Sofia var namnet

"livet deluxe"

Damn!

Publicerad 2011-11-30 22:30:17 i Skitsnack,

Jag hamnade på en afterwork, bara sådär från soffan ingenstans, med bästa papi! Damn. Pappan som vet allt och har upplevt i princip allt. Big time love.

saknad.

Publicerad 2011-11-30 19:58:50 i Skitsnack,

det slog mig just att jag för exakt tre år sedan befann mig i USA hos min bästa faster.



'














jag älskar USA.

10D

Publicerad 2011-11-30 19:45:15 i Skitsnack,

nu har jag städat, fixat och donat i min lägenhet så nu är det fint minsann!
tänkte lägga upp lite bilder, men självklart hann batteriet på kameran dö. men det är ett löfte så fort den laddat klart! är så sjukt nöjd med resultatet (känns lite som jag tjatat om det i flera dagar nu, fniss!). det fattas lite tavlor på väggarna i vardagsrummet och en sängram i sovrummet så kommer det bli prima! har tänkt att rådfråga Kim lite vad man ska ha var, så det inte blir massa hål i väggarna överallt. lätthänt när det gäller mig. nog om det.

det skulle blivit en sleepover hos mig inatt, men Steph har gått och blivit sjuk igen och jag ska månadsinventera med la chef (suck) imorgon bitti, vilket betyder upp före 5 så vi skjuter upp det en vecka. kanske lika bra också med tanke på hur rörigt det varit här.

kvällen blir mest chill och morgondagen bjuder på promenad med M efter jobb. så får vi se sedan. kanske H kommer förbi och ser hur jag har det. det visar sig!

ciao.

en awesome tisdag

Publicerad 2011-11-30 01:17:28 i Skitsnack,

en alldeles förträfflig dag blev det ju! lycka i själen! bra sömn hos mor, sov som ett litet barn i mitt gamla flickrum (som numera är systers rum). gå över till min lägenhet efter att ha haft lite morgongos med mini och bli helt stört glad över hur fint målarn gjort hos mig för att sedan dra till jobbet och arbeta med bästa ligan.
Niclas och Tim är epic som inte slår något eller någon. och min bästa party Malin såklart - stor kärlek. tack vare dessa varelser kan jag ju faktiskt inte klaga så mycket på mitt jobb, det är ju dom som gör det!

nu sitter jag hos min bästa vän H efter en kvällstur med Krattan som i och med det gjorde hela min dag.
nu ska jag sova med ett leende inombords och vakna med ett leende på läpparna imorgon!

restricted area

Publicerad 2011-11-29 02:13:18 i Skitsnack,

jag bara satt och funderade lite här i natten.. eller jag har faktiskt funderat hela dagen lång men jag kommer inte fram till något vettigt. jag vet att jag känner människan nästan utan och innan, fast det finns ett men. hur människan i fråga känner, tycker och tänker kring kärlek. den biten är fortfarande helt dimmig.
en människa sa till mig, sofia vad är det som händer med oss. jag svarade att jag inte visste, då denne sa att den kände samma sak fast den visste att den inte haft sådana känslor förut. för att sedan ett par månader senare säga att det inte finns några alls. för att sedan kunna hålla handen och faktiskt ge det en kyss på en krog någonstans samt säga en massa andra saker därmellan.
jag bara undrar. och jag antar att det kommer komma ett svar, ett sign.
en vacker dag.










lyckan jag känt denna helg slår många andra dagar jag upplevt denna senaste tid.
kärlek är lycka. lycka är kärlek.

frost och is i vattenpölar

Publicerad 2011-11-28 13:40:10 i Skitsnack,

idag är det en väldigt vacker dag enligt mig själv och det är med det en Håkans dag, rösten av honom i mina öron kompletterar måndagen perfekt.
"det är en dag man kan gå runt att le på" och H hade helt rätt!

dock är det stängningsskift som gäller ikväll, men det gör inget eftersom hemmet för tillfället är måttligt kaos. så inatt blir det sleepover hos mamma.

jag längtar till fredag, då är det fest med Jes! lär ju kirra sovplats i Väsby då det säkerligen blir maggetutgång! och baka på lördag!






- jag är fri men i hjärtat är jag din. det är vad jag helst vill, men kanske i ett annat liv. om du vill.

"vi möttes av en anledning och du är viktig"

big time love

Publicerad 2011-11-28 00:32:58 i Skitsnack,

jag åkte hem med H efter jobb! imorgon ska det tapetseras om hos mig (woho!) satt sängen står på högkant i vardagsrummet. Sofi får sovsällskap i alla fall! nöjd tjej.

igår var det lite hink med tjejerna. Miss N åkte rätt tidigt men jag Steph och Tess drog en magget. jag började med att nästan ramla baklänges för trappan och vakten blev smått arg. men jag smet in ändå! några bärs med H och sen taxi hem. sjukt bra kväll. sjukt bra helg. tjejen är nöjd!



skål

Publicerad 2011-11-26 19:56:56 i Skitsnack,

nu taggar vi till inför ett par öl på Corner med mina tjejer! och nästa helg är det Sofi, Jes och party Malin på utgång! längtar.

tjejen är måttligt glad igen!

deactive

Publicerad 2011-11-26 14:39:01 i Skitsnack,

jag blir så trött på folk.
framför allt folk på facebook.
folk som tar åt sig och blir sårade av det som händer där.
det är ju liksom inte det som är grejen!
dumt att ta livet med en nypa salt.
jag sårade tydligen en människas känslor just genom en statusuppdatering på facebook utan namn och utan riktlinje till någon. så jag gjorde världen en tjänst, jag tog bort kontojäveln!
jag tappade just lusten och blev arg. fan också.

hade en dålig dag igår, ni som vet ni vet varför, till resten säger jag bara att jag hoppar upp på hästen igen och ger inte upp. jag insåg att jag kommit för långt och jag är för stolt för att ge upp. mitt problem är att jag har för höga förväntningar på mig själv och har aldrig varit bra på att gå emot min nervositet. jag tackar för allas enorma stöd, verkligen. södertälje nästa!
hur som helst skulle det blivit storfest i stan med höga klackar och kortkort med upptrycka bröst (typ!) på café opera med lisa och c:o. dock efter mitt gråtanfall igår kände jag att det inte var rätt dag för det och spendera massa pengar på dyra drinkar och shots samt en taxi hem. satt det blev öl och film hos min goda vän istället. och jag kände imorse att det var helt rätt val! kan även kallas sunt förnuft.

städa till svampbob på teven följt av pizzabak hos mor och öl med tjejerna efter det står på menyn ikväll. så får vi se om mitt griniga humör inför natten bättrar på sig.
angående att kunna nå mig via internet stryker vi facebook och så kör vi endast blogg och bilddagbok! funkar för mig. jag skriver vad jag vill, när jag vill och hur jag vill här så är det helt upp till allmänheten om de vill läsa det eller ej!

ciao



jag önskar jag kunde befinna mig här, på denna plats och i detta lyckorus i all evighet.

PAH

Publicerad 2011-11-25 09:52:03 i Skitsnack,

jag är så stört sjukt nervös att jag håller på att kräkas. bokstavligen.

du blir vad du äter.

Publicerad 2011-11-24 09:56:47 i Skitsnack,

jag måste säga att det faktiskt stämmer. men allt beror sig ju faktiskt på hur mycket man äter.

nu ska jag inte säga att jag bantar eller så, absolut inte. det har bara råkat bli så att jag inte ätit middag på tre dagar.
frukost - check. lunch - check. mellanmål efter jobbet - check.
detta har ju då resulterat i att man inte alls blir lika hungrig. konstigt hur snabbt kroppen ställer om sig.

dock irriterad över att min kropp fortfarande är inställd på öppning, dvs vakna klockan fyra. nästintill jämt.

tupperware!

Publicerad 2011-11-23 20:55:07 i Skitsnack,

åh, jag kom ju på att jag fick mina grejer i förrgår!
inte så mycket denna gång, men det kommer fler gånger.
det blir lite roligare att laga mat med tupperware.




present




sedan fick mor min en servofix (ungefär en sådan som på översta bilden) samt en potatisskalare till Tanja.

pajen är paj

Publicerad 2011-11-23 19:04:45 i Skitsnack,

nu har jag slumrat till och från i två timmar i soffan. nu börjar jag känna mig som en människa igen! tjejen är definitivt inte van att gå upp 3.15 längre - fyfan.

har spenderat dom två senaste dagarna hos H. chefen hade två lediga dagar så då blev man tvungen att lösa sina öppningar. men jag klagar inte! de få timmar jag sovit i och med att jag går upp tidigt har jag sovit hårt!
världens bästa sked sa vi va?
igår gick vi över till New Orleans efter jobbet och tog en öl, snackade massa skit om allt och inget för att sedan dra vidare till magget och träffa Pappa Fabi. tiden taggade som fan och vips två öl senare var klockan åtta. då har vi pratat visdom i närmare 4h. världens bästa afterwork måste jag säga. dessutom har jag läst ett par stycken ur bibeln som alla stämt in på precis vad jag sagt under kvällen. fascinerande. H frågade mig om det inte var på något sätt rätt tråkigt att sitta och prata med troende killar, men nej faktum är att man lär sig så sjukt mycket om både sig själv och andra. lär sig se i lite andra dimensioner än sin egen.
tack för att något skapat så vackra varelser som dessa.




på tal om annat så kommer jag inte träffa M på en hel vecka. eller kanske imorgon. jobbigt när man ska jobba så himla olika. jag önskar han hade stannat hos mig i söndags!

tappade skrivandet helt nu. hade massa på hjärtat men så kom jag på att jag måste flytta bort alla möbler från vardagsrummet. mina systar var goa och kom till undsättning! så nu ska lägenheten bli klar så jag kan hänga upp mina fina foton! jag måste framkalla mer.

ciao.


söndag

Publicerad 2011-11-20 22:01:05 i Skitsnack,

chillar framför min nyuppsatta teve till beck.
fan vad jag gillar mitt vardagsrum.
inte ofta man väljer att lägga sig på soffan när man vaknar på morgonen istället för att ligga kvar i sängen. sen hjälpte ju svampbob maraton till att överväga den saken. det var precis det som hände imorse. kändes lite ensamt att ligga kvar i sängen när M gick ner till jobbet 8.30.

kirrade syrrans löshår igår också, jag gillar!!




igår var det fest.
ja, lite av en inflyttningsfest kan man väl kalla det.
alldeles utomordentligt trevligt måste jag säga! saknade Patte dock, men nu har jag ju tänkt att bo här för en väldigt lång tid så det kommer absolut upp fler tillfällen! jag fick credd för min balkong satt det lär väl bli en sommar 2012 i siggis?!




åh vad jag älskar mina vänner. tack för att ni finns!

jag la upp massa trevligt på bildis från igår,
http://skrattattack.bilddagboken.se

@H

Publicerad 2011-11-18 17:43:46 i Skitsnack,

det kliar i halsen och jag får utslag på kroppen. jag tycker om äpplen och morötter! allergitabletterna är slut, så jag får stå mitt kast.

jag och Jes tog ut fredagen lite tidigare och bitchslapade mig med en cheddarostskiva. det är vad jag kallar seriöst arbete! men efter sextiosex cheeseburgare gjorda på sju minuter är det helt okej! lite jobbigt i kassan att göra trettiotre cola och pommes, men jag slapp!
nu är jag fettig i ansiktet och snart är det dags för vin med min goda vän.
över till Jes lite senare å.
jag gillar livet!
den enda som saknas är partymalin!



jag har upptäckt en bra låt förresten, Timbuktu - Dödsdansen.
sök på spotify och kvällen är räddad.

mac fredag

Publicerad 2011-11-18 09:34:39 i Skitsnack,

tjejen sitter på jobbet med en egg mcmuffin i handen och chillar. (jag har faktiskt rast).

dagen började med att gå åt helvete, bussen var 10min sen igen vilket resulterade i att busschauffören sket i att be bussarna vid stationen vänta 1min så jag fick sitta i kylan och vänta på 83an som i sin tur kom 2min sent för det var någon som läste tidningen lite för länge! fan.
för att sedan komma till jobbet prick 7 och se en glad Jes i köket! allt vände och jag blev lycklig igen! puss på dig.

ikväll kirrar min goda vän vinet och bjuder på massa skitsnack! det verkar bli en mac fredag trots allt! och imorgon får jag träffa mina tjejer och Kim&Robin. en helg att se fram emot!

onsdag

Publicerad 2011-11-16 19:55:09 i Skitsnack,

ja, ingen lillördag här inte.
imorgon är det körskolan som gäller. nästan så jag längtar!

jobb 6-15 imorse (lyx!) för att sedan åka hem och decka direkt på sängen till family guy. dåligt med sömn inatt, vakna en gång i timmen, suck. vissa nätter är inte helt okej ibland. jag saknar skeden
på fredag ska jag dra hem till H efter jobbet och snacka lite skit! tiden taggar, två veckor sen jag träffade honom sen sist. herregud. undantag från den jätte stora kramen han fick i dörren på jobbet idag!

just nu väntas det på M, vi ska se signs (älska filmen!).
medan är det halv åtta hos mig på teven.

jag känner mig smått kluven. mamma sa att det är bra att tänka på sig själv. det tycker jag med. aja, inga krav - inga måsten.

känslan av att lyckas

Publicerad 2011-11-15 21:42:22 i Skitsnack,

vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer i väntan på något som kan rädda mig. och så bara stod han där.

nu är elen tillbaka i alla fall, det känns ju bra!
faktiskt så sitter jag och tittar på desperata hemmafruar (av allt!).
med inte så mycket på hjärtat tänkte jag typ säga hej, hej då.
eller jag hade ju faktiskt en liten fotosession med mig själv. jag fick igång lilla kameran för en gångs skull! sen att hälften inte blir så bra är ju en annan femma. but hey, tjejen har glajor för en gångs skull!


























nej, nu blir det kudden i hopp om att världens alla problem kan lösa sig över en natt.
ciao

där satt den!

Publicerad 2011-11-14 21:40:25 i Skitsnack,

5-0 i derbyt aik-djurgården! goa gubbar, det gjorde ni fint.
chears to me!

nu återstår ett derby och då vill jag att vi tar ledigt och går ned på corner och firar till den vinsten blir till! som sagt är jag en god förlorare och en jävligt bra vinnare! fniss. SAKNAR MIN TJEJ!






tillbaka till verkligheten så lider jag av tillfälligt strömavbrott.
eller tillfälligt och tillfälligt, sigtunhem informerade mig aldrig om att man måste sköta bytena själv (vilket jag trodde skedde automatiskt som det gjorde på frej). satt vattenfall tyckte jag kunde vänta till imorgon. jävla as. det är tur att man har mor på andra sidan gatan där det finns både sängplats och extra utrymme för matvaror.
men jag får väl se det positiva att jag typ sovit bort halva dagen. fast jag känner mig fortfarande inte utvilad.

nu längtar jag till helg. fredagen är fortfarande lite oklar, bio blir det tyvärr inte dock (jävla taskig månad med pengar alltså). men något annat ska vi se till att hitta på. på lördag blir det i alla fall siggismys med lite vin, öl och trevligt sällskap och så kommer M och sover med mig sen efter jobb - gillas.

klockan ringer fyra. ciao
 

miss jes är bäst ingen protest

Publicerad 2011-11-14 00:24:49 i Skitsnack,


min egna förebild.
 det spelar ingen roll vad folk säger,
du har lärt mig allt du kan och det gör du fortfarande.
jag älskar dig för den du är och den visdom du alltid ger mig.
bästa miss jes



jag behöver dig annars går vi under!
du skulle bara våga lämna mig ensam.

det måste vara jobbigt att älska någon för mycket.

Publicerad 2011-11-13 09:27:15 i Skitsnack,

när hela livet kretsar runt en enda människa, man försummar sig själv och allt runtomkring. man sätter människan i fråga på en pedistal.

alla jävla uppdateringar, sms och bilder får mig fan snart att må illa, bli irriterad. men hur fan säger man till någon när det blir för mycket?

arg morgon tjej men någon måste ju fan säga något. någon gång får det vara nog! vi vet, ni vet, du vet. vad försöker du bevisa?! att du är bättre än oss? för det är ingen på denna jord som vill vara dig just nu. snarare tvärtom, vi orkar inte med dig.

det måste vara så jävla jobbigt att bara kunna tänka och prata om en sak. det är ju som om inget annat existerar.

dagens

Publicerad 2011-11-12 15:58:14 i Skitsnack,

90talister är mänsklighetens blondiner
citat: Niclas

blondiner förstår inte varför mänskligheten tycker dom är dumma i huvudet.
citat: Sofi

- JÄVLAR

Publicerad 2011-11-12 01:22:14 i Skitsnack,

rubriken beskriver precis min reaktion jag fick halv tolv igår. telefonen vibrerade och jag fick ett sms från den mest oanade personen i min världshistoria. det var en väldigt fin tanke utan elaka ord. men jag kände lite fan, nu rubbades hela min existens. jag har alltid tyckt mig stark. nu känner jag mig svagast på jorden. jag fällde en tår när jag kom hem och insåg hur svårt det är att komma över och försöka glömma. fortfarande. jag har gått vidare, sen vet jag inte om det har varit med eller mot min vilja. 
chocken gjorde mig rubbad. men vad gäller kärlek ska jag fokusera på M nu. vad jag vet tycker han om mig stört mycket. och jag tycker om honom också. det kommer bara ta mig lite tid att bli redo. jag kör konceptet ta mig för den jag är eller ta mig inte alls och han tar det. jag trivs faktiskt sjukt bra med den där karln.

jag bad honom ge mig en anledning att gå upp imorse istället för att sova bort dagen. det slutade med att vi åt lunch på farbror blå. det var äckligt mycket folk men det var fruktansvärt mysigt ändå. atmosfären, vi, allt. jag trivdes och kände mig nöjd.
lycka = levebröd.

på tal om något annat så saknar jag denna kvinna fruktansvärt mycket just nu,




göteborg baby! en helg att kalla lycka och jag upplevde den helst med dig!
när brummar vi iväg på äventyr igen? vår grej. saknar.



och så saknar jag såklart denna kvinna med, något så förbannat.


..och då känner jag lite? vad var det som hände? var tog vi vägen?
vi ses bokstavligen aldrig längre
. olycka
alla hittar vi nya saker i livet att uppskatta..
huvusaken är väl att du är lycklig.





jag känner lite att. jag vet inte.
nu ska jag dricka upp min öl och gå och sova.
tack till tim som fick mig att orka med dagen, vi hade en nice pratstund på bussen hem från jobbet med våra stulna öl vi inte pratar högt om. man får uppskatta det lilla i jobbet ibland, som verkligen är alla runt omkring.

god natt.

'pappa beröm'

Publicerad 2011-11-10 20:41:15 i Skitsnack,

han tyckte jag var jätte duktig och han tror på mig! den här gången sätter du det.
jag hoppas verkligen det. fan, det finns inte på världskartan vad glad jag skulle bli.
bara äggrondellen som jag inte är riktigt haj på, men nu kommer jag ju ihåg vilken det är och hur skarp den är, så den sätter vi också nästa gång om jag åker där. det blir ut och busa med bilen på söndag med - men det betyder nykterlördag! lika bra. och så ska mamma och jag ut och köra den 17e efter min körlektion. jag säger bara, allmänheten håll tummarna för mig. det lär ju märkas om jag klarar, haha.

just nu sitter jag med en öl och lyssnar på oskar linnros.
jag tyckte jag var värd den.

stängning imorgon följt av fem dagars jobb till och innan har jag haft fyra vilket blir en nio-tio dagar i rad. julcash känns välbehövligt! nu hoppas jag nästan att målarna kommer efter nyår och tapetserar om. känns som om december är den fattigaste månaden på året (utom semestermånaderna men då har man ju sparat! heh).

nu ska jag ner och träffa M på blå. men jag är så jävla trött så det lär ju bli hem och decka på engång.
ciao

jag är trött.

Publicerad 2011-11-10 17:50:34 i Skitsnack,

sitter och fixar naglarna lite i väntan på far min.
det är tydligen smockfullt med bilar överallt. olyckor på E4an. dumt av folk och hålla avstånd eller att köra ordentligt. Stockholm, jag säger bara det. här kör alla som dårar, inte undra på att man blir arg ofta! det blir middag i siggis sen ut och brumma lite i mörkret.

dock är jag trött efter två öppningar, så håll tummarna för att han har tålamod med mig. måste vara uppmärksam! usch vad jag hatar sollentuna rondellerna.

någon annan än du är närmare

Publicerad 2011-11-09 22:02:02 i Skitsnack,

Jag har hört att du träffat nån.
Jag har hört att han är allt du inte var.

idag fyller min kära mor år. jag föreslog att vi skulle vända på siffrorna - det tyckte hon var ett alldeles utmärkt förslag. fniss. jag och jens åkte ner till blå och hämtade lite god mat så blev det lite kalas med blåbärspaj hemma efteråt.

det finns en till viktig dam som fyller år idag. min fina faster. åh vad jag saknar henne!



well, har inte så mycket på hjärtat.
bara en liten gnutta sak som jag stör mig extremt på. och det är att en viss person i min närhet blivit otrevlig och arg samt skiter fullständigt i allt och alla utom sig själv (eller åtminstonde känns det så). fuck måste vara mottot i hans vardag numera. varför jag stör mig på det vet jag inte. jag känner bara lite att jag inte riktigt orkar vara en del av hans miserabla vardag just nu.

imorgon ska jag träffa M.
det är vad jag vill nu, helst igår.


Mot: Södertälje hamn

Publicerad 2011-11-08 06:50:57 i Skitsnack,

fast jag ska bara åka en kvart och gå av i Norrviken. att åka till Södertälje och vara onykter redan klockan 12 när man var 18 är ett minne blott. jag saknar ollebus och slajmon!

jag kunde inte sova inatt. pannkaka alltihop. eller jag somnade direkt när jag stängde av teven, men vaknade en kvart senare av en otrolig duns på ryggen (jag sov på mage). tänkte det var katten men dom var ju båda ute. sedan fortsatte jag drömma mardrömmar till klockan ringde. plus ett otroligt illamående. det är nå skumt pågång.

jag börjar gilla måndagar

Publicerad 2011-11-07 22:12:50 i Skitsnack,

jag hatade måndagar förut, men det börjar smått förändras! kanske för jag får vara ledig nästan varje måndag? och efter ledig helg - finns inget bättre.

flitig tjej idag! jag har bakat både köttfärspaj med tacosmak och kladdkaka! fast kladdkakan hjälpte ju miss N till med, men jag ser det ändå som flitigt! så har jag städat hela huset också. (vad kul det lät med hela huset). jens tanke om det var -har det redan blivit så smutsigt efter en vecka, hur gick det på efterfesten i lördags egentligen? heh, ja förutom att det var proviva över hela golvet i köket och juice på hela diskbänken, trasiga glas och groggar överallt. plus massa sand i sängen, ja det blev rätt stökigt antar jag? och tydligen är jag själv boven till allt. hur som helst, nu luktar det citron när man kommer in till mig. och köket har fått sig gardiner och blommor i fönstret samt att jag pimpade upp kökssoffan! mitt extrarum (som egentligen är typ.. ett förråd?) tömde jag också. nu fattas bara dom nya tapeterna så jag kan hänga upp mina foton och tavlor på väggen samt inreda mitt extrarum med en fin bäddsoffa. längtar

pah, körlektion 7,15 i sollentuna. vilket betyder åka 06,25 och gå upp 05,30. så ska jag jobba några timmar extra åt H imorgon också. kände att jag behöver gottgöra att jag sa nej idag fastän jag sa ja från början. jag behöver ju faktiskt lite extratimmar också. fan, det är jul och nyår nästa månad. tiden rullar.

måste ändå säga att jag trivs jävligt bra med livet nu.
och jag insåg just att det är lite roligare när M är här.

låt honom inte ta din kärlek ifrån dig.

Publicerad 2011-11-07 18:42:09 i Skitsnack,

jag hittade en nalle idag där det står i love you på. den är faktiskt jätte söt. men den åkte i soporna. det kommer alla foton på oss också göra när jag packar upp dom. det kändes bra!

vad jag behöver är någon som ser mig. någon som tycker jag är vacker utan smink med glasögon och bakfull. någon som låter mig äta vad jag vill. någon som inte klagar på mig så fort jag bestämt utgång eller vill ta ett glas vin eller en öl. någon som inte skäms för mig när jag är full. någon som låter mig göra vad jag vill för mina pengar. någon som låter mig ha killkompisar. någon som inte lider av svartsjuka. någon som är mig trogen. någon som håller om mig hårt när jag sover. någon som älskar mig för den jag är och aldrig skulle önska att jag var som någon annan. för då är det inte mig du vill ha.

vem miste förståndet först?!

Publicerad 2011-11-06 20:17:39 i Skitsnack,

full i fredags och full igår. livet rullar

satt hos H i fredags som sagt och drack lite vin o snackade massa skit. jag måste säga att jag faktiskt uppskattar våra nattliga samtal och jag insåg hur mycket jag hade saknat honom. tack för att du finns min vän. 

förutom en massa fylla igår så träffade jag Nady på en lunch. valvet sallad, macarons & kaffe med en massa uppdatering om våra liv. mycket trevligt! vi har bestämt Amsterdam och Mexico inom en mycket snar framtid! det ser vi fram emot.

klockan sju bjöds det tacos och corona hos mig med familjen - för att sedan sitta och dricka fishermansfriend shots och öl på farbror blå med M bland annat och vi kom fram till att det var girls night. fulla brudar överallt. taxi till corner och taxi hem till mig där Emil hade jätte kul åt att min plånbok försvann förra helgen och gömde undan alla mina nycklar, tack verkligen.
sen kan man ju fråga sig hur fan det är möjligt att ramla ner från sängen med ansiktet i backen först. jag tror jag hade vunnit om vi hade kört 'fullast vinner'. men det är ju som vanligt.

trasig tjej tackar för sig och tar en bit blåbärspaj mor bakat.
så blir det avtar efter klockan 22 med M. gillas

just ja, jag har spenderat pengar jag inte har på tupperwareparty idag. det går bra nu

McFredag

Publicerad 2011-11-04 20:05:03 i Skitsnack,

det skulle bli en hemmakväll men nu ska H bjuda på en box med vitt vin och så får vi se vem som mister förståndet först! det verkar bli en mcfredag! skål då

torsdag

Publicerad 2011-11-03 20:46:21 i Skitsnack,

det gör fortfarande ont när jag tänker tillbaka. du lämnade mig. istället för att fråga vände du ryggen till och bara gick. inte ett endaste ord. du har talat om varför, men det var försent. du lovade och bröt ditt löfte. du lämnade mig.

jag blir ledsen när jag tänker tillbaka, jag borde inte göra det men det är lätt att det blir så när man är mycket själv. samtidigt så tror jag det kan vara ganska nyttigt. bearbeta alla känslor som jag haft det senaste halvåret. allt som hänt. det värsta är att jag vet vilken bra människa du är egentligen och att det monster jag gjort av dig i mitt huvud egentligen bara var en fasad, en reaktion och något du bara var just då. du var arg och sårad. jag med. tänk om du bara hade varit någon tjackpundare ingen ville ha och inte hade något att ge, det hade gjort det lite lättare att glömma.

jag klandrar mycket mig själv såhär i efterhand. jag blir arg på mig. samtidigt som vi återkommer till det som gör så förbannat jävla ont - du lämnade mig.

det kommer ta lång tid att glömma.

trasig inuti

Publicerad 2011-11-02 16:57:13 i Skitsnack,

känner mig alldeles misär efter helgens flytt, puh! det kändes idag när man skulle jobba och dessutom få köra kök hela dagen! men det var kul för omväxlingens skull, fick ju stå och snacka skit med min Tanja! Gud vad jag kommer sakna den kvinnan, fan lämna mig inte i misären snälla.
jag funderar på att plugga - inom en mycket snar framtid. först cash för att fixa lägenheten och resa - sen plugga! jag tycker i alla fall det låter som en bra idé. alla väljer vi olika vägar att gå i livet.

just nu sitter jag och lyssnar på Deadmau5 i väntan på min kära mor och syster!
vi ska till ikea och jag ska få övningsköra dit (förhoppningsvis!). Uppsala har många bra rondeller att öva i satt även det tyckte jag var en bra idé, sen att mamma egentligen vill köra själv är en annan sak. övning ger färdighet! och jag måste öva för att klara den där förbannade uppkörningen. jag vill



jag saknar H. jag saknar min vän.
vi jobbade tillsammans idag och då insåg jag hur mycket jag faktiskt har saknat honom. jag behöver fråga hur han mår. och jag behöver prata. faktumet är ju det att han faktiskt vet allt om mitt liv och det blir lite av en terapi för oss båda!



 

återkommer säkert senare. ciao

 



'ooooooh, the world is so beautiful when you come around'

Publicerad 2011-11-01 17:44:42 i Skitsnack,

tessi kom hem till mig imorse. det blev en frukostdate med lite skitsnack. det var väldigt mysigt måste jag säga! det får bli lite av vår grej. nu var det ett tag sen men det får inte bli en ful ovana! att inte ses mena jag.
sedan blev det en tripp till märsta för att lämna in nycklarna till frej. så nu är vi kvitt för alltid! och alla nycklar till siggis lägenheten är i min ägo nu och kommer vara det till jag säger något annat! nej, jag har ju liksom inte tänkt att bli vräkt. 

har inte så mycket på hjärtat men nu blir det lite mys med grisarna och lite matlagning med en öl till.

passar på att lägga upp lite bilder på lägenheten,

     

finare ska det bli!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela