och vi har motgångar,
men jag kommer aldrig offra den här kärleken för något,
för det här är det finaste jag någonsin upplevt. 
jag älskar dig.
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela