Sofia var namnet

"livet deluxe"

hus i helvete

Publicerad 2012-05-31 23:25:45 i Skitsnack,

dom som fuckar med dom jag älskar, dom fuckar med mig. nu är Sofia arg och då är det inte kul längre. imorgon är det krig.

små lätta moln

Publicerad 2012-05-30 21:20:28 i Skitsnack,

dagen bjöd på Ikea med min bästa kvinna! hittade rosa, rosa och ännu mer rosa saker! stal även ett skyltex, fast jag betalade ju såklart för den. så mamma, nu måste vi till plantagen och handla blommor jag kan sköta om till the balkony! fett nöjd.

fyllde kylen med en del alkohol så jag har för en månads bruk, perfekt och så har jag gått och ändrat hårfärg. min fina Caroline kämpade i tre timmar och jag må säga det gav resultat! en slingblondering och jag är redo för slutresultatet. ska bli en sjukt snygg rödtott är tanken. måste dock lista ut vad jag då ska göra med mina ögonbryn. den mörka tiden är över! fan vad bra jag mår.

så vill jag till sist önska min fina lillasyster ett stort grattis på hennes stor dag, 18 barre! nu jäklar kör vi!

Timbuktu imorgon, jag taggar till redan nu! god natt världen.

jag och Caroline satt och pratade om mina noveller. kom fram till att min tid med H kommer få en egen story. det är otroligt hur mycket den människan påverkat mitt liv. jag önskar jag sparat våra konversationer, jag undrar om du har kvar brevet jag skrev till dig. om du har det får den bli daterad och inlagd som ett eget A4 i min bok.
jag saknar dig..

kärlek är ett brev skickat tusen gånger

Publicerad 2012-05-30 00:47:18 i Skitsnack,

hade jag kunnat hade jag smsat dig just precis nu och det hade stått, det är synd att du aldrig kommer förstå hur mycket jag älskar dig eller hur mycket du betyder för mig. jag försökte verkligen, men din fasad kring ditt hjärta är för stark.

'vad jag bryr mig om är att du kallar på mig, även om jag inte kommer tillbaks till dig'

Håkans visdom är enorm. älskar hans texter i mörkret när man precis ska somna. Gonatt världen

jag älskar min bil

Publicerad 2012-05-29 23:53:03 i Skitsnack,

en dag som denna, när man sett alla statusuppdateringarna på facebook om att tågen stått still hela dagen för att SL fuckar upp det ännu en gång, är jag så jäkla lycklig att jag har mitt körkort och min älskade bil. vi börjar bli riktigt, riktigt bra vänner nu.
så har man varit lite taxi åt Mollan också, fniss. fina klantmalin, that's why we love you! en kebab senare till big brother och en öl till det sitter man här och längtar till sängen.

morgondagen bjuder på ikea med min fina kvinna!
puss på dagen.

ljug för mig

Publicerad 2012-05-29 02:02:33 i Skitsnack,

det är sjukt vilka spår du satt i mitt hjärta, vad det bokstavligen värker när jag tänker på hur mycket jag saknar dig och din närhet ibland. fanihelvete..

det är bra vissa dagar men nu kom en sån där jobbig natt igen..

jag har hört att du träffat nån..

Publicerad 2012-05-29 01:18:25 i Skitsnack,

kom hem från jobbet nästan nyss. skulle behöva gå och sova, börjar tolv imorgon. inte tidigt är det väl sådär, men man vill ju vara vaken en stund innan jobbet i alla fall. lär ju skita sig precis som det gjorde imorse då jag var helt paj! men städade gjorde jag i alla fall. fräscht badrum och allt katthår överallt är borta, duktig tjej.

sitter och lyssnar på håkan och drömmer mig bort i mina bilder.
blir alltid så sentimental när jag sitter och kollar i min bilddagbok på gamla bilder.
tror jag lever en gnutta för mycket i det förflutna. jag tycker om väldigt många delar av mitt förflutna så jag känner inte att det gör något så det är ju bra.


nu har jag raderat numret och det ska inte tillbaka.
måste komma över, måste gå vidare för jag orkar inte tänka mer på dig nu. kan säkert vara din vän snart, men just nu vill jag bara ha bort dig ur mitt huvud. det går bra ända till jag ser ett sms eller ett missat samtal från dig.
jag vet att du bara menar väl, men som sagt. det går inte just nu.

lyckan ska bli min igen.




nostalgitripp från 08.
saknar dig!!

jag tycker inte om drömmar

Publicerad 2012-05-28 11:24:15 i Skitsnack,

det sägs ju att du drömmer om det sista du tänker på innan du sover. no shit.
det var som att jag vaknade upp och nästan ville gråta över det fina jag förlorat i mitt liv. jag vet att man måste förlåta sig själv, sedan glömma och därefter gå vidare men det är svårt. riktigt svårt.
när tryggheten lämnar dig, när kärleken lämnar dig är du den enda som står kvar. ensam i en värld du inte vet.

det är otroligt vad kärlek kan göra med dig, förvandla dig och ta dig in i en dröm som är förbaskad svår att ta sig ur.

vi sa fuck it, solen sken

Publicerad 2012-05-28 01:36:51 i Skitsnack,

hittade ett inlägg jag skrev igår, i onyktert tillstånd. vilken tur att det inte blev publicerat, fniss.

nu ligger jag äntligen i min säng, i mitt sovrum, i mitt hem. sjukt nice! längtat sen jag vaknade imorse.

tog en macka när jag kom hem och satt och tänkte lite. kom fram till hur bra det var att jag flyttade ifrån frej. tyckte jätte mycket om lägenheten men jag trivdes inte. hur mycket jag än försökte. och hur dåligt jag mådde av att vara där när D lämnade mig. att flytta till siggis måste vara det bästa jag gjort! (förutom att gå vidare i det jag går igenom just nu..)
för att älta det förflutna lite extra saknar jag att komma hem till någon att pussa på när jag jobbat kväll. och krypa ner bredvid en varm person man tycker om. saknar dom bra stunderna jag och D hade. och många var det! hoppas du är lycklig nu, det vet jag att du är. och det menar jag! fina människa.


tänk att han heller aldrig någonsin gnällde på mina arbetstider förutom när jag ville sova tidigt inför en öppning. tiden går fort, nu har jag varit "singel" i ett helt år. jag lär ju leva för alltid när jag dör!

nu ska jag och min solbränna sova, mer stek imorgon. och städa plus handla måste jag hinna med. klockan får ringa åtta då..

så, nu är jag tillbaka

Publicerad 2012-05-27 11:43:38 i Skitsnack,

har varit ute på bravader hela helgen, så har inte riktigt haft tid att skriva av mig.
blev en mysig dag med nea i fredags och skumpa med mollan på kvällskvisten. blev rätt sent och jag var rätt trött när jag vaknade igår när klockan ringde, 3.30! cpmycket på jobbet och direkt vidare till väsby för brännboll. blev måttligt onykter vid klockan sju, BAM! men de va nice.
ville jätte gärna gå ut och dansa röven av mig men beslutade efter vinsten att dra mig hem till siggis så det blev snålskjuts. och så kommer madde med min bil idag. gullunge!

pratade lite med H imorse. fick en liten ångestattack när jag kom hem igår. onykter som jag var kom jag in i badrummet och såg scenariot framför mig. det blev lite läskigt och jag blev rädd till jag såg mig själv i spegeln efter att inte ha fått något svar från H och sa, Sofia det är över nu, lägg av. det funka.
la mig i sängen och fyllesmsade lite, så deckade jag. hårt.
 
och tack thea för den fina du är!

fuck ångest.









puss på er mina fina

krigare i grunden, inte ångest för något

Publicerad 2012-05-24 20:50:41 i Skitsnack,

jag tror jag ska lägga mig i sängen och börja skriva mina noveller.

la mig just ned på soffan, råkade spilla vin på min dator så musen balla ur. bra Sofia. satt på balkongen och pratade vett med min fina Caroline. min andra lillesyster.
lyssnar på ison och fille - från hjärtat. den väcker extremt stora känslor från året. det har gått en månad sedan vi lämnade allt nu. en hel månad. jag slog just rekord. och ont gör det, för jävla ont men fan vad skönt det känns. hej, jag heter Sofia och jag är tillbaka i mig själv. den fantastiska Sofia ni alla känner.

återkommer efter min dusch. mycket på hjärtat för tillfället.

paradise

Publicerad 2012-05-24 04:38:41 i Skitsnack,

varför gör det ont i hjärtat när jag vetat hela tiden att det aldrig skulle bli vi igen. jag tror aldrig på en andra chans, dessutom gick vi igenom alldeles för mycket. men ändå gör det lite ont..

kärlekens mystik.

från hjärtat

Publicerad 2012-05-23 21:21:13 i Skitsnack,

det gör ont när jag tänker, men det är sant. jag kommer inte kunna se dig om tio år när du förstört ditt liv med droger, alkohol och massa annat skit. det gör ont när jag inser, att problemet - det var du.

och att jag lämnade ett liv jag hade för dig. nu ska jag skapa ett nytt, eget liv för att sedan leva lycklig i resten av mitt liv, så småningom.


"jag förlåter, men jag glömmer aldrig"

lill lördag

Publicerad 2012-05-23 20:58:52 i Skitsnack,

om ändå så vore! önskar jag och mollan kunde korkat upp en flaska nere vid vattnet, supit oss lite fulla och vaknat upp imorgon i min säng med lite bakfylla. samt en kebab på balkongen på det. hah, vilken fantasi. nu är ju inte riktigt fallet så men det blev läsk och kakor nere vid vattnet men en hel del skitsnack! bra skitsnack. killar, sex och droger. typ.
du är bra mollan. du gillas!




vi dödade en geting också.
jag fick dåligt samvete men då sa mollan:
- tänk att den är en våldtäktsman, då känns det bättre.

it's still happening

Publicerad 2012-05-22 21:33:06 i Skitsnack,

höll på att krevera i magen när jag klev in i sigma centrum, hade bara fattas en hand på axeln så hade jag väl svimmat. känslan av nervositet att träffa en människa du helst inte vill träffa.
jag slapp.

inte varje dag man får gå hem klockan ett på tisdag! eller faktiskt i överhuvudtaget, fniss. egentligen behöver jag timmarna, men jag känner mig värd att få sluta tidigare när väl tillfällena ges. spenderade två timmar på balkongen med min fina Caroline istället, mysfaktor: hög.
så drog jag på middag med Tessi och Kim samt lite äventyr med bilen!

jag och Kim har kommit på världens affärsidé! ska berätta om den när jag skapat en bild och vision. den är fet. och den kommer lätt sökas patent på, den ni. lol.

för trött för att fördjupa mig så det blev mest lite blaj blaj.
på återseénde! tjejen behöver sömn.



och så blir jag ganska arg när jag får höra att du varit ute på krogen och att det faktiskt var den dagen du skrev till mig. "dumt att göra dumma saker man kommer få ångra på fyllan" var det någon som sa till mig en gång. vad är det med att bry sig så mycket. jag kommer nog aldrig förstå. lika bra.

jag bygger upp, du river ner. jag klättrar upp och du drar mig ner.

en sekund

Publicerad 2012-05-21 21:05:32 i Skitsnack,

fantastisk känsla, att komma hem och känna doften av sitt hem och få ett leénde på läpparna av tanken. jag sitter vid datorn och skriver, lyssnar på kapten röd med nedsläckta lampor och trivs.

min säng, min lägenhet - my spot.
här ska ingen inkräkta.

vakna upp ur drömmen, bara döda fiskar åker med strömmen.

så var det måndag, igen

Publicerad 2012-05-21 17:38:21 i Skitsnack,

hade riktigt svårt att somna igår. och jag vaknade av ett sms. solklart vem det var ifrån, men jag orkade inte svara. klart som fan att jag lever.. finns det någon anledning varför jag inte skulle det?! tack för omtanken.

trött tjej efter jobb ligger på pappas soffa bland en hel drös med kids. mysigt! men lite nytta har man gjort - allt fågelbajs på min bils högersida är borta, alla spräckta småkryp på fronten är bortspolade och kaffet Jonas hade ut i bak är borta! fniss
händig tjej det här.

papi grillar och solen skiner. måndagen är fullbordad! (dessutom fick jag jätte mycket beröm för mina skift idag, duktig tjej).

borta bra, men hemma bäst!

Publicerad 2012-05-20 20:45:26 i Skitsnack,

så, nu har jag kört mina fyra timmar hem från Jönköping! idag hade jag dock inte orkat fortsätta till Frankfurt, fniss. den ska jag lätt satsa på. dock skulle det vara skönt att ha en till förare! framtidsplaner.

borta bra, men hemma bäst.
haft en riktigt riktigt bra helg. endast pure happiness, no shit!
det här behövde jag.
OCH! min finaste bästa vän Olle är den finaste och bästa killen på denna planet.
du har gjort mer för mig den här helgen än vad någon gjort för mig under hela mitt liv. hjälpt mig att ta mig vidare i livet.
fuck dom som hugger dig i ryggen.

nu ska jag ta den visdom jag fick i fredags och hålla den hårt till hjärtat.
Sofias tid är här.


till dom som orkar med även katla.
en galen eloge till mina fina!
jag älskar er killar, puss på er!




totally shitfaced

Publicerad 2012-05-19 12:42:10 i Skitsnack,

katla kom på besök igår, men hon var inte så jobbig faktiskt.

blev en fet utgång igår i Jönköpings by! jag har alla pengar kvar och jag blev full. hur gick det där till? hade det varit magget hade jag nog blivit utkastad.

grabbarna hade efterfest i köket och jag la mig och åt chips i Olles säng. ja, det är chips i hela sängen. high five. det är ett under att dom älskar mig ändå! fniss.

måste ta en dusch och få bort sminket, ännu en dag man ser ut som ett monster! så jävla värt.

stående ovationer

Publicerad 2012-05-18 17:17:32 i Skitsnack,

mamma, jag glömde just bort min pinkod till telefonen efter att jag uppdaterat den. så bli inte orolig om du inte får tag i mig förrän på söndag när jag kommer hem! high five miss Sofie.

det förvånar mig hur tiden på en annan plats får en att öppna ögonen. killarna fick mig att få dåligt samvete så jag kirrade ledigt och så drog vi som sagt ner till Jönköping. tvingade med dom på en promenad till stan som jag inte fick se sist och shit vad jag gillar, gillar gillar gillar!! om det är någon stad jag skulle kunna tänka mig att bo i ett tag så är det Jönköping.
bara efter ett dygn i den här staden får mig att se verkligheten. min verklighet. vad jag trivs med och vilken typ av människor jag trivs med.

har inte saknat personen hemma, jag tänker på hela tiden, en sekund här. det känns bra för det betyder att jag går framåt. jag ska sluta skriva helt till honom och inte ens tänka tanken på att ringa om jag mår dåligt. bästa sättet är att ta avstånd och låta tiden avgöra vad som händer. det har funkat förr. ensam är stark.

killarna har öppnat första ölen, snart blir det burgers och jag ska le hela kvällen! puss på livet.

fabulous

Publicerad 2012-05-18 08:37:20 i Skitsnack,

körde ner till Jönköping igår. det var fett. turen var att jag hade två av världens bästa killar med mig! och nu vaknar vi upp i två till av världens bästa killars hem, fantastiskt.

sjukt glad att vi åkte ner, idag är de fest! godmorgon!

hela mitt liv har jag litat på mig själv, men nu behöver jag din hjälp

Publicerad 2012-05-16 19:11:37 i Skitsnack,

jag bara älskar kents nya album.

ställde in maskinen idag, tyvärr. är riktigt sänkt alltså, vaknade upp när jag somnat på soffan med känslan av att ha sovit bort 756dagar och lacki skulle blivit gråhårig. nu var ju inte fallet så då det bara gått en timme från det att jag somnat. suck.

tror jag har någon form av feber, för mycket pollen som invaderar min kropp. men det blev mycket bättre nu när jag fått i mig lite mat och en hel del vatten. tur att man har färdig mat i frysen ibland så man bara kan värma på!



trasig tjej.

H ringde mig när jag somnade första gången,
det känns lite jobbigt såhär i efterhand.
jag önskar mina känslor också kunde förvinna över en natt.

imorgon ringer klockan 3,30 så har man 5h jobb,
sen drar vi! längtat som fan efter olle&biz.
tror jag ska gå och lägga mig nu. fyfan vad skönt.
och så är det imorgon snabbare!

puss.

morr

Publicerad 2012-05-15 21:46:49 i Skitsnack,

ogillar att jag ska vara så förbaskat svartsjuk just nu. men det tillhör väl övergången antar jag. fan..

ledig och pollen sjuk

Publicerad 2012-05-15 20:58:59 i Skitsnack,

ja, jag undrade hur länge jag skulle behöva vänta. idag bröt min pollensjuka ut i kroppen! näsan är som en fontän, ögonen är svullna och så blir det svårare att andas. skulle helst sluppit. men nej, sämre ska bli bättre - det blir ju fan Jönköping på torsdag! INGET ska stoppa mig.

blev lite qualitytime med mollan idag innan och efter mötet, skitsnack och kaffe. gillas. och så var vi på teds. jag vill också tatuera mig. jag ska tatuera mig. vägrar dom tatuera mig på händerna blir det i USA. jag har bestämt mig. one love.

sen så kom damerna till mig på middag.




imorgon blir det maskinen med Madde och det ska bli FETT!
nu en dusch och fortsatt tittande på hockey VM, Bäckis är ju med ikväll dvs Sverige kommer rocka fett och vinna stort ikväll! puss.

jag är inte rädd för mörkret

Publicerad 2012-05-14 20:51:41 i Skitsnack,

sitter i soffan, som jag gjort sen klockan fem när jag kom hem från jobbet med ett glas vin. och choklad. försöker skriva lite men jag får inte fram något. känner mig lite känslokall för tillfället. jobbigt att känna ibland, det tar massa energi av en. jag undrar om det går mer energi genom att vara ledsen än att vara glad med tanke på att det krävs mer muskler att se sur ut än att se glad ut. lustigt.

kents nya skiva spelas i högtalarna. riktigt bra.
det blir nog en dusch och vidare till sängen.
skönt med ledigt imorgon.



mitt och Hs vin. snuskigt gott. saknar.

bita ihop vs sammanbrott

Publicerad 2012-05-14 19:17:28 i Skitsnack,

mamma tycker jag ska skriva en bok. eftersom det är mitt liv det handlar om så finns det ju inga regler. jag tror jag ska göra det. skulle nog kunna bearbeta en hel del under skrivandets gång. vi testar.




jag hade ett väldigt viktigt samtal igår. otroligt nog känner jag mig faktiskt vis och klokare än någonsin. jag har fått svar jag behövde för att kunna existera vidare i den här världen och jag är lycklig över att få leva. det gör mig ont att situationen är som den är men mitt hjärta kommer läka med tiden och du kommer alltid behålla den speciella plats du fått i det. trots all skit, trots alla tårar och trots all denna smärta jag känt är jag så glad över att jag fått lära känna dig och att du faktiskt var min. kort, men gott. den lyckligaste veckan jag någonsin upplevt.

- jag sa det inte finns någon perfekt människa och du sa du trodde det var jag.
jag är ledsen att behöva säga att jag är så långt ifrån perfekt man kan komma. men jag är den jag är och det kan ingen ändra på. man gör saker i sitt liv man inte är stolt över men man ber om förlåtelse och går vidare, lär sig av sina misstag. det är finessen med livet, att lära sig - man lär sig hela tiden.

dagens horoskop

Publicerad 2012-05-13 11:33:37 i Skitsnack,

Lejonet

Ödet tycks än en gång ha fört dig någon annanstans än dit du planerade från början att befinna dig. Ta det inte så hårt! Om du verkligen kunde planera allt in i minsta detalj skulle många av livets oväntade glädjeämnen aldrig hända. Försök att inte bekymra dig, men var uppmärksam på de gömda skatterna i livet så att de inte undgår dig i dina försök att ha full kontroll över situationen.

Resan är målet.


det är ju fantastiskt hur stjärnorna kan ha så rätt! en kaffepaus så är vi redo igen, nu kör vi.

rippin' you apart

Publicerad 2012-05-12 08:32:34 i Skitsnack,

ja, ännu en sömnlös natt med massa intriger. kan ju säga att helvetet bröt lös. killar är glappkäftar.

mitt enda slutgiltiga svar är: Det är lättare att släppa dig när du har en anledning att hata mig.

jag är ledsen för jag skadar dig, men det är för vårt eget bästa. jag kommer alltid älska dig mest i världen och mitt hjärta gör så sjukt ont av det men det är över snart. då slipper du allt elände som har med mig att göra och så kan du fortsätta på egen hand, som du alltid velat. jag hoppas jag kan få din förlåtelse en vacker dag och du min.

AW

Publicerad 2012-05-11 21:03:13 i Skitsnack,

haft en riktigt bra dag på jobbet måste jag ju säga. sista dagen för H idag också, jag fick en kram innan han  gick. lite sorgligt men det ska ändå bli jätte skönt att det är över på riktigt nu. donken har i alla fall mist en av de bästa medarbetarna/arbetsledarna de haft, too bad for you.

sitter och ser på hockey hos mamma med jensa och tar en öl. chill med dill.
är sjukt sugen på att gå ut att ha kul! men det får bli nästa helg.

hem och sova snart, öppning med bästa imorgon.
åh, jag saknar världens bästa sked.

det är inte dåligt fuktigt ute

Publicerad 2012-05-11 09:21:19 i Skitsnack,

vaknade kring två och kunde inte sova, slutade med att jag och H började messa lite. alltså jag skulle ju sluta? men vi pratade faktiskt om viktiga saker, då är det okej. eller?

however, drömde en helt sjuk mardröm. kidnapppad och att han slog min pappa. det gjorde ont i hjärtat av att vakna. jag måste nog ringa och fråga hur han mår. jag hatar mardrömmar! men de verkar gilla mig. därav att jag hatar att sova själv då jag alltid vaknar vettskrämd.

jobb nästa. fan vad kvavt det är ute, tur att jag la ner astmasprayen i väskan.

från teven till teven

Publicerad 2012-05-10 22:54:21 i Skitsnack,

som sagt har jag blivit serienörd! alla förslag på serier är välkomna btw. hittade tre mer avsnitt av new girl igår och blev glad, men för nu blir det mer vänner.

och, något fantastiskt! jag är inte trött och klockan är nästan elva! otroligt. eller ja, det vore fantastiskt om jag inte behövt sova nu. nåväl!

en gonattis är vad jag skulle behöva. lol.

en öl på en torsdag, för jag får

Publicerad 2012-05-10 20:54:33 i Skitsnack,

vilken svensson är inte jag som sitter och ser på halv åtta hos mig och let's dance just nu. fniss. men jag finner det faktiskt väldigt mysigt att sitta själv i min soffa (och så har jag ju facebook för att vara social, heh) med lite mysig belysning när det vräker ner regn utanför. dock plockade jag fram en öl ur kylen för att bryta svensson mönstret! jag får för jag är ledig!
skönt med regn, riktigt skönt.

jobb 10-19 imorgon för omväxlingens skull.
dock kom jag just på en nackdel. systemet stänger 19 och jag skulle vilja inhandla lite öl till helgen. kan ju faktiskt vara skönt att ta fram en lite då när man känner för. och heineken ska det vara! mamma får "langa", fniss.

jag satt och var lite sentimental när jag upptäckte att ison&fille och aleks ska till gröna lund i sommar. jag tänkte tillbaka på den dagen som jag och H åkte för att besöka hans mormor i tyresö, en av människorna som betyder mest av allt för honom. en människa jag också upptäckte var en av de bästa jag träffat i mitt liv och jag vet att jag är en av dom hon ber för varje dag, känns hedrande. tack. hur som helst är det en av de dagarna jag alltid kommer minnas som en av de bästa i mitt liv och den bästa med honom.
"det enda jag behöver är din kärlek".

jag vill dela med mig av en låt vi lyssnade på ofta.
jag kommer med stor säkerhet gråta när jag ser dom på grönan.
men det gör inget!
tårar är känslor, känslor är bra på gott och ont.



jag kommer tänka på dig. som jag alltid gör.

efter regn kommer solsken!

Publicerad 2012-05-10 17:44:44 i Skitsnack,

det blev jordgubbar med mollan vid vattnet



och en promenad hem i regnet. och det fortsätter ösa ner.
känns som en helt okej dag att sitta inne vid teven, fixa lite blogg - ändrade utseéndet lite på headern,
blev rätt bra faktiskt -
och mysa.
tanken är kyckling till middag.
valet står mellan tikka masala sås eller rosmarinkyckling.
det sistnämnda lät fan gott.
så kanske man hinner en sväng till nea efteråt!



tjing.

ledigt och solen skiner

Publicerad 2012-05-10 10:55:57 i Skitsnack,

det är ju praktiskt taget sommar ute!
jag vill ha mina vita shorts idag.

tanken är att jag ska träffa mollan idag, fixa lite pärm i lugn och ro. ta en filt och sitta nere vid vattnet med en kaka och lite saft, fniss. ändrade planer! det blir fixa ballen och en promenad lite senare. låter bra det med.

jag sov typ 10h i sträck inatt. galet.
nej, duschen nästa.

loser

Publicerad 2012-05-09 22:17:43 i Skitsnack,

somnade på mammas soffa (ovanligt att jag somnar?!), vi åt en bit lax tillsammans med mina systrar och nu sitter jag här, hemma med en kopp te och satsumas med en misse i ena fåtöljen och den andra i säschlongen. nu kommer jag äntligen få somna när det är mörkt ute. kanske lättare att somna då?
ja, med tanke på min trötthet fick jag idag reda på att det kan vara mina pollenmediciner. känns ju skönt att veta vad det beror på i alla fall. men som jessi sa idag, det spelar ingen roll när man lägger sig när man ska öppna för man är ju trött ändå.

messade lite med en person jag inte borde messa med egentligen idag.
jag insåg att det var lättare att svara helt ärligt på frågor än att dra en vit lögn. det kommer ju ändå ut i slutändan. men resultatet var att jag inte fick något svar på fem timmar när jag talade från hjärtat. aja, dags att ta sig vidare hur som, så det spelar ju faktiskt ingen roll.

jag började gråta till Greys anatomy.
det blir en dusch och sen gosa ner sig i sängen.



det slår mig varje gång, hur otroligt det är att man verkligen lever på de goda stunderna i livet

onsdagmorgon

Publicerad 2012-05-09 05:50:09 i Skitsnack,

somnade när det var ljust och vaknade när det var ljust. vet inte vad jag tycker om det men det känns som man sovit i evigheter! dock sov jag riktigt, riktigt dåligt inatt.
det handlar om dig, all mina drömmar handlar om dig.. jag trodde ju jag hade fått slippa det där. och inte nog med det fällde jag mig några tårar innan jag somnade. jobbigt det här. lyckan liksom kommer och går. när ska allt gå över? jag vill inte ha det såhär mindfucked i huvudet.

blaj blaj

Publicerad 2012-05-08 19:38:17 i Skitsnack,

idag har jag faktiskt ingenting att skriva.
absolut ingen-jävla-ting.

lite sån här daglig skrivning får det bli då.
somnade på soffan när jag kom hem i vanlig ordning, men det gör inget. och nu ligger jag i sängen igen och kommer säkert somna igen snart. jag tror det är pollen som tar kål på mitt huvud. jag måste ta mig tid att ringa läkarn på torsdag så jag kan få medicin. tur att ens mor har ett förråd av medicin hemma! 

jag vill ha new girl säsong två nu.
men det får bli vänner till den blir tillgänglig.

ciao.

nej, jag kollar inte ens på derbyt.
men aik lär ju vinna. lätt
jag litar på er laget!

sista

Publicerad 2012-05-08 10:19:34 i Skitsnack,

PAOW! sista fotbollsderbyt, det måste jag ju betala för att se på datan ikväll.

long time, no see

Publicerad 2012-05-07 19:37:42 i Skitsnack,

vissa stunder får jag verkligen den här känslan
och den råkade infalla just nu,

- FAN I HELVETEEEE!!!!
varför var du tvungen att börja hos mig?
varför var du tvungen att erbjuda mig sällskap hem?
varför var du tvungen att berätta din livshistoria för mig?
varför var jag tvungen att falla för dig?!

den 21 september 2010.
då rev jag sönder mitt liv totalt.

länge du som alltid följt mig hem, nykter eller alldeles för full.

kaptenen väcker minnen och känslor

Publicerad 2012-05-07 17:44:15 i Skitsnack,

det är lite lustigt, slog på kaptenen när jag kom hem. framåt för evigt spelades som första låt helt random och jag kände hur mitt hjärta började växa och gjorde smått ont. vilka känslor musik kan bringa fram inom en. otroligt.

framåt för evigt
du å jag skall dit
som levande bevis

finns det någon, som kan leda mig fram
ge mig själ till att tro att min dröm kan bli sann
finns det någon som kan höra min röst
som kan hjälpa mig lätta stenen från mitt bröst
inga tårar tränger genom mitt skal
men jag undrar ibland om jag är dömd ifrån start
men jag lovar att du och jag skall skina en dag.
sanna mina ord.




men gå din väg och håll dig till din sak.

back to work

Publicerad 2012-05-07 08:30:23 i Skitsnack,

la mig i sängen halv sju igår och kollade på new girl. sjukt bra serie, påminner en del om mitt liv faktiskt. fick lite cravings efter tonfisk så det smackade jag i mig och somnade nog kort efter det, sisådär klockan åtta. sjukt nöjd.
kände lite saknad när jag skulle sova bara, saknar skeden galet.. men det går väl över, kan ju vara bra att lära sig sova själv någon gång också efter såhär fem år med konstant sovsällskap!

slutar halv tre idag och det är sol, grymt. så börjar jag tio imorgon, om jag ska sova inatt!

en värdinnas bekännelser

Publicerad 2012-05-06 18:06:00 i Skitsnack,

idag har jag gått runt och luktat bakfylla och sett ut som ett monster. men det gör inget, det var lätt värt det. tack till lilla simon som orkade dras med mig!

ja, jag blev ju då onykter i fredags och full igår.
det sket sig med LMFAO i fredags så jag och madde åkte ut på egna äventyr. men lite båtturer fram och tillbaka till djurgården kan ju aldrig vara riktigt fel? men till maskinen har vi gröna kort så då har vi safeat platser därinne. woho. kunde inte längta mer efter sommaren!!

igår blev det grillning hos mig och vädret lyckades hålla sig torrt i siggis. jag beställde bra väder och det blev det! fantastiskt. lite ölspel och singstar senare lite runda om fötterna bar det vidare till magg där tessi bjöd på shots och jag kastade runt pengar till cider för folket. har man pengar spenderar man! det är lustigt hur tiden bara flyger iväg när man har roligt, man äger lite dansgolv och vips är klockan halv tre mitt i natten. till min största förvåning behövde jag inte ens visa leg vilket betyder att man ser äldre ut eller att man är snygg. mig kvittar! fniss.

så kan vi ju konstatera, shit happens when you party naked!


jag börjar verkligen känna mig back on track!
tack vare min fina lägenhet, mina fina vänner, min fina bil, min fina familj och mitt fina liv. det är ju helt fantastiskt vad denna värld har att erbjuda och att man ibland inte uppskattar det fina med det. det börjar verkligen kännas jätte bra nu.
och jag kände att nu kör vi, all in - fucka ur!
det är dags att börja leva igen!

jag älskar er!





jag behöver något starkare

Publicerad 2012-05-03 20:38:36 i Skitsnack,

nej, jag behöver inte prata med någon. jag vet vad som var felet och det var jag och du. efter allt ältande, fram och tillbaka blev det kaos i huvudet. jag menar, man borde tycka det skulle bli fantastiskt, men nu blev så inte fallet. jag tror också att alkoholen var en stor bov i dramat, man ska inte konsumera alkohol när man är psykiskt instabil. det är nog den viktigaste läxan jag lärt mig. men vad gäller alkohol är jag redo igen! men försiktig ska man alltid vara.
nu ska jag gå vidare! jätte jobbigt. nåväl.

lacki krafsar på min sovrumsdörr och jamar.
jag börjar tro det är något där inne.
säkert min ängel som vakar över mig!

sitter med hårfärg i håret och förhoppningen är att det ska bli någorlunda ljusare. slut på det mörka och svarta, in med det ljusa! början blir brun, sedan lite slingor i det. fräsch till sommaren sådära! OCH jag har hittat den mest fantastiska tatueringen, one love.
jag tänker göra den någonstans, synligt blir det. antingen mellan två fingrar eller på handleden. samt att det blir som en form av betydelse för allt jag gått igenom med dig. alla tatueringar har en historia bakom sig, mina stjärnor på fötterna och på magen. mitt namn i nacken, fjärilarna och min älskade tjej. mitt hjärta på handen såklart. one love står på tur, mycket har hänt senaste året och det kommer beskriva allt det jag gått igenom. one love.

nu kallar duschen så jag inte tappar håret! wish me luck

lämnad på egen hand, igen

Publicerad 2012-05-02 20:28:28 i Skitsnack,

maj, maj. jag kommer föralltid nu att hata maj. eller ska jag älska maj istället? jag har ju faktiskt bestämt mig för att älska livet så jag väljer älska då, det är bäst. men det är när man älskar som man är mest sårbar. jag må välja hårda ord ibland, men det är vad som förtjänas just i den stunden.

ja, jag fällde några tårar nyss. men man behöver gråta för att få ut sina känslor ibland. men jag hatar det, gråta och vara ledsen. man känner sig värdelös och ensammast i världen. men nästa gång jag binder mig, då ska det vara föralltid. allt eller inget, annars är dörren där. hårda krav, hård tjej.
jag har lärt mig den viktigaste läxan av alla, börjar du tveka - lämna direkt.
det är inte värt att gå och vänta på något som aldrig kommer hända, annars skulle du inte tvekat. jakten på prinsen må vara lång, men jag tror att den resan är så värt alla dessa tårar, olycka och misär.


jag önskar faktiskt att jag aldrig involverat mig i dig. jag känner samma känsla som jag kände för ett år sen och har känt sen dess - vart jag mig än i världen vänder står jag här med tomma händer. jag är så trött på all olycka och alla tårar så jag känner samtidigt att det var det bästa valet du kunde göra, att välja bort mig. jag sa ju faktiskt till dig, den dagen du säger att du inte vill träffa mig mer, att jag inte är något för dig, ska jag lämna dig ifred. och det gör mig då arg när du inte förstår. man kan inte ha kakan och samtidigt inte äta den.


nu har jag bett den människa jag älskar och vill vara med mest i denna värld att lämna mig ifred, föralltid.
jag kunde dö för dig, nu är du död för mig.
för mitt eget bästa.

fastlandet är nått!

Publicerad 2012-05-01 12:45:56 i Skitsnack,

inbäddad i en filt med öppen balkongdörr sitter jag med en kopp te och ser på en film kallad Fink. det är bara killar som går runt och skjuter folk i jakt på någon, ingen sådär höjdare direkt. tänkte slå på New Girl när jag kirrat bilen med Jes.

hemma efter "helgens" bravader, rätt skönt sådär. fast vi skulle ju kunnat köra tallinn när vi ändå var i farten, fniss. det blev som sagt en kryss med två fantastiska damer till riga. one love cruise. riktigt lyckad kryss faktiskt. peace, love and respect. utan tvekan en favorit i repris nästa år.
dock kände jag en liten nackdel. såren blödde i hjärtat. just one love är ju hans grej. och det gjorde lite ont i hjärtat av att känna känslan att jag aldrig kommer få uppleva något liknande med honom som jag skulle tyckt väldigt mycket om. jag vet att han skulle trivts nå offantligt och jag tror att det hade varit ganska bra för hans välmående att göra något sådant som one love cruise, men tur för mig så var han ju inte med. hur som helst så gjorde ju damerna hela min resa! den blev fantastisk! och tack vare kaptenen såklart å. världens bästa kapten!








jag har aldrig saknat den mitt hjärta håller kärt så mycket som denna resa, men samtidigt är jag så glad och stolt över mig själv att jag lät mig övertalas åka på resan och ta mig råd för att släppa loss och vara mig själv igen! utan honom. allt har handlat om honom och nu när det äntligen slutar göra det är det som om en tung ryggsäck lossats från mig rygg. jag kan lyssna på reggae själv och tycka om det för jag tycker det är bra. tack madelene och therese för att ni hjälpte mig. och tack till mig själv för att jag lät mig ha så sjukt kul!

jag är hög på livet. äntligen!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela