Sofia var namnet

"livet deluxe"

nu trivs jag

Publicerad 2011-10-31 23:23:49 i Skitsnack,

det är nu jag känner att jag lämnar det förflutna bakom mig, jag går vidare och framför allt - jag släpper dig och våra minnen. jag hörde en låt på radion som såklart handlade om kärlek och det fick mig att inse just det - nu går jag vidare på riktigt. inte trodde jag att det skulle vara så svårt, men det är det. jag bryr mig faktiskt fortfarande, jag hoppas du är lycklig och mår bra.

nu är allt flyttat och klart! lägenheten på frej har nog aldrig varit så ren någonsin som den blev nu. allt bara skiner! och jag insåg att jag tröttnat på färg. mitt nya hem ska vara ljust och kännas fräscht! valde nya tapeter med mamma idag, det kommer bli så fint. dessutom gick mamma med på att byta soffor med mig, det gillas.
jag älskar att bo här!

helgen blev rätt lugn. eller jag blev full i lördags. jag trodde inte jag skulle bli det, men det spårar ju alltid! lyckades i alla fall komma upp innan tolv igår för att städa på frej. pluspoäng till mig! och förresten en stor jävla eloge till min älskade mor och "farmor" som hjälpte mig med städningen igår. samt jens & "farfar" som hjälpte till att lasta grejer. bästa!
blå (eller kanske M är bättre nickname) sov hos mig också. både i lördags och igår. mysfaktor hög. han sa i lördags att han tyckte om mig - som fan. ja, jag började skratta men inte för att det var speciellt kul utan för att det faktiskt var rätt gulligt sagt! alla har vi våra egna sätt att säga saker på.



nu är det nog dags att krypa ner och hur underbart är det inte med nytvättade lakan som dessutom fått torktumlas - nam. så fick man låna syrrans tv på det! sikken måndag!

men fan, jag söp bort plånboken i lördags. med andra ord, någon är skyldig till stöld.

nöjd

Publicerad 2011-10-28 22:36:29 i Skitsnack,

just denna tidpunkt känner jag att jag mår bra, nöjd med tillvaron och att jag är lycklig. jag har gjort rätt val som gjort att jag befinner mig där jag är just nu. jag är lycklig och lyckligare kommer jag att bli, det är något inom mig som säger att det är min tid nu. jag får börja om en nytt liv. tack.

@melcher skoughs

Publicerad 2011-10-27 23:19:07 i Skitsnack,

skulle träffat blå ikväll, men det blev lite mycket att göra där nere satt jag blev kvar hos mamma. vi gick över och tog en titt på nya lägenheten, fyfan vad fin den är. OCH finare ska den bli! nya tapeter och mina möbler så smack!

jag ska ta min friheten och bli kvar här inatt, krypa ner bredvid syster - perfekt. och imorgon blir jag officiellt sigtunabo. hej då betongdjungeln!

forts - och vinnaren är.. inte jag!

Publicerad 2011-10-27 01:26:38 i Skitsnack,

när jag hörde besvikelsen i hans ton blev jag alldeles ledsen. jag började nästan gråta.

jag hade min första uppkörning idag. jag kuggade.
den där jävla 50skylten sabba hela min dag. asbäst på backa runt hörn - kass på planering/blick. inte riktigt så sa han kanske, men jag förstod precis vad han menade. det jobbiga är att man blir så satans jävla nervös att man bara önskar någon kunde krocka in i sidan på bilen så man slapp fortsätta.
nä, jag menade inte det där heller rakt av. men typ.
nu har jag bokat in mig på sollentuna körskola och bokat ny uppkörning. dvs, jag kommer kosta mer pengar. (sjukt dåligt samvete - ja). men ett löfte är ett löfte. sorry pappa. måste fan klara skiten, det måste ner i ryggmärgen, så är det bara. pallar inte göra om det där jävla teoriprovet igen. inte.

en eloge till stoffe iaf, han gjorde min dag!

beställde en egendesignad almanacka innan jobbet. har bett om att få en över en månad nu, har blivit så sjukt tankspridd - men som vanligt händer ingenting så man får ta saken i egna händer! dock pröjsar jag gärna 300kr för en jag kan tycka om att använda så det blev bara en vinst!
dags att sova, igen. jag saknar sovsällis.
jag och maggio säger på återseénde!


BTW! titta vad jag hittade,


hade nästan glömt att det existerade bilder från den kvällen!
du vet du alltid kommer vara bäst!
<3

och vinnaren är.. inte jag!

Publicerad 2011-10-26 16:57:29 i Skitsnack,

ja, nu vet jag ju i alla fall hur det känns för folk som missar och sen skiter i det istället. jag kände mig just väldigt misslyckad. jag vet ju att jag kan. jävla jag!

vs.

Publicerad 2011-10-25 22:28:33 i Skitsnack,

middagsmys hos mam - buss hem - nu ligger jag i sängen. skittrött!

H skulle kommit hem och sovit med mig ikväll, men han ringde och var full så jag kände lite att nej vi hoppar den idén. rätt skönt med lungt och tyst ändå. det är nog precis vad jag behöver en kväll som denna. messat lite med blå också. gillas.

jag blev skitarg på gubben på jobbet idag btw, eller skitsur är väl det rättare ordet.
så sur har jag nog aldrig blivit på någon personligen när det gäller jobbet. jag må va snäll, men fanimej när det räcker! då räcker det ska gudarna veta.

ser fram emot lunch med Nea imorgon.
nu behöver jag en god natts sömn, shit denna vecka förändras mitt liv verkligen.
hoppas jag slår två flugor i en smäll. be för mig.



ciao bella.

jag vill ha fredag nu, helst igår

Publicerad 2011-10-24 21:14:26 i Skitsnack,

nu är alla torrvaror och köksgrejer nerpackade - förutom det som är i diskmaskinen. och alla toalettgrejer. lite duktig är jag i alla fall men blä, jag blir asdepp när jag kommer hem till den här skitlägenheten. jag vill flytta nu, helst igår.
egentligen behöver jag få köra bil själv först, jag måste fan klara det här nu. jag bara måste det. tabbade mig dock en del ikväll när pappa och jag var ute på vägarna. kanske för jag är trött, har varit en lång & bra dag. jag vet att jag kan, men när det blir tokigt så tappar jag tron på mig själv. jag tror helt ärligt att jag kommer kugga första, men man kan ju alltid hoppas..

jag ska lyssna lite till på håkan sen somnar jag nog. aptrött.
man får inte vara för på har jag hört.
men vi ses förmodligen på torsdag! jag vill det.
jag skulle typ.. våga vilja ringa.

jag äger

Publicerad 2011-10-24 15:43:27 i Skitsnack,

man får vara en gnutta självgod som aldrig händer annars när man klarat teoriprovet.
så grymt jäkla stolt över mig själv! 54/65 tycker jag är ett ganska bra resultat! fast poängen är ju faktiskt skitsamma, godkänd som godkänd!
nu är det bara den värsta delen kvar, håll tummarna för mig!

nu ska jag fortsätta att njuta av kvällen. blir väl något smask till middag med papi, vi ska övningsköra. borde egentligen städa lägenheten, gjorde några skåp i köket menmer orkar jag inte. eller rättare sagt, ingen jävla lust. den ser ändå lika smutsig ut när man är klar för allt är så jävla inrökt sedan innan och gammalt. nej, nu ska jag inte vara bitter men wtf, fniss.

på återseénde.

kan ju inte direkt klaga på vardagen

Publicerad 2011-10-23 19:07:30 i Skitsnack,

oj, nu blev det en gap mellan gångerna känner jag! nu är det dags att uppdatera livet, haha.

har haft en sjukt bra helg! jag har hittat någon jag tycker om!
återkommer till det.

fredagen började med jobb - öppning. tänk att jag bytte till mig en öppning från 10-17. men allt var ju för att komma i tid till kista! det blev en tanterpanter reuinon! bowling och mat på O'learys. stört jäkla trevligt och mysfaktorn var på en mycket hög nivå. halv två hamnade jag hos H, meningen var att vi skulle se baksmällan 2, dock slutade det med att jag vaknade halv sex. jag hade tvärdeckat. men jag tror att det nästan var lika bra!

gårdagens lördag var full rulle, jag och syrran packade järnet. nu är nästan hela lägenheten klar! lite tavlor och gardiner som ska ned bara. behöver fler kartonger och sopsäckar bara. flyttar till siggis redan på fredag! adressändrat och klart! längtar ihjäl mig.
kvällen spenderades till en början hos mammi. hon bjöd på tre rätters bestående av någon rulade fylld med getost, persilja och skinka till förrätt, huvudrätten blev gösfilé med ungsbakat potatismos och hemmagjord vittvinssås. efterrätt blev vaniljvodka bladade jordgubbar toppad med punschgrädde. MUMS! en stor hit är även att jag lärt mig dricka rödvin! nu är ju fortfarande favoriten det vita vinet men det kan vara skönt att få bort det söta emellan med ett glas rött.

efter lite messande med blå blev det en taxi ner till siggis med mammi&jens. väl där blev det öl och någon smarrig hallonlakritsshot Emil blandat till. vilken stört skön kille förresten. efter många om och men hamnade vi i en taxi påväg mot märsta. först corner följt av kc. första gången på sex månader! HIGH FIVE på den.
för att sedan då återkomma till andra raden.

jag har hittat någon jag tycker om - det är han jag kallar blå.
vi sov tillsammans och han vill träffa mig igen i veckan.
därav, jag vill flytta till siggis. nu nu nu, helst igår!
någon har charmat mitt brustna hjärta och det känns underbart.

jag kräks på min vardag

Publicerad 2011-10-19 19:52:05 i Skitsnack,

har haft sjukt ont i magen och velat kräkas varannan timme för det är så jävla mycket att tänka på nu. flytt och körkort! två extremt stora förändringar i mitt liv (till det positiva såklart) men min hjärna är helt överfull. jag får skylla mig själv som sparat allt in i det sista, men det är ju inte direkt så att man kan packa ner hela sitt liv i kartonger flera månader innan och jag klarar heller inte av att leva i en jävla sportbag. och körkortet har jag faktiskt pluggat under en väldigt lång tid, så den tar jag till mitt försvar.

så börjar det jiddras känslor. det är inte rätt jävla läge att göra det.

hur som helst så var min mor otroligt gullig och bjöd på middag idag. världens godaste kebab med bröd, mums! vi hann packa jätte mycket på väldigt kort tid. det hade jag nog inte ens kunnat packa själv under två veckors tid, haha. hälften tror jag ligger ute på min balkong och ska direkt till tippen! WOHO. några bekymmer mindre.
just ja, hon tycker jag ska satsa på blå.
ja, varför inte?

alla dessa förändringar på jobbet gör mig toksnurrig också.


jag vet att tider förändras och att vissa går vidare, men då var vi bäst.
satte allt - det blev vår rutin.
jag önskar den bästa restaurangchefen genom tiderna lycka till i hans nästa fas i livet, det är du värd.
du gav mig motivation och hjälpt mig till den jag är idag. tack






ligger i min säng och tänker

Publicerad 2011-10-17 19:44:28 i Skitsnack,

det är befriande att få ned det man tänker på i text.
vissa kanske förstår och vissa kanske inte gör det.
faktiskt inget jag råkar bry mig om.
terapi.

idag vaknade jag faktiskt i tid. eller H väckte mig när han for upp för att röka sisådär klockan åtta, sen somnade vi om till kvart över nio. gick upp till ica och köpte lite färskt bröd samt nyttiga flingor med tranbär! jag måste ju säga att jag ätit godare men det är nog dags att jag tar till mig en lite nyttigare vardag. min stackars hy börjar falla sönder och samman. inte gilla.
till lunch träffade jag Natta, det blev en promenix med lilla bebis till brödboden. snacka om allt och inget, riktigt mysigt. otroligt glad över att jag fortfarande kan ha kontakt med Grönbergs & Perssons trots alla omständigheter!
och så fick jag träffa bästa Leon.

fick hem flyttkartonger idag, NICE! så på onsdag ska det börja packas, mamma kommer över och hjälper. det slog mig när jag satt i köket idag att det ska bli så jävla skönt att slippa den här jävla lägenheten.
har varit duktig och gjort sex teoriprov, klarade fem. hitta en sjukt bra sida på nätet med teori, har läst hälften, resten tar jag imorgon - bokstäverna börjar flyta ihop vilket betyder sova.

en dusch och så får håkan i högtalarna göra min natt. han får mig att rysa i en tid som denna. denna ljuva höst känns som den för fyra år sen.


from paris with love

Publicerad 2011-10-16 21:06:00 i Skitsnack,

det är rätt konstigt när man tror sig höra ihop med någon när det i slutändan visar sig att det inte var så. nästan fem år trodde jag att du var den enda rätta för mig, den jag skulle leva med till döden skilde oss åt. att jag skulle bilda familj med dig, bygga ett hus tillsammans med och leva lycklig i resten av mina dagar. jag hade fel. nu undrar jag bara vad kärlek egentligen är. när man tror att man är menad att vara med någon fast det visar sig vara fel. dom säger att det finns en för alla, någon man hör ihop med - lite som jing&jang. jag vet inte om jag tror det längre. antingen är ödet förutbestämt eller så ändras det med tiden utifrån allt du upplever. jag vet hur det är att vara kär men det är en jävla skillnad från evig sann kärlek.

jag undrar, lever du fortfarande?
jag undrar, hur mår du nuförtiden?
egentligen skiter jag i, fast egentligen inte.

jag önskar jag var sjutton igen och kunde börja om från början.

11-10-15

Publicerad 2011-10-15 21:49:50 i Skitsnack,

kände ett desperat efter att blogga, so here I am!

jag är helt såld på att dra till sälen i två månader! jobba, åka skidor & supa - rent utsagt! fniss. så jävla nice att få komma bort ett tag och tänka på annat, bara skratta och ha kul samt tjäna lite pengar. man lär ju inte direkt köpa något förutom sprit och käk. dock har jag ju flyttat in i den nya lyan men den kan ju faktiskt syrran ta hand om medan jag är borta. så skulle jag kunna "hyra" ut bilen. fettsmart. nu återstår ju bara tillstånd från chefen. den kan bli svår, extremt svår. speciellt när jag vill ha med den som är utrustningsansvarig, heh.
nu var det ju inte det jag tänkte skriva om så på återseende med det.

bus och biz är i staden. och jag jobbar. helvete.
det betyder att jag verkligen måste åka dit i november.
I fucking miss thoose guys!!
so I guess det blir party party i jönköping inom en snar framtid då, hehe.

shit, tappade bort mig helt, glor på Juno. ciao

tillbaka på frej

Publicerad 2011-10-14 01:16:38 i Skitsnack,

har varit tre hetsiga men mycket trevliga dagar. det blev ju då som jag skrivit tidigare middag med jobbet i tisdags, men även igår (ni vet en donken restaurang drivs inte av sig själv satt det är ju alltid någon som måste jobba..) hur som helst var det den yngre generationen igår och det gick ju lite som det gick! sjukt mysigt på restaurangen och jag är superglad på mina fina medarbetare som öppnade sina hjärtan, likaså även jag lite extra. vidare på corner blev jag kalasfull! ja, det är ju lite som vanligt med mig brukar vi säga.

vår nya RC lånade min lägenhet medan jag skulle dra mig vidare till H. med en liten blackout mellan ca 23-00 vaknar min hjärna till liv när jag kliver av bussen vid frej. hur tänkte jag nu? det var ju till väsby jag skulle?! såvitt jag vet hade H deckat hemma och jag tror han blev smått irriterad när jag ringde och sa att jag blivit för full och inte ens kunde åka till rätt ställe samt att jag inte hade några nycklar, dom hade ju TH. till råga på allt detta börjar jag störtböla och tycker livet är allmänt värdelöst. ja, dit kom jag ju i alla fall och vaknade upp asbakis imorse med ett - vafan var det som hände igår? ännu en timme av mitt liv där jag inte haft någon aning om vad jag gjort. smart brud.
jag måste ju säga att det var ju lite värt i alla fall, jag hade ju uppenbart kul!

fan jag borde sova, klockan ringer 7.
jag önskar du kunde ligga bredvid mig och andas..

Dilemma

Publicerad 2011-10-11 23:08:52 i Skitsnack,

det är jobbigt när man inte längre vet meningen med det man ibland gör. nu ligger jag här bredvid honom, jag hann säga hej och man hörde tunga andetag, han somna. lite då undrar man meningen med besöket egentligen var. inte var det ju för att träffa mig i alla fall. känner lite att det är dags att kanske sluta upp med det här nu. vad det nu är! .

nu blir jag säkert kär i dig,
pinsamt jävla kär i dig.
precis som kanske kunde vänta sig..




alltså

Publicerad 2011-10-11 14:36:02 i Skitsnack,

kan det stämma att man blir mer smutsig av att bo själv? nu har jag ju två katter också som drar in en hel del massa skit, men dom räknas ju inte. jag ska just byta sängkläder i min säng och upptäcker lite rester av färskte samt mandarinskal, handkrämstuber, fjärrkontroller och kläder överallt.
eh, där ska ju jag sova.
och när man känner hur grusig man blir under fötterna när man går på golvet är det dags att dammsuga. för att inte tala om handfatet (nu har jag ju sett betydligt mycket värre) men det är slår alla gränser jag hade för ett halvår sen.
så har vi ju disken..

DAGS ATT STÄDA! hann ju med tre kapitel i körkortsboken och två prov på TEO trafikskolan. hinner nog med två till av varje om jag skyndar på lite. jäkla dator och ropa efter mig när jag har annat att göra! fniss

cartoon network och sängmys

Publicerad 2011-10-11 11:56:10 i Skitsnack,

solen lyser in så fint genom mina guldgardiner. mitt nya sovrum MÅSTE bli minst lika mysigt. fetledig idag. klangar inte på den!

det måste vara nå fel på mina ögon - dom rinner, rinner och rinner för att sedan rinna ännu mer. vet inte om det beror på den jäkla förkylningen eller missarna. allergireaktion i vilket fall som helst, javisst. vakna i panik av konstiga drömmar och att ögonen är helt igen täppta, inte nice.

tänkte plugga lite körkort för att sedan leta mig vidare till duschen (fan snart är det dags)!
och ikväll blir det mac middag nere vid stationen. jag hoppas det blir trevligt. frågan är bara om man ska ta ett glas vin eller om man ska banga på den. helst vill jag till jes innan och snacka lite skit. återigen, kan inte dygnet vara lite lite längre?



fan jag fick ett sms av blå igår. smått chockad - yes

inte ska du väl dricka ditt hjärta itu..

Publicerad 2011-10-10 19:52:15 i Skitsnack,

jag vet inte riktigt vad jag ska skriva utan att yttra mig för mycket mer än att klart man får panik när man får ett sms av syster där det står något i likhet med att hon behöver proffessionell hjälp om det inte tar slut någon gång. det gör ont när dom säger att det är konstanta klumpar i magen när det blir helg, i väntan på att något ska hända. och det gör så sjukt jävla ont i hjärtat när jag vet att det är dom som får uppleva och se all jävla skit. dom är värda så mycket mer än det.

jag hatar att det finns en drog vi så fint kallar alkohol. jag hatar vad den gör med oss. jag hatar att den lockar fram djävulen i oss som får oss att göra dumma saker, ta dumma beslut som känns bra just då men i själva verket är helt åt helvete. jag hatar att den spelar så stor del i våra liv och att den tar livet av och från många av oss.



det är inte många jag är beredd att offra livet för,
men ni är utan tvekan två av dom.


vart jag mig i världen vänder,
står jag här med tomma händer 
i väntan och längtar efter något som kan rädda mig.

bakom stängda dörrar ropar vi på hjälp.

carpe diem

Publicerad 2011-10-07 18:07:59 i Skitsnack,

nyss hemkommen från jobbet - idag var en bra dag!
 
ikväll blir det lite bowling med edbom familjen och dess respektive! myspys.
lär väl bli tjejerna mot grabbarna som vanligt, heh. får fan se till att vinna! (vi har ju anna! fniss)
det blir väl en dusch men pallar inte sminka om mig! lite fett får allmänheten tåla, bara man inte luktar fett, eller donken som vi även kallar det. 

är lite krasslig, typ rethosta och förkylt. ska försöka ta det lugnt i helgen, dock såg jag två kalla corona i min kyl som ropade. det är ju trots allt fredag! tänkte dra till H efteråt och chilla. bad honom ta hem den brasilianska fängelsefilmen jag såg med olle, jag tyckte om det.
får se om det blir en öl eller två på det. eller bara chips och cola. beslutsångest. alla andra tänker chips och cola, du är ju sjuk medan jag tänker what a hell, det är fredag och min lediga helg!

hata mig eller älska mig I just say! tar en dans i duschen till den svenska björnstammen och tar en kall på det! nu tar jag helg! (kände mig just hundra gånger piggare! woho!)

världens bästa jävla födelsedag
just i detta lyckorus vill jag befinna mig. fan vad livet var bra just då.

sjuttiofyra procent

Publicerad 2011-10-06 18:43:35 i Skitsnack,

vi hade en så kallad SOR (vet inte vad det står för nej..) idag på jobbet.
vi kan ju säga att det gick åt helvete.
jag har nog aldrig känt mig så misslyckad på ett skift någonsin - fast den här gången var det fel! fel fel fel, inte mitt fel! medan jag kände mig helt cool lugn sprang de högre runt som förvirrade jävla hönor, det var rena rama hönshuset, vilket drev mig till vansinne. dumt att kommunicera med henne som har ansvar under skiftet, nej henne ignorerar vi
svar ja, jag lacka och sket i! och ja, det fick dom veta sen. någon måtta får det liksom vara!

för att sedan under mötet efter vår SOR komma in på hur jag mår och att det faktiskt syns utanpå. den är lite jobbig. jag mår ju bra när jag känner lycka. mitt psykiska välmående är lite instabilt nu och kan växla väldigt fort. när jag umgås med någon som väldigt mycket mår likadant känner jag även dennes sorg och smärta, jag önskar jag kunde göra mer! jag tänker tillbaka hur illa misshandlad psykiskt jag blev i somras mår jag dåligt. misslyckande får mig att känna olycka. jag förstår varför vissa inte klarar av vardagen när de är för psykiskt instabila. men jag vet, det löser sig tidsnog.

jag sitter och tar mig ett glas rött (ja, rött!) och filosoferar över denna misserabla dag. fan, det är redan mörkt ute. nu är hösten här och allt börjar om! jag vill ha USA & emmaboda tillbaka, då var jag lycklig.






Minns du vår blodsed, vår lag?

Publicerad 2011-10-04 21:38:44 i Skitsnack,

det spelar inte längre någon roll, min sista gnista hopp blev till ett stort krig där jag nu står ensam kvar. du är det vackraste jag någonsin mött. jag kastar stenar i glashus, men det får det vara värt!

jag och pappa körde en långtur idag på jakt efter hans plånbok! först Vallentuna sen Sundbyberg. jag antar att den är återfunnen eftersom jag inte fått något samtal! tur. i alla fall så gick det åt skogen till Vallentuna, vet inte vad jag höll på med men det kan ju bero på att jag slumrade till på soffan precis innan. Sundbyberg rockade jag däremot och sen trefilig motorväg tillbaka! omkörningar och grejer (plus att jag körde i mörker!), den du mamma!



nu bär det av till mitt nattliga sällskap H i Väsby. på vägen blir det lite Kent inspiration. gilla

livet är fult, du är farlig

Publicerad 2011-10-03 00:53:06 i Skitsnack,

kom nyss hem från jobb, myser lite med grisarna. saknar dom ju när jag sover borta! hjärta
jobbig sista timme konstigt nog. fett sliten tjej alltså, men gårdagen var alldeles utomordentligt bra! blev lite öl på corner med mcfamilj! dom gillas.

jag pratade lite med Kristoffer om mister. han är en väldigt bra människa att prata med, han lyssnar och förstår! nu vet hela världen hela min story haha. men jag spottade ju ur mig den på fyllan med satt det spelar ju inte rikitigt någon roll längre. jag känner lite att kärlekslivet får ta en paus så jag kan fokusera på mig själv - bara. vi har ju i alla fall kommit fram tilll att känslorna finns där och kommer förmodligen aldrig försvinna, det känns lite som att man träffar människor av en anledning. så vi får väl se vad livet har oss att erbjuda. så jävla stört öde bara.

fortsätter kvällen med en dusch och sen lite alice i väntan på H.
honom tycker jag massa mycket om!



Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela